• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yurtdışında yaşamak :X

canım burdada oyleee yer yerr insanları cok değişiyor inan bana belirli bi müddet sonra alışıyorsun tek sorun gurbette olmak o da dediğim gibi esin yanında olunca mecbur katlanıyorsun kesin gidicek misin canım karar verdin mi

düşünme asamasındayım canım. aılemden uzak yasamak cok zor gelecek bilemiyorum

Ben de esimin yurtdisi gorevi nedeniyle hic istemeden yurtdisina geldim. Alismaya alisiyorsun ama, senelerin tecrubesi filan birden sifirlaniyor, insan hic birseyini bilmiyor, kendini guvende hissetmiyor. Ustelik ingilizce de biliyorum yani, ordan bi sikintim yok. Ustelik memursan hic yakma. Nisanlinin akli bi karis havada, sen memur olamayinca, istedigin iste calisamayinca erken ev alsan neye yarar. Ilerde cocugun olunca ozelde calismak cok yoracak seni, bunlari hic dusunmuyorsunuz. Sadece kendi acisindan bakiyor nisanlin. Senin yerinde olsam gitmezdim, nisanli olarak da beklerdim onu. Biriktirsin parasini gelsin cok istiyorsa. Hem evlenelim diye diretiyor hem gidelim diye. Gitsin gorsun gelsin. Hem orda abisinin yaninda cok mutlu olacaginizin da garantisi yok. Aile isin icine girince isler karisir.

evet bende onu dusunuorum abısı ve esı de orda . ıslerı ıyı cok ıyı para kazanıyorlar ama huzur benım ıcın cok onemlı

Elçin, ücretsiz izin meselesini sorsana..Ona göre bunu düşünürsün.Herşey ona bağlı.O şekilde git dene...Ama sor yani..

evet ama dertlesecegım kardeslerım yok ziyarete gıdecegım aılem yok kafamı dınleyecegım sehrım yok bunlar zor deılmı

canım zorr elbet zaten bir tek en zoru o ben burda tek basıma neler yasıyorum bu konu için aama dedim ya yarın seninde evlatların olacak bir aile kuracaksın ozaman bir nebzede olsa yanında can yoldaşların olacak cok geniş bir koonu aslında geleceğe yönelik yurtdışındaki is imkanı gerçekten turkyeye gore daa iyi

Elçin, ücretsiz izin meselesini sorsana..Ona göre bunu düşünürsün.Herşey ona bağlı.O şekilde git dene...Ama sor yani..

doğumdan sonra ücretsiz izin 2 yıl. normal ucretlı ızınde 5 yıllık memura en fazla 1 senelıgıne. ondan az memura da sanırm cok sıddetlı hastalık Rabbım esırgesın kanser verem vs olunca olabılıomus

bulamadım ben yardımcı olur musunuz

Google a anayasada aile bütünlüğü ilkesi yazarsanız madde karşınıza çıkıyor..bir tanıdığım eşi Amerika ya iki senelik kursa gittiğinden iki senelik ücretsiz izne ayrılıp eşiyle Amerika ya gitti...çocuk mevzusundan değildi..

Google a anayasada aile bütünlüğü ilkesi yazarsanız madde karşınıza çıkıyor..bir tanıdığım eşi Amerika ya iki senelik kursa gittiğinden iki senelik ücretsiz izne ayrılıp eşiyle Amerika ya gitti...çocuk mevzusundan değildi..

evet ogrendım boyle bişey olabiliomuş :) cok sevındım walla .)

Bir turk kizi olarak

İngilterede okumak yasamak cok zor gelmisti bana

Donerken birdaha asla gelmem demistim

Oradadaki turklerin cogu restoran isinde ve buiste iyiler

Dil bilmemek sana zor gelecektir cevrendekiler turk olsa dahi onlar artik oraya uyumsagladigindan iletisim buradaki gbi olmuyor malesef

Dili ogrenirsin kurslarla ancak omur boyu ingilterede yasamak kolay degil gurbet cokk zor

Sana tavsiyem birkac ay izin al git yasa orada

Ne anlatilirsa anlatilsin yasamak gibisi yok

Neden gidip gormuyorsunki yasayacagin mahalleni evini ortamini dene bence

Bir turk kizi olarak

İngilterede okumak yasamak cok zor gelmisti bana

Donerken birdaha asla gelmem demistim

Oradadaki turklerin cogu restoran isinde ve buiste iyiler

Dil bilmemek sana zor gelecektir cevrendekiler turk olsa dahi onlar artik oraya uyumsagladigindan iletisim buradaki gbi olmuyor malesef

Dili ogrenirsin kurslarla ancak omur boyu ingilterede yasamak kolay degil gurbet cokk zor

Sana tavsiyem birkac ay izin al git yasa orada

Ne anlatilirsa anlatilsin yasamak gibisi yok

Neden gidip gormuyorsunki yasayacagin mahalleni evini ortamini dene bence

bikaç aylıgına gidebilirim ama senelerce kalabılecegımı dusunemıyorum

Back
X