Yurtdisindan Kocaeline Gelin Gidenler veya Kocaelili Gelinler Burayaa:)

ben pek alisamadim hic cevre edinemedim esimin annesi ve ablalari yan tarfimda oturuyolar ama insan yinede kendine arkadas ariyor

Doğru aynı bende senin gibiyim çalıştığım için pek hissetmiyorum ama genede canım sıkılıyo bizim ailelerden de burda kimse yok iş dolayısyla geldiğimiz için.

merhaba cnm neresinde oturuyosun gebzenin bende gebzedeyim.
nerden geldin peki? bende aynen oyle yalnizim ya:(

gebze mutlukentte oturuyorum canım
bursadan iş dolayısıyle geldik 2 yıllıgına.1 sene bitti şükür ama kader bu kal drlerse nolur bilemem.
çok yalnızım 1 sene geçti ben daha yeni 2 tane komsu edndm ama öyle sık gt gel yapmıyoruz.kimsem yok biyere gtcek olsam cocuk baglıyo elimi kolumu bırakcak kmsem yok.eşim yogun çalışıyo.çok yanlız kalıyorum evde.:5:

sen nerden geldin ve nerde oturuosun canım

gebze mutlukentte oturuyorum canım
bursadan iş dolayısıyle geldik 2 yıllıgına.1 sene bitti şükür ama kader bu kal drlerse nolur bilemem.
çok yalnızım 1 sene geçti ben daha yeni 2 tane komsu edndm ama öyle sık gt gel yapmıyoruz.kimsem yok biyere gtcek olsam cocuk baglıyo elimi kolumu bırakcak kmsem yok.eşim yogun çalışıyo.çok yanlız kalıyorum evde.:5:

sen nerden geldin ve nerde oturuosun canım

inanirim cnm bende almanyadan gelin geldim bende oyleyim cok yalnizim o yuzden su anda cocuk dusunmuyoruz..benim hic bir cevrem yok esimin ailesinden baska..ama allaha sukur ise basladim cnm biraz rahatlarim artik.
esinin kurdugu bir ortam yokmu peki?onlarin esleriyle tanissan mesela?seni cok iyi anliyorum cnm:( ben neler cektim cok bunalmistim..:(

işte dediğim gibi yeni yeni ortama giriyorum bi arkadası var eşimin çok samimi oldugu onlarla gidip geliyoruz işte çok sık olmasada oda çalışıo çnkü ben evdeym hep ama çevremde herkez çalışıyo mecbur yalnız kalıyorum.

Back
X