Yurtdışından İstanbula gelmek

Canım ilgin için teşekkür ederim. Ben artık haftaya İstanbul yolcusuyum. Ama muhakkak İzmir de doktor arayışı içinde olanlar vardır. Belki onlar faydalanabilirler. Benim için izmirde İstanbul kadadar bilmediğim bi şehir. O yüzden orayı hiç düşünmedim. Yine kardeşim Sakarya da okuyorda yanıma gelebilecek. Yoksa istanbulda bir hayal olarak kalırdı bana.

Hayırlısı olsun,İnşallah her şey istediğiniz gibi olur.Mutlu mutlu ayrılırsınız İstanbul'dan.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Slm Chillen, yorumun icin cok tesekkur ederim. Artik biletimi aldim. Kismetse haftaya bu Gun ameliyat oldum veya olacagim. Cok zor zamanlarmis bunlar yaaa. Gozumu kapatıp açsam her şey bitmiş ve yolunda evime dönmüşüm. Şimdiki zaman zor, ameliyat sonrası zor Rabbim hepimize yardım etsin. Umarım sende bende istediğimiz hayalini kurduğumuz buruna çok zorluklar çekmeden kavuşuruz.

Insallah amin canim sana bol sanslar gelismelerden haberdar edersen sevinirim:16:

Ha şunu da belirteyim benim ailem Hamburg'da yaşıyor.Hatta şu an ben de Hamburgtayım.Buradaki arkadaşlarım da estetik yaptırdı çoğuna ben yardımcı oldum hepsi de memnun kaldılar.Buraya rast gele yazmıyorum bilgi edinebilmeniz için yazmıştım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence birazda sans isi canim sonucda her doktorda bir risk vardir insallah herkez gönlünce diledigi buruna kavusur

Insallah amin canim sana bol sanslar gelismelerden haberdar edersen sevinirim:16:

Elbette haber ederim canım. Hayırlısıyla inşallah bi oluyum ondan sonra yaşadığım her süreci yazarım. Zaten bir Hotel odasında yapabileceğim pek şey olmayacak. Bol bol burada aktiv olurum. Belki birilerine ufakta olsa bir faydam olur.

Back
X