Yürütemiyoruz.

Burdaki bütün kötü eş kişilerinde kendiminkini görmem peki :işsiz: Narsistleri copy paste yapıp dağıtmışlar koca diye bizde nimetten sayıp baştacı etmişssiz ne büyük talihsizlik :kızgın: Ben geç olsa da kurtuldum size de ayrılmayacaksanız kolaylıklar diliyorum...
Aynen bende hep kendiminkini görüyorum..Hatta br arkadaş narsist yazmış..İnternetten araştırdım aaa demekki benim kocam narsistmiş dedim :KK70:

X
Kötü bir şey dememiş aslında hanımefendi. Sadece sorgulamış...
Sende biliyorsun hiç bir evlilik muhteşem değil ama senin anlattıklarında çok üzücü şeyler.
Ben diğer konularını da biliyorum senin imtihanın da çok zor.
Ama senin dediğim tarzda şeyler de hoş şeyler değil...
Eşinle bu durumu konuştun mu ? Yani senin gibi rahatsızlığı olan bir kadına ,anlayışlı davranması şart.
Şimdi eskiye göre mükemmele yakın bi adam var karşımda
Daha anlayışlı
Ama sevgi kalmadı ikimizde de
O seviyorum diyor ama seni seviyorum diyerek değil tabi
Ama ben sevemiyorum onu

Kişilik bozukluğu olan insanları başkası da teşhis temesi gerekmez mi? Eşim sanıyorumki bi bana karşı böyle, ailem e inanılmaz iyi saygılı. Benimle psikolojik oyun oynuyor sanırım
Bu her zaman mümkün olmayabilir.
Çok yakından tanıdığım bir erkekte aşağılık kompleksi var ve eşiyle evliliği berbat ama çevresinde parmakla gösterilen,
takdlr edilen biri.

Bence sende ondan uzaklaş, konuşma, fazla ilgilenme, kendine başka hayat kur ona rağmen

O deyince ne değişecek mesela ? Neden onu bekliyorsunuz ki ?
Bakın siz bence hala bir umut bekliyorsunuz..
Yine dediğimi farz ediyorum ya saçmalama diyecek yada cevap bile vermeyecek, umudum kaldı mı derseniz umudumu ve güvenimi tüketmiş durumdayım, sadece kızımı düşünüyorum

Terapi iş görür,lütfen aile terapisi alın.
Hiç kimse böyle bir evliliği haketmiyor.
Daha mutlu ve tatminkar bir evlilik mümkünken,niye bu şekilde ite,kaka,
birbirinizi yıprata yıprata devam ediyorsunuz?
1 seans aldık
Kavga etmiyoruz işte gerek yok dedi
Açıkçaası ben de istemiyorum artık
Dediği şey annem babam da çok büyük aşık pldukları için evli değiller sadece evliler.
E öyleyse ben de sadece evli olurum dedim ona bu kadar
Gülüyoruz eğleniyoruz ama
Birisi sorsa yine aynı hiçbşr şey hissetmiyoruz diyorum

sen ablam olabilrimisin acaba diye düşündüm
benım eniştemde aynı dediğin gibi ,
gerçi artık ablamda aynı oldu körle yatan şaşı kalkar misali

kavga etmek için sebep gerekmiyor meselaa

X
Şimdi eskiye göre mükemmele yakın bi adam var karşımda
Daha anlayışlı
Ama sevgi kalmadı ikimizde de
O seviyorum diyor ama seni seviyorum diyerek değil tabi
Ama ben sevemiyorum onu
Senin burada ki bu sinirli ,giderli tavırların da aslında hep bunlardan kaynaklı. Yoksa özünde kötü bir kadın değilsin.
Ama madem bu kadar seni harap etti bu durum acaba bir uzmanla mı görüşmeye başlasan ?
Bak her hangi bir uzuvunda bir sorun olduğunda doktora gidip çözüyorsun, e ruhun da şu an çok yaralı.. onun da tedaviye ihtiyacı var.
Böyle olursan hem yavrunu da üzmez misin ? Sürekli sinirli olan bir anne ve sevmediği bir adamla mutlu olamayan bir kadın. İyi düşün lütfen...

