yürürken gögüslerin sallanması

ironihayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
1.528
9
116
İstanbul
kızlar günaydın.

58 kiloyum ve 1.67 boyum var. ayrıca 85 beden sütyen takıyorum.yürürken göğüslerim çok sallanıyor artık rahatsız olmaya başladım yada bana mı öyle geliyor anlamış değilim. bugün sabah evden hırkayla cıktım ıyıce heryerimi kapattım çok rahatsız olmaya başladım bu durumdan. kullandığım sütyenden mi kaynaklanıyor anlamadım gitti. benim durumumda olan var mı ayrıca mümkünse çözüm önerileriniz..

Biraz enteresan olmuş ! ya kuşakla etrafından sıkı sıkıya bağla yada kes at gıtsın başka ne care olur bılmem

Destekli sütyenle, göğüs ve sırt kaslarını çalıştıran egzersizler işe yarar diye düşünüyorum. İlerleyen yaşlarda göğüslerinin sarkmasını da engeller.

Merhaba canim,

Gogusleri buyuk olanlarin sanssizliklari su ki, herkes pazardan bile sutyen alip takabilirken sen takamazsin..cunku tutmaz goguslerini…kaliteli birsey alman sart…
Destekli sutyen alabilirsin arkadaslarin dedigi gibi, alirken ozellikle orta kisim var ya, goguslerinin birlestigi yer, oranin enli olmasina dikkat et…
Birde marka ismi verebiliyormuyuz bilmiyorum ama, bazi markalarin minimizer’lari oluyor, onlarda guzel toplar goguslerini…

En son olarakta toparlayici ic camasirlari oluyor, atlet gibi…onlardan alip ic camasiri olarak sutyenin uzerine giyebilirsin…

cogu kadin boyle birsey kullanir, ozellikle dogumdan sonra filan…gogusleri gobegi vs guzel toparliyor.

biraz yavas yürüsen :) saka tabi
hangi sütyen takarsan tak bence sonuc degismez
büyükler cünkü
ama sporcu sütyen belki ise yarayabilir

Göğsü tam toplayan bir sütyen kullanmıyorsan bu sıkıntıyı yaşaman gayet doğal...
Göğüs hemen altından ölçtüğünde ve göğüs ucu çevresinden ölçtüğünde kaç cm çıkıyor yazabilir misin?
Direkt 85 giyiyorum dediğine göre pazar sütyeni tarzı bir şey kullanıyorsun ki onlar çok kötü durur özellikle büyük göğüste.

85 beden aşırı büyük değil. normal bence..
Ama eğer düz bir sütyen kullanıyorsan(yani yanlızca kumaşından oluşan) hangi bedende olursan olur sallanır :)
Toparlayıcı sütyenler var onlar kesinlikle işe yarar. Birde mutlaka balen-destekli yada astarında sünger olan
sütyenler var onlardan kullan canım.

Ahh ahh ben zıplasam bile sallanacak pek bişey yok ortada
Kuzenim toparlayıcı takıyo tavsiye ederim daha küçük daha kibar duruyolar..

Yahu ben 90 takiyorum . 85 buyuk sayilmaz ki ... Ayyy ironihayat dalga mi geciyosun kiz bizle?
Bu ne orjinal konu böyle? Kes at kiz cok canını sıktıysa hihi

85 beden ideal bedendir sallanacak kadar buyuk degil yani. Penye sutyen kullaniyorsan normal sallanmasi...

arkadaşın dediği gibi arası geniş olanlardan takman lazım, birde destekli olacak. bende 85 takıyorum. arası geniş olmayınca çok sallanıyor iyi markalarda da durum değişmiyor hepsini denedim ben.

:) yorumlarınız için teşekkurler. öğle arası her zaman gittiğim iç çamaşırı mağazasına gittim 3 tane sütyen aldım. kadına diyorum benim gögüslerim buyuk toparlayıcı sütyen ver bana gitmiş penye olanlardan verdi.yeni aldıklarımın içi süngerli. ay artık utanmaya başladım hop hop yürümekten. bende diyorum eskıden yoktu şimdi ne olduda her tarafımdan sallanıyor bunlar diye. sallanan memelere son artık aldım sütyenlerimi.

penye olanlar ozellikle bence iyi gelmez buyuk goguslere...

birde 85 numara dedigin gogusun buyuklugu degil sirtinla birlikte olan olcumdur...asil buyuklugu cup dedigimiz sey belirler...a-b-c filan diye buyur...kimisi varki sirti filan genistir 85 giyer ama gogusleri kucuk oldugu icin B takar..dolayisiyla 90-B aslinda hicte buyuk gogsu olmadigini gosterir.

85 büyük değil ki? Belki zayıf oloduğun ve sen takıntı yaptığın için gözüne batabilir. Biraz sıkı takmayı dene hani südyenin arkasında kopçası varya orayı canını yakmayacak şekilde önlere takmaya çalış. Minimizerlar toplar ama onlar da çoğunlukla desteksiz olur. Sallanması için bi etkisi olmayabilir. Bi iç çamaşırı mağazasında çalıştım 3 ay kadar,destekliler de olduğundan büyük gösterebilir ama en azından sallanmasını engeller. Bide straplez olmamasına özen gösterirsen daha az sallanır.

Sütyen cok önemli,bence güzel kaliteli bi sütyen almalisiniz tam oturan ve kapatan. Inanin faydasini göreceksiniz

75B beden giyen biri olarak 85e büyük değil demem saçma olur bırak sallansın rakkas hesabı gül memeler çağlasın

aynı sorunu yıllardır yasıyorum.yürürken lop lop sallanıyor,tasıyor.......

ucuz sutyen de taktım en pahalısını da taktım.....sonuç aynı....iç çamaşır mağazasında kı çalışanlar hiçbir şeyden anlamazlarsa alacağın hıcbır sey işe yaramaz .....örnek ben......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…