- Konu Sahibi NeOlurBiSabah
Evet ben oraya gelmek zorunda kalacağım kamudaki işimi bırakıp..O evliliğe hazır değilmiş birikim yapmalıymış evlenmek için..Bu durumda bana yazık edmeezmiş.O özel kurumlarda iş bulma kurumunun bulduğu işlerde çalışıyor.Taksicilik kursuna başlayacakmış..Ama ilgisi az..Buyüzden ayrılmak istiyorum ondan.Bırakmıyor ama yine aynı...Bu konuda açılmış konum var..Ne dersin bu duruma?Ordan birisin.Yorumuna ihtiyacım var...
yaa canimm.. kamu iyi biryer mi türkiyede? isin iyiyse, ailen arkandaysa, bence birinin pesine takilip gelme buralara, cok zorlanirsin, ve kimsen yoksa burda ezilirsin o ailenin icinde..
örnekler var burda cok, türkiyeden gelin geliyorlar, direk hamile kalip cocuk yapiyolar, dil bilmiyorlar, evden yalniz cikamiyorlar muhtac olduklari icin, kendi isini kendi göremiyolar, ileride cocuk icinde zor, dil acisindan ve dersleri acisindan, ne biliyim gözün kara olmasi lazim yada cooook sevmen lazim bunlara katlanmak icin..
hani acliktan nefesin kokar, kimsen olmaz, bir aileye hasretsindir sicak bir yuvaya ozaman kosa kosa gel..
ama sen hem birikim yapacaksin hemde elin oglunun nazini cekeceksin ve pekte gönlü yok, sicak bakmiyor bazi seylere.. kusura bakma cok negatif olmak istemem ama gerceklerden bahsediyorum..harcama kendini ..
ha ama amacin bol bol cocuk yapip, ev hanimi olmaksa buyur gel canim, görevinin kocanin gönlünü hos tutmak olmasini istiyorsan durma gel :)