• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YURTDISINDA YASAYIP YOLUNU BULAMAMAK :( pişmanlıklar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok Piraye hala anlamak istemiyorsun. Bazı konular yurtdisinda da kötü hatta bazı konular bazı ülkelerde turkiyede olduğundan daha kötü. Öyle.

Bu konudan bahseden HERKESI alamanci dayı pozisyonuna sokarak sadece ayrıştırıcı bir hale sokarsınız durumu. Karşındaki kişi kendini bilmezin teki degilse yazdığı şeyleri biraz ciddiye almayı denemek lazım. Yurtdisinda girilen depresyonun temelinin bu cennet algısı yüzünden olduğunu düşünüyorum. Sihirli değnek varmış gibi, her sey daha iyiymiş gibi. Değil yani değil. Belki %80 i daha iyi ama %20 sinin de kötü olabileceği ihtimalini kabul etmek lazım. Hatta eğer o %20lik kısım o kişi için kilit bir konuysa belki turkiyeye dönünce daha mutlu olacağını kabul etmek lazım. Dönüp daha az kazandığı halde daha mutluyum diyen de var inanır mısın? Ama burada biri yazınca aklını mi kaçırdın da bilmem ne de. Biri çıkıp ben döndüm şu şu sebepten mutluyum diyince mutlu olduğu sebeple bile dalga geçiliyor. Ya ben Türkçe konuşmayı özledim, güneş görmeyince mutsuz oluyordum diyor hemen karşı çıkılıyor🙄 ben anlayamıyorum yani insna kendisi önceliklerine karar verebilir. Yani biraz genel dertleşme oldu, sürekli göçmen gruplarında depresyon, dönme isteği postlari gördüğüm için ve oralarda yazmak istemediğim için burada anonim olarak iç dökmek istedim. 😘
Evet bisey sordum piraya yüzünden neler yazdılar. Ya tavsiye istedim sadece . Daha da asla sormam bisey burda bu sondu . Cocuguma bakıyorum ben . Yıllar önce biraz depresif olmuştum ama toparladım şükür . Cocuklarm büyüdü . Okullari aktivitleri ile uğraşıyorum sürekli . Neyse teşekkürler desteğiniz için

Arkadaşlar konu yine yurtdışında yaşayan arkadaşların dünya gailelerini paylaştıkları bir hale döndü, gereksiz kırgınlıklar yaşandı üyeler arasında ama konu sahibi ya hiç ortada yok ya da kısa kısa cevaplar verip gidiyor farkında mısınız? Bunun sebebini anlatayım size de konu amacına dönsün isterseniz; bu nick, konu sahibinin üçuncu veya dördüncü üyeliği , diğer üyeliklerinde haklı olarak ağır tepkiler aldığı için sürekli nick değiştirmek zorunda kalmış, yıllar içinde akillanmış olmalı ki kendisi hakkında fazla bilgi vermeden yalnızca mağdur, normal kaygıları olan bir kadın profili çizerek bilgi almaya çalışıyor....Yine de çok başarılı olamıyor görüldüğü üzere ama iş inanın bildiğiniz gibi değil.... Yurtdışında yaşayan uyelerin yerinde olsam bu üye üzerinden hiç bir şeyi savunmazdim, o derece...
Ben seninle muhatap olmuyorum artık . Bu konuya bisey yazmana gerek yok . Millete saçma şeyler yazarak üstüme salmaba gerek yok . Ben bir şey sordum ama pişman oldum . Daha da sormam . Ben normal bir insanım kendim için ailem için uğraşan didinen. Bazen bazı şeyleri cozemeyiz akila ihtycmz olur ya Hani . Lütfen konuya kiskirtici şeyler yazıp durma . Mune Mune kapatabilir misin . Çok üzüldüm gerçekten . Daha ugrasamicam.

Bu kadar Türk kültürüne, turkiyeye düşkün biri o tarih aralığında iltica eden hainlerden biri olamaz bence yaa...cıks....Kesin ateist veya şaman olduğu için iltica etmiştir ettiyse...Veya acil şişman narsist tamirci ihtiyacı nedeniyle kocasına iş teklifi gelmiştir Kanada dan bak bu daha olası
Eşim iş teklifi alarak geldik . Ben burada bir soru sordum seni gidip bisuru şey yazmışsın. Bisey yazarken düşün karşıdaki üzülür mü nasıl hisseder diye ama umrunda değil gördüğüm kadarıyla .

Cocuklarim için düşünecek sen değilsin . Gayet iyiler . Onlar için uğraşıyorum gezmeleri aktiviteleri . Neler yaptığımı bilmeden sallama artık . İlk yıllarda zorlandim ve geçti . İş konusunda kararsızım bakiniyorum.
İnsan gibi bir iki cümle yazacaksan yaz yoksa gerek yok .

