- 19 Nisan 2015
- 1.953
- 1.624
- 133
- 31
Bebekleri geç yürüyen anneler Var mı ? Benim kızım 12 ay 2 haftalık yürümüyor ayakta kendi durmuyor tutup kalkmıyor yatarken kalkıp oturmuyor. Koltukta bişey olsa ben onu dik pozisyon bıraksam ayakta dikkatini çeken şeyle oynar koltuğun üstündekiyle hemen düşmez yada beşiğin parmaklıklarına ben tutturunca duruyor ama o kadar yani niye geciktim bu kadar anlamıyorum elinden tutup yürütünce de yürüyor. Bi de emeklemiyor odadan odaya yuvarlanıyor her yere yuvarlanarak gidiyor bu kısmı bana çekmiş bende emeklemeyip yuvarlanmısım ancak 11 aylık yürümüşüm 10 aylıkken ćekyatı tutup kalkmışım babası da 12 aylık yürümüş iki tarafta sadece eşimin abisi geç yürümüş oda 1 yaşını geçince yürüdü diyor annem 14 aylık falanmış galiba 18 aya kadar normalmiş diye okudum ama çok tedirgin oluyorum ćok heves ediyorum niye yürümüyor heveslendirmek için ne yapayım bide meraklı bi ćocuk deil hareketli enerjik bi ćocuk hiç deil sakin ve oyuncaklarıyla vakit geçirmeyi seven bir ćocuk kişiliğinin de etkisi var mıdır beni bilgilendirin lütfen.