Yürüteç için tavsiyeleriniz gerek

emoosh_efe

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2014
56
10
98
33
Oğluşumuza yürüteç almak istiyoruz. Hangi marka ve modelleri tavsiye edersiniz?

merhaba,
Yürüteç kullanımının yurt dışında yasaklanmıştır çünkü kalça çıkığı yaptığı ve tehlike oluşturduğu ispatlanmıştır. O yüzden yürüteç kullanmamanızı öneririm. Eğer iş yaparken çocuğunuz yanınızda güvenli bir şekilde otursun istiyorsanız bumbo markasını tavsiye ederim. Bumbo çocuğun dik oturmasına olanak tanıyan bebekler için geliştirilmiş bir koltuktur.

Hepimiz 20-30lu yaşlardayız ve hemen hemen hepimiz yürüteçlerde büyümüş insanlarız.
Bütün bir gün bebeği yürüteçlerde gezdirirseniz elbette zararı olur diye düşünüyorum.
Günde 15-20 dakika (en fazla) kullanılmaasının sakıncası olacağını düşünmüyorum.
33aylık bir oğlum var ve chicco yürüteç kullandım, şimdi yeni bebek haberi aldım, Allah nasip ederse ona da kullandıracağım.

Hepimiz 20-30lu yaşlardayız ve hemen hemen hepimiz yürüteçlerde büyümüş insanlarız.
Bütün bir gün bebeği yürüteçlerde gezdirirseniz elbette zararı olur diye düşünüyorum.
Günde 15-20 dakika (en fazla) kullanılmaasının sakıncası olacağını düşünmüyorum.
33aylık bir oğlum var ve chicco yürüteç kullandım, şimdi yeni bebek haberi aldım, Allah nasip ederse ona da kullandıracağım.
Katılıyorum asla uzun zaman tutulmaması lazım

Merhaba, ilk çocuklarımda biz chicco kullanmıştık. Dr.umuz 20-30 dk.yı geçirmememizi söylemişti. Lindam Hoppalada kullandık onun içinde süre 20 dk. idi. Bende şimdi 6 aylık oğluma mamalove yürüteç hoppala, chicco yürüteç ve fisher price hoppala arasında gidip geliyorum.Yürütecin hareketi için halı uygun olmuyor.Kış olduğu içinde halı kaldırmayı hiç düşünmüyorum.Mesajı atalı bayağı olmuş siz aldıysanız bana önerebileceğiniz bir marka ve model var mı?

Mamalove yürüteç hoppala aldık. Katlanır modelleri özellikle tercih etmedik. Günde 20 dk oturuyor ve çok eğleniyor. Çok rahat ayrıca önündeki oyuncaklarıyla oynamayı da çok seviyor. Bebeğim 7 aylık olacak haftaya ama gelişimi hızlı olduğu için kullanma başladık yürüteci. Şimdiden yana ve arkaya yürümeye başladı ve tay tay durmaya başladı. Çok memnun kaldık. Ebebekte indirimdeydi geçenlerde düşünürseniz.

Çok teşekkür ederim.maalesef indirimi kaçırmışız çokta uygun muş.önerinizi değerlendirecek iz sağolun

Back
X