- 3 Ocak 2014
- 217
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6. Ay bitince mi başladın canım kullanmaya yoksa 5 bitip 6 dan gün alınca mı?Ben iki kizimada yuritec kullandim 6.aydan itibaren kullandim iki kizimda ikiser yurutec eskitti cok hizli kullanip tekerlerini kirdilar yenilerini almistik tek tavsiyem cok dandik alma yani guvenlik acisindan devrilmeyenler 80 90 tl ye var hic bir sakincasini gormedim bide yaninda olup surekli gozunle takip etmelisin oyle icine birakip ise guce dalma ama cok rahatlatiyo anneyi...benim en buyuk yardimcimdi surekli kucakta gucum tukenirdi koyardim kucuk kizimi halada koyuyorum suan 10 aylik
canım ne zaman yürüdü büyük oğlun? Bi de küçük iterek kullandigina göre o ilk adım arabalarına gerek yok demek ki.büyük oğlum 8. aydan sonra kullandı. içinde fazla tutmuyorduk çok seviyordu. küçük oğlum içine girmeden sanki ilk adım arabasıymış gibi arkadan iterek kullandı. hala üzerindeki oyuncak apartını çıkardık oyuncağıyla oynuyor. Markası da Kraft
Yürüteç bilinenin aksine çocuğun daha geç yürümesine sebep oluyormuş. Ve devrilme, çarpma gibi pek çok tehlikesi varmış. Hatta bazı ülkelerde yasaklanmış. Yanında olsanız bile yetişemeyebilirmişsiniz kaza anında. Benim de 6aylık bebeğim var araştırdığımda bu bilgilere ulaştım ve vazgeçtik almaktan, paylaşmak istedim.
bizede doktor önermediğinden kullanmadık kızıma parmak ucunda yürümeye ve kalçaya zararlıymış dokrotumuz önermedi ilk adı arabası aldım ama oda o kadar hızlı gidiyorki yetişemeyip düşüyordu doktorumuz günde bi saat elinden değik yanlız dirseği çıkabilirmiş koltuk altına doğru ttp evde gezdirdik belim koptu halada kopuyor 1 yaşına girdik sıralıyor amaeini bırakıp gitmye korkuyor oturuyor :)kilosuda aranlarından fzla perişanız :)ablam oğluna kullandı birsorun yaşamadı ama ben dotor uyarınc çekindim doğrusu.Ben de arastirdigimda Kanada'da yasaklanmış olduğunu öğrendim. ABD'de de kapidan gecemeyecek şekilde yapılmış olması zorunluymus. Bu şart çok mantıklı. Çocuk ver elini koridor bas gaza mutfak yapamıyor:))) daha geç yürüme konusunda ben de tereddüt ediyorum. Bizimki rahatina pek düşkün. rahat gelir alisirsa kendi kendine yürümez diye endişe ediyorum. disligini bile ben tuttugumda kemirmek daha hoşuna gidiyo eline almak istemiyor.
bir yaşını doldurununca tam olarak yürüdü dışarda bile uzun mesafede yürüyordu. ikinci on aylıkken adım atmaya başladı onbir aylıkken yürüdü ama o biraz tembel dışarıda fazla yürümüyorcanım ne zaman yürüdü büyük oğlun? Bi de küçük iterek kullandigina göre o ilk adım arabalarına gerek yok demek ki.