- 5 Ekim 2013
- 3.583
- 3.395
- Konu Sahibi imagemaker
Bana Amerika'dan ı phone telefon gelecek ama bir pasaport lazım olacak kayıt için.Şu an gidip gelecek kimse de yok.Bu işi para ile yapanlar var mı ?Tel kullanıma nasıl açtırabilirim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
apple ve nokia pasaportsuz açılmaz umreden falan gelen tanıdığınız yok mu hiçBana Amerika'dan ı phone telefon gelecek ama bir pasaport lazım olacak kayıt için.Şu an gidip gelecek kimse de yok.Bu işi para ile yapanlar var mı ?Tel kullanıma nasıl açtırabilirim?
maalesef yok.apple ve nokia pasaportsuz açılmaz umreden falan gelen tanıdığınız yok mu hiç
o zaman zor canım çünkü apple ve nokia açılmıyor pasaportsuzmaalesef yok.
posta ile nasıl gelecek?Bana Amerika'dan ı phone telefon gelecek ama bir pasaport lazım olacak kayıt için.Şu an gidip gelecek kimse de yok.Bu işi para ile yapanlar var mı ?Tel kullanıma nasıl açtırabilirim?
posta ile işte .Daha önce de posta geldi bana amerikadan .Kargo yaniposta ile nasıl gelecek?
Daha önce dediğiniz yakın bir tarih mi? Çünkü posta ile gelen telefon gümrükten geçemiyor.posta ile işte .Daha önce de posta geldi bana amerikadan .Kargo yani
Pasaportu bırakın gümrüğe takılır telefon. Hiç affetmez gümrükçü amcalar. Telefon fiyatının yarısı kadar gümrük vergisi ödetirler.Bana Amerika'dan ı phone telefon gelecek ama bir pasaport lazım olacak kayıt için.Şu an gidip gelecek kimse de yok.Bu işi para ile yapanlar var mı ?Tel kullanıma nasıl açtırabilirim?
Valla gümrük ödetseler iyi ama telefonlar asla geçmiyor geri de göndermiyorlar gümrükte el koyuyorlar.Pasaportu bırakın gümrüğe takılır telefon. Hiç affetmez gümrükçü amcalar. Telefon fiyatının yarısı kadar gümrük vergisi ödetirler.
Telefon almadım ama yurt dışından gelip gümrüğe takılan çok paketim oldu. Üzerinde gift yazmasına rağmen akıllarına esince alıveriyorlar gümrüğe. Sonra öde bakalım vergisini...Valla gümrük ödetseler iyi ama telefonlar asla geçmiyor geri de göndermiyorlar gümrükte el koyuyorlar.
yok daha evvel telefon gelmedi .Saat parfüm gözlük gibi şeyler geldiDaha önce dediğiniz yakın bir tarih mi? Çünkü posta ile gelen telefon gümrükten geçemiyor.
Pasaportu bırakın gümrüğe takılır telefon. Hiç affetmez gümrükçü amcalar. Telefon fiyatının yarısı kadar gümrük vergisi ödetirler.
öncelikle hayırlı olsun telefonunuz:)şimdi 2 yıla çıkarttılar ya ,pasaporta telefon işletme zamanını..o yüzden çok kimse yanaşmak istemiyor.umarım bulursunuz onu da..he he he .
Telefonumu şimdi teslim aldım .
Yok mu bana yardımcı olacak kişi yurtdışına gidip gelen varsa bir İzmirli ,
Şu fakire yardımcı olabilir mi ?
Vergisini yatıralım açtıralım telefonumu
Turkcell'de çalıştığım dönemde üç ay idi .iki yıl mı oldu .Vay be fenaöncelikle hayırlı olsun telefonunuz:)şimdi 2 yıla çıkarttılar ya ,pasaporta telefon işletme zamanını..o yüzden çok kimse yanaşmak istemiyor.umarım bulursunuz onu da..
Mayısa kadar şeyettiremezsen bana ulaşabilirsin.he he he .
Telefonumu şimdi teslim aldım .
Yok mu bana yardımcı olacak kişi yurtdışına gidip gelen varsa bir İzmirli ,
Şu fakire yardımcı olabilir mi ?
Vergisini yatıralım açtıralım telefonumu
alt komşum sık sık yurt dışına çıkar o yaptıramazsa başvurabilirim .Teşekkür ederim .Mayısa kadar şeyettiremezsen bana ulaşabilirsin.
Turkcell'de çalıştığım dönemde üç ay idi .iki yıl mı oldu .Vay be fena