ne kadar garip.. Siz mesela etrafınızda türk olmamasınadn şikayetçisiniz arkadaş canlısı değiller diye.. Ben de etrafımda hep türkler var, bazıları hiç arkadaş canlısı değil, bazıları da aşırı vıcık vıcık diye rahatsız oluyorum :)
daha yeniyim, 2 senem bile dolmadı, belki alışırım bilmiyorum.. Uluslararası ilişkiler mezunuyum..türkçeyi türklerden daha düzgün kullanıyorum.. 5 dil biliyorum.. Ama sizin ülkenizde de bana iş yok :))
ben de burda aşırı yalnızım :) alışamıyorum.. Ters tepiyor organizmam hatta.. Yemek kokularına tahammülüm yok.. Ekmek yiyemiyorum tadı farklı diye.. Et desen kokuyor, tereyağı tam bi kabus.. Dediğim gibi gurbet işte..
He benim uğraşım ne.. Ben sürekli sınavlara giriyorum :)) onlarla zaman geçiyor :)) hadi sınava hazırlan, gir, hazırlan gir.. Bu sene tam 5 tane sınavım var..
Onlar da bitince herhalde oturur bi 6.dil öğrenirim.. Yoksa kardeş ülke falan çekilmiyor asla..
Bi ülkenin havası petrol kokmuyorsa, arabaları durduk yere korna çalmıyorsa yaşanmaz orda canım :))
ne kadar garip.. siz mesela etrafınızda türk olmamasınadn şikayetçisiniz arkadaş canlısı değiller diye.. ben de etrafımda hep türkler var, bazıları hiç arkadaş canlısı değil, bazıları da aşırı vıcık vıcık diye rahatsız oluyorum :)
daha yeniyim, 2 senem bile dolmadı, belki alışırım bilmiyorum.. uluslararası ilişkiler mezunuyum..türkçeyi türklerden daha düzgün kullanıyorum.. 5 dil biliyorum.. ama sizin ülkenizde de bana iş yok :))
ben de burda aşırı yalnızım :) alışamıyorum.. ters tepiyor organizmam hatta.. yemek kokularına tahammülüm yok.. ekmek yiyemiyorum tadı farklı diye.. et desen kokuyor, tereyağı tam bi kabus.. dediğim gibi gurbet işte..
he benim uğraşım ne.. ben sürekli sınavlara giriyorum :)) onlarla zaman geçiyor :)) hadi sınava hazırlan, gir, hazırlan gir.. bu sene tam 5 tane sınavım var..
onlar da bitince herhalde oturur bi 6.dil öğrenirim.. yoksa kardeş ülke falan çekilmiyor asla..
bi ülkenin havası petrol kokmuyorsa, arabaları durduk yere korna çalmıyorsa yaşanmaz orda canım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?