Yurtdisindan gelip burun estetigi olmak

Merhaba :eek: ben fransada yaşayan bir türk vatandaşıyım ve istanbulda rinoplasti ameliyatı olmak istiyorum (yazım hataları için şimdiden özür diliyorum)

Bir kaç sorularım var...

- Hangi doktor / hastane ? 2000€ verebilirim (yaklaşık 6000 tl)

- Reşit burak kayan hakkında bilgileriniz varmı ? / Esteworld ve boğaziçi tıp merkezi hakkında peki ?

- Ne kadar süre türkiyede kalmam lazım ve annemle gelebilirmiyim ?

Çok teşekkur ederim :KK36:

Merhaba bende burun ameliyatı oldum çok memnunum .anneniz gelebilir yanınızda bir problem olmaz .5,6 gün istanbulda kalmanız yeterli olur çok kolay bi operasyon olduğunu söyleyebilirim:)
o doktorla ilgili bir fikrim yok açıkçası
ben ameliyat sonrası morarma olur diye düşünüyodum hiç olmadı sadece şişliklerim oldu oda beni rahatsız etmedi.

Merhaba bende burun ameliyatı oldum çok memnunum .anneniz gelebilir yanınızda bir problem olmaz .5,6 gün istanbulda kalmanız yeterli olur çok kolay bi operasyon olduğunu söyleyebilirim:)
o doktorla ilgili bir fikrim yok açıkçası
ben ameliyat sonrası morarma olur diye düşünüyodum hiç olmadı sadece şişliklerim oldu oda beni rahatsız etmedi.

Hangi doktora ameliyat oldun canim

İstanbulda evren helvacıya yaptırdım sonuçtanda çok memnunum tavsiye edebilirim canım sitesine bi bak derim

Bende sizlerle ayni durumdayim, yurtdisindayim ve Istanbul'dan bi doktor ariyorum rinoplastim için. Muhammet Dilber en uygun geleni su an ama arastirmaya devam ediyorum. Umarim aradigimizi buluruz hepimiz.

Ben geçen hafta sordum, fiyat için 9bin tl'den basliyor dedi ama 12 000'e kadar olacagini sanmiyorum 9bin 10bin arasidir. 2700 3000 euro arasi, fena sayilmaz.
O paraya avrupada da ameliyat olabilirsin ucak bileti konaklama harçlık masrafi yapmadan ^^ Türkiye de bence daha uygun fiyata çok güzel doktorlar var

Henüz bulamadim, sen bulursan bizede yaz :) Sahsen Fransadayim ve burda (taninmayan) doktorlarin istedigi ortalama rakam 4000 4500 arasi.

Esabil eker var beğenen çok randevulari da yoğun 600€ gayet doğal ve güzel burunlar yapıyor yorumlarda okuyup gördüm kendisine ulaşmaya çalışıcam sende bir bak dene

Henüz bulamadim, sen bulursan bizede yaz :) Sahsen Fransadayim ve burda (taninmayan) doktorlarin istedigi ortalama rakam 4000 4500 arasi.

Benim birikimlerim düğünüme gitti vive la belle mère méchante mdr ^^ si j'arrive à économiser de nouveau beraber kaçıp yaptıralım dicem tabi uçak bileti konaklama harçlık derken kaça gelir bilemem off

Benim birikimlerim düğünüme gitti vive la belle mère méchante mdr ^^ si j'arrive à économiser de nouveau beraber kaçıp yaptıralım dicem tabi uçak bileti konaklama harçlık derken kaça gelir bilemem off

ahah :D Esabil Eker'e bi bakayim dikkat etmemistim hiç. Si j'avais pas mes études je serais partie n'importe quand ama oda bana bagli degil iste^^ Yakin tarihlerde gidebilirsek seneye yada bu sene sonu konaklama için yardimci olabilirim, nasil olsa kendim için kalicak yer ayarlamam gerekicek

ahah :KK70: Esabil Eker'e bi bakayim dikkat etmemistim hiç. Si j'avais pas mes études je serais partie n'importe quand ama oda bana bagli degil iste^^ Yakin tarihlerde gidebilirsek seneye yada bu sene sonu konaklama için yardimci olabilirim, nasil olsa kendim için kalicak yer ayarlamam gerekicek
Süper olur 1 chambre pour 2 yeterli olur haklısın. Fiyat koparmak lagzim uygun fiyata o tmm olsa ucuza da ucak bileti bulduk mu on est bien ^^

Regarde aussi ilker koçak sur face il va bientôt être connue Fiyat taban etmeden faut profiter de lui 4000 tl c'est l'étudiant de Emre ilhan du coup il a changer d'hôpital est commence à être connue

Moi je compte louer un appart pour 2 semaines, je comptais déjà prendre un truc avec plusieurs chambres pour être tranquille donc yeterince yer olur pour nous deux^^ uçak biletleri aralik ayinda ucuz oluyor diye biliyorum, onada bi bakmak lazim. Sen yaptirirsan Istanbuldan birinemi yaptiricaksin ?

Back
X