Görmeden inanmayızMal ✔
Soy ✔
Güzellik ✔
Din ✔
Kadınlar Kulübü'nde takılan e***k kökenli taliplerimi bekliyorum.
Bir de imanin alti sartini saysin:-DGörmeden inanmayızMal beyanı, soy ağacı, 6 tane vesikalık foto istiyoruz
Görmeden inanmayızMal beyanı, soy ağacı, 6 tane vesikalık foto istiyoruz
Çok özür dilerim, planınız olduğunu düşünemedimKanıt isteyerek bütün planlarımı bozdunuz Mune hanım, negzel e***k kökenli birey bana mesaj atacaktı sonra size şikayet edecektim sonra da kulübümüz daha da e***ksiz hava sahasına yaklaşacaktı. Üzdünüz.
Çok özür dilerim, planınız olduğunu düşünemedimBir daha planlarınızı bozmayacağıma söz veririm
Munecim,bu gün arkadaşa kahve içmeye arkadaşıma uğradım,ünüversite son sınıf öğrencisi bir kız vardı,ona çalışkan ve iyi biri olmasının yeterli olduğunu söyledim..soyu sopu,malı mülkü evliliği yürütmrk için yeterli değil maalesef..iyi ahlak ve çalışkan olması erkekte ilk arnanabilecek unsur olabilir gayette yeterli bana kalırsa,hanımlar içinde hazır hissetmeleri ilk etapta çünki sorumluluğu çok fazla değilmi?Çok özür dilerim, planınız olduğunu düşünemedimBir daha planlarınızı bozmayacağıma söz veririm
cryptic,Munecim,bu gün arkadaşa kahve içmeye arkadaşıma uğradım,ünüversite son sınıf öğrencisi bir kız vardı,ona çalışkan ve iyi biri olmasının yeterli olduğunu söyledim..soyu sopu,malı mülkü evliliği yürütmrk için yeterli değil maalesef..iyi ahlak ve çalışkan olması erkekte ilk arnanabilecek unsur olabilir gayette yeterli bana kalırsa,hanımlar içinde hazır hissetmeleri ilk etapta çünki sorumluluğu çok fazla değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?