Diğer üyeliklerinde ve konularinda da çocuklarindan sürekli bir yükmus , hayatını mahveden tek şey onlarmis gibi bahsediyor.

Ama burda o kadar çok linç yemiş ki öğrenmiş artık kendisi ve çocukları hakkında bilgi vermeden konu açmayı,sadece kısa cevaplar verip kaciyor
Kactigim yokkkkk . İsim gücüm var tamam mı bakmıyorum sürekli buraya

Piraye kendi hayatına bak . Yeter be . Ben burda biraz tavsiye için aynı durumdan gecmisler için biseyler sorma ya geldim . Neler yazdın . Sizinle uğraşılmaz. Benim çocuklarıma nasıl baktigima dair en ufak fikrin yok . Nasıl kosturtugumadair en ufak bilgib yok . Sus artık . Çocuklarıma el atacak birini ariyormus Amerika’da . Kimsin sen ya . Benim kimseye ihtycm yok . Çocuklarımı buyuttm çok şükür . Okullari aktivitileri ile ilgileniyorum.
Yooo var fikrimiz siz yazmışınız taa yıllar önce. Yazdıklarınızı inkar edince ne geçiyor elinize? Yok sayınca hepsi yok olmuyor. Kimseye ihtiyacı yokmuş. Kocanız adammış Allah'tan yoksa pislik içinde boğulacakmışsınız.

Evet bisey sordum piraya yüzünden neler yazdılar. Ya tavsiye istedim sadece . Daha da asla sormam bisey burda bu sondu . Cocuguma bakıyorum ben . Yıllar önce biraz depresif olmuştum ama toparladım şükür . Cocuklarm büyüdü . Okullari aktivitleri ile uğraşıyorum sürekli . Neyse teşekkürler desteğiniz için
Bence de isabet olur. Ağzınızı açmayla şoka uğratmışsınız insanları yıllarca. Düzelmiş haliniz de bu.

Bazı insanlar için cidden dayak cennetten çıkma dedikleri doğru. Çocuklarınla ilgili konular olsun öğretmen 40 alıyor lafın olsun gerçekten çok şey hak ediyorsun. Neden çocuklarını sosyal hizmetler alacak diye korktun onu söylesene önce ? Orda en kötü aldığın 50 bin asgariyi burda 17 olarak göremezsin. Ayrıca azıcık kapasiten olsa zaten arkadaşlarım kariyer yaptı ben çocuk diye depresyona girmezdin sen de yapardın. Bir tarafınıza zor geliyor sonra yapanlara kıskançlık haset besliyorsunuz. Nolur dönme Türkiyeye ve nolur bu saçma ve kötü karakterini getirme Türkiyeye.

Piraye sen ne diyorsun Allah aşkına . Ben çocuklarıma bakıyorum tabiki . Kimsenin bakmasına ihtycm da yok . Gelmiş neler yazmış . Herseylerine kosuyorum . Bilip bilmeden yazıp durma . Sinirlerimi bozdun .
Madem öyle bunu da şuraya birakayim, çunku 2018 den bugüne kadar defalarca açtiginiz "çocuklarimin cildi yara oldu, kurdeşen mi oldu?, egzema mi oldu?, yurtdışında doktor yok, mağdurum yardım edin "" başlıklı konularda fikir verecek üyelerin işine yarayabilir....

Eklentiler

• Screenshot_2024-07-11-15-25-20-38_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    Screenshot_2024-07-11-15-25-20-38_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 96
Son düzenleme:
Madem öyle bunu da şuraya birakayim, çunku 2018 den beri surekli açtiginiz "çocuklarimin cildi yara oldu, kurdeşen mi oldu, egzema mi oldu, yurtdışında doktor yok, mağdurum yardım edin "" başlıklı konularda fikir verecek üyelerin işine yarayabilir....
Nevresim açmadıysa cıbıl yatakta mite bakteri falan kapmıştır çocuk. Yerde gökte kendi kendine büyümüş çocuklar, bu da ben büyüttüm baktım ettim diye geziyo işte.

Madem öyle bunu da şuraya birakayim, çunku 2018 den bugüne kadar defalarca açtiginiz "çocuklarimin cildi yara oldu, kurdeşen mi oldu?, egzema mi oldu?, yurtdışında doktor yok, mağdurum yardım edin "" başlıklı konularda fikir verecek üyelerin işine yarayabilir....
Ay çok kötüsün yaaa. Keşke gerçekten sosyal hizmetler alsa elinden o çocukları.

Nevresim açmadıysa cıbıl yatakta mite bakteri falan kapmıştır çocuk. Yerde gökte kendi kendine büyümüş çocuklar, bu da ben büyüttüm baktım ettim diye geziyo işte.
Zaten bir konusunda resim atıp, egzama mi diye sormuş, sağlıkçı üyelerden biri daha çok sürtünme yarası veya mikrobik biseye benziyor diyince kapatmış konuyu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X