- 3 Nisan 2014
- 36.485
- 149.215
- 798
- Konu Sahibi hamsireceli
-
Tek tek alintilayamiyorum kusura bakmayin. Benim de kargo takipe aliciya adreste ulasilamamistr yazmslar ya ben butun gun evdeyim adam evi bulamiyo bi de utanmadan oraya yalan yanlis yaziyor. Evim de ana caddede yani kor olmak lazim. Ara bi tel sor madem bulamadin. Yani ben adrese gidip alacaksam kargo niye var kargocular ne is yapar. Twitterdan yazdim yarin da aricam mudurlugu.
Ben de onların dağıtım sorumsuzluğundan çok şikayetçiydim. Şimdi bir kargom olduunda netten takip no ile sürekli takio ediyorum. Şubeye geldiği an gidip kendim şubeden alıyorum. Şube ev arası 5 dk ama eve teslim etmeleri akşamüstünü buluyor onları mı bekleyeceğim. Şikayetvar a yazmanızı öneririm.Evet derdim yurtici kargonun sorumsuzlugu. Dort gunde kargomu subeden adresime getiremeyen ne ise yaradiklarini anlamadigim her aramamda yok bulamadik yok bugun resmi dairelere dagitim yapicaz yetismez gibi komik nedenlerle beni gecistiren yurtici kargoyu kime nereye sikayet edebilirim lutfen biri yardim etsin. Kucucuk bir ilde yasiyorum subeye evim arabayla maximum 10 dakika. Zaten bu ilin bir tane anacaddesi var benim evim de bu ana caddenin hemen kenarinda. Ne bulamamalari mumkun ne de resmi dairelere dagitim yapicaz bugun sizin kargonuz yetismez demeleri makul. Bu kucucuk ilde kac tane resmi daire var. Kaldiki resmi kisisel diye ayrim mi var dagitimda. Velevki olsun dort gunde nasil ulasmaz cok sinirliyim kime sikayet edebilirim.
Şikayetvar.com a şikayet edip numaranızı bırakın benimde başıma başka bir firmayla ilgili sıkıntı geldi Oray'a yazdık o gün aradılar 5 gündür gelmeyen kargo ertesi gün geldiEvet derdim yurtici kargonun sorumsuzlugu. Dort gunde kargomu subeden adresime getiremeyen ne ise yaradiklarini anlamadigim her aramamda yok bulamadik yok bugun resmi dairelere dagitim yapicaz yetismez gibi komik nedenlerle beni gecistiren yurtici kargoyu kime nereye sikayet edebilirim lutfen biri yardim etsin. Kucucuk bir ilde yasiyorum subeye evim arabayla maximum 10 dakika. Zaten bu ilin bir tane anacaddesi var benim evim de bu ana caddenin hemen kenarinda. Ne bulamamalari mumkun ne de resmi dairelere dagitim yapicaz bugun sizin kargonuz yetismez demeleri makul. Bu kucucuk ilde kac tane resmi daire var. Kaldiki resmi kisisel diye ayrim mi var dagitimda. Velevki olsun dort gunde nasil ulasmaz cok sinirliyim kime sikayet edebilirim.
Evet derdim yurtici kargonun sorumsuzlugu. Dort gunde kargomu subeden adresime getiremeyen ne ise yaradiklarini anlamadigim her aramamda yok bulamadik yok bugun resmi dairelere dagitim yapicaz yetismez gibi komik nedenlerle beni gecistiren yurtici kargoyu kime nereye sikayet edebilirim lutfen biri yardim etsin. Kucucuk bir ilde yasiyorum subeye evim arabayla maximum 10 dakika. Zaten bu ilin bir tane anacaddesi var benim evim de bu ana caddenin hemen kenarinda. Ne bulamamalari mumkun ne de resmi dairelere dagitim yapicaz bugun sizin kargonuz yetismez demeleri makul. Bu kucucuk ilde kac tane resmi daire var. Kaldiki resmi kisisel diye ayrim mi var dagitimda. Velevki olsun dort gunde nasil ulasmaz cok sinirliyim kime sikayet edebilirim.
Şirket olarak yi kargo üyeliğimizi iptal ettik seneler evvelEvet derdim yurtici kargonun sorumsuzlugu. Dort gunde kargomu subeden adresime getiremeyen ne ise yaradiklarini anlamadigim her aramamda yok bulamadik yok bugun resmi dairelere dagitim yapicaz yetismez gibi komik nedenlerle beni gecistiren yurtici kargoyu kime nereye sikayet edebilirim lutfen biri yardim etsin. Kucucuk bir ilde yasiyorum subeye evim arabayla maximum 10 dakika. Zaten bu ilin bir tane anacaddesi var benim evim de bu ana caddenin hemen kenarinda. Ne bulamamalari mumkun ne de resmi dairelere dagitim yapicaz bugun sizin kargonuz yetismez demeleri makul. Bu kucucuk ilde kac tane resmi daire var. Kaldiki resmi kisisel diye ayrim mi var dagitimda. Velevki olsun dort gunde nasil ulasmaz cok sinirliyim kime sikayet edebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?