yurtdışından posta ile gelecek telefon

imagemaker

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
3.583
3.395
Bana Amerika'dan ı phone telefon gelecek ama bir pasaport lazım olacak kayıt için.Şu an gidip gelecek kimse de yok.Bu işi para ile yapanlar var mı ?Tel kullanıma nasıl açtırabilirim?

Bana Amerika'dan ı phone telefon gelecek ama bir pasaport lazım olacak kayıt için.Şu an gidip gelecek kimse de yok.Bu işi para ile yapanlar var mı ?Tel kullanıma nasıl açtırabilirim?
apple ve nokia pasaportsuz açılmaz :cool:umreden falan gelen tanıdığınız yok mu hiç

Pasaportu bırakın gümrüğe takılır telefon. Hiç affetmez gümrükçü amcalar. Telefon fiyatının yarısı kadar gümrük vergisi ödetirler.

Telefon gümrükte takılır geçmez, muhtemelen vergisini ödersiniz o da neredeyse buradaki paraya eşit bir miktar olur..

Pasaportu bırakın gümrüğe takılır telefon. Hiç affetmez gümrükçü amcalar. Telefon fiyatının yarısı kadar gümrük vergisi ödetirler.
Valla gümrük ödetseler iyi ama telefonlar asla geçmiyor geri de göndermiyorlar gümrükte el koyuyorlar.

Valla gümrük ödetseler iyi ama telefonlar asla geçmiyor geri de göndermiyorlar gümrükte el koyuyorlar.
Telefon almadım ama yurt dışından gelip gümrüğe takılan çok paketim oldu. Üzerinde gift yazmasına rağmen akıllarına esince alıveriyorlar gümrüğe. Sonra öde bakalım vergisini...

Sene 2010 ilk ipad çıkalı 3-5 ay olmuş, sevdiğim bir yabancı arkadaşım bana sürpriz yapacak tutmuş ipad almış göndermiş benim hiç haberim yok. Kapıyı bir açtım gümrük tutanağı ipadi alı koymuşlar tabikide. Gönderen paketi tüm gümrük masraflarını da karşılamak üzere göndermiş olduğundan gümrük müşavirliği firmasına noterden vekalet aldım (50tl) gönderdim. Neyse bir dolu uğraştan sonra ipad gümrükten çekildi. Gümrük firmasının kestiği fatura masraflarıyla birlikte tam 980 tlydi 2010 yılında. Toplan verilen parayla 2 tane ipad burada alınıyordu üzerine de para kalıyordu siz hesap edin.
Tabiki sonraki sene hediye olarak çorap ve çikolata geldi doğumgünümde :)

Demem o ki gönderen kişi kargoda yalan beyan yapıp telefonu başka bir şeymiş gibi gösterip bedeline 20$ filan yazar üzerine gift diye işaretler ve bunun gümrüğe girdiği gün o gümrük görevlileri xraye bakmıyor ise %0.1 olasılık ile o ürün size dertsiz tasasız gelir.

he he he .
Telefonumu şimdi teslim aldım .
Yok mu bana yardımcı olacak kişi yurtdışına gidip gelen varsa bir İzmirli ,
Şu fakire yardımcı olabilir mi ?
Vergisini yatıralım açtıralım telefonumu

he he he .
Telefonumu şimdi teslim aldım .
Yok mu bana yardımcı olacak kişi yurtdışına gidip gelen varsa bir İzmirli ,
Şu fakire yardımcı olabilir mi ?
Vergisini yatıralım açtıralım telefonumu
öncelikle hayırlı olsun telefonunuz:)şimdi 2 yıla çıkarttılar ya ,pasaporta telefon işletme zamanını..o yüzden çok kimse yanaşmak istemiyor.umarım bulursunuz onu da..

öncelikle hayırlı olsun telefonunuz:)şimdi 2 yıla çıkarttılar ya ,pasaporta telefon işletme zamanını..o yüzden çok kimse yanaşmak istemiyor.umarım bulursunuz onu da..
Turkcell'de çalıştığım dönemde üç ay idi .iki yıl mı oldu .Vay be fena

Turkcell'de çalıştığım dönemde üç ay idi .iki yıl mı oldu .Vay be fena

Aynen malesef iki yıl oldu. Bende yurtdısından tel alıp kendi pasaportuma kaydettirdim şimdi kardeşime almak istiyorum ama eşimin pasaportuda benimkide kayıtlı olduğu için alamıyorum :/ ama telefoncular bu işi yapıyormuş onlara bir sorun isterseniz, Özellikle telefon teknoloji pazarı gibi yerlerden bilgi albilirsiniz.

X