yürüteç....

Zeynep28 maras

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
2.507
19
358
kızlar yürüteç konusuna nasıl bakıyosunuz kullanmayı düşünen varmı?
ben kullanmam diyodum ama arkadaşım hediye almış duruyo öylece ilerde kullansammı acaba?
aranızda kullanmayı düşünen varmı?

bize doktor tavsiye etmedi koymayın dedi
bilmiyorum almadım ama sanırım en güzeli
doğalına bırakmak canım önce emeklesinler
yürüme zamanları gelince yürürler zaten

herkes zararlı diyor , ben de kullanmayı düşünmüyorum ama bebek bizimki gibi aşırı hareketli ve yaramzsa anneye kurtarıcı oluyor gerçekten, benim arkadaşım da zararlı olduğunu bile bile koyuyordu ne yapayım belkıs durmuyor hiç değilse temizliğimi rahat rahat yapıyorum diyordu, benimki de fena dur bakalım biz ne yapacağız

bu arada hediye alınmış madem evinde var, arada koymaktan bir zarar çıkmaz sanırım

Ben kullanıyorum iremnaz ablamda binmişti çok hoşuna gitti zaten özgürlüğüne düşkün kızım rahat hareket etmek istiyor bende aldım.şimdi hem irem çok seviyor hem bende rahat ediyorum arkamdan zıp zıp geliyor çok hoşuma gidiyor ve örümcege bindiginden itibaren eskisi gibi kucak istemiyor bebek arabasında oturmayan kızım ondada oturur oldu hihoyyyt

aybükeciğim çok faydalandım doğrusu diğer konularada n şöyle bir göz gezdirdim.
bende yürüteç kullanmamaktan yanayım doğal sürecine bırakmakta fayda var bence..

Bize de hediye geldi çok heves ediyodum ama dr umuz kesinlikle yürüteç ve hoppala kullanma ilerde bel fıtığı riski olabilir dedi bi köşede duruyo napıcağımıda bilmiyorum ama kullanmıyacağım kesin

dün bizde doktordaydık sordum yürüteci tam olarak oturmaya başlamadan yürüteç kullanılmaz dedi ayrıca 8 9 aydan sonra ama ben önermiyorum kesinlikle dedi bende almıycam zaten

aman bizler yürütece bindik de ne oldu..
bu kadar sakınmanın bir mantığı yok bence..
gününü geçirecek değil ya altunhancım yürüteçte.
arada bir koymayı düşünüyorum ben..

aslında haklısın sadece yemek yaparken koyabiliriz yada wc ye giderken mesela :roflol:
benim cadı 5.5 aylık oldu sadece kucağımda oturabiliyor ne zaman oturacak acaba?

bencede hem gereksiz hemde doktorlar tavsiye etmiyor ...
büyük oglumada hic kullanmadim ben yürütec kendiliginden 10 aylikken yürümeye basladi
zorlamaktansa bekliyip onlarin kendiliginden yürümeyi görmek daha hos olur

Back
X