Yine dediğimi farz ediyorum ya saçmalama diyecek yada cevap bile vermeyecek, umudum kaldı mı derseniz umudumu ve güvenimi tüketmiş durumdayım, sadece kızımı düşünüyorum
Böyle bir karakter(siz) kızıyla da ne kadar ilgilenir ki ?
Hem o çocuk emin olun mutlu bir anne ile çok daha iyi olacaktır... hayatı daha fazla ertlemeyin bence.

Boşan git kurtul falan demek çok kolay tabi
Bence yapılması gereken önce başka birşey var
Kendini geri çek ilgi beklemediğini göster ve ilgilenme ihtiyaç gidermesine izin verme sen istemedikçe
Kendine bak bakımlı ol, hayatına birşeyler kat kızınla sosyalleşmeye çalış
Bazı meselelere duyarlı ol o senin bilceğin iş makyaj olur sanat olur kitap okumak olur
Hayataının merkezinde kocan tek derdin tek isteğin o olmasın
Bu sadece senin içim değil tüm kadınlar için geçerli
Benim babam da bizim sözlerimize değer vermezdi
Bizde onunkine vermedik ne oldu
Şuanda tamam haklısınız demeyi de biliyor yeri gelince

Doğru diyosn
Ona derken ondan beter oldum
Bemdeki iyi yanlarımı aldı götürdü
Şimdi belki ondan daha kötüyüm
Aslında mesleğim var
Umrumda da değil ona ne olacağı ya da bana
Ama artık öyle değil işte
O iyi anlamda bem de kötü anlamda çok değiştik..
İyi bir baba ve iyiye benzeyen bi eş oldu
Hal böyleyken kızıma kıyamıyorum
Kızgınlıklarımı kırgınlıklarımı ondan bu şekilde çıkarıyorum..
O yaptıklarının cezasını böyle çekiyor
Bana da mutsuzluğu ve evden kaçışıyla cezamı çektiriyor..
Terapi görür mü işi bilmiyorum
Kavgamız gürültümüz yok ama soğukluk çok fazla
Kızımızla birlikteyken ikimiz de kendimixden geçiyorux ama başbaşa kalmışken biz olamıyoruz

ben terapist degilim ama bildigim tek dogru- ya afedip asla arkana bakmadan yeni bir sayfa acarsin yada gercekden kesip atarsin.
kocanin suanda iyi bir es olmasi önemli degil. önemli olan senin icindeki yaranin derinligi. bunu en iyi sen bilirsin. eger diyorsanki- yok ben bu yasadiklarimi kaldiririm, iyi olurum tabiki terapi alin ve evliliginizi kurtarmaya calisin ama eger diyorsanki yok bu yara cok cok derin asla olmaz artik ozaman kesin.
böylesi size zarar. evet kocanada zarar ama en cok sana pesindende cocuguna.

Senin burada ki bu sinirli ,giderli tavırların da aslında hep bunlardan kaynaklı. Yoksa özünde kötü bir kadın değilsin.
Ama madem bu kadar seni harap etti bu durum acaba bir uzmanla mı görüşmeye başlasan ?
Bak her hangi bir uzuvunda bir sorun olduğunda doktora gidip çözüyorsun, e ruhun da şu an çok yaralı.. onun da tedaviye ihtiyacı var.
Böyle olursan hem yavrunu da üzmez misin ? Sürekli sinirli olan bir anne ve sevmediği bir adamla mutlu olamayan bir kadın. İyi düşün lütfen...
Yenide mi başlasam terapiye
Etrafımdaki herkesin sevdiği saydığı
Kendini geliştirmiş özgüvenli mutlu mesut bi insanken hastalığımın verdiği mahcubiyetle birlikte malesef bittim tükendim
Üstüne kötü bir evlilik
Hayattan nefret ettüm malesef

Kişilik bozukluğu olan insanları başkası da teşhis temesi gerekmez mi? Eşim sanıyorumki bi bana karşı böyle, ailem e inanılmaz iyi saygılı. Benimle psikolojik oyun oynuyor sanırım
Tam tersi kişilik bozukluğu olanlar kendilerini çok iyi gizliyolar sadece psikolojik oyunlarına maruz kalan kişi anlayabilir durumu onda da sağlıklı düşünecek kafa kalırsa tabi.. Benim eş kişisi mükemmel eşi oynayan biriydi dışarıdan herkesi etkilemeyi başarıyodu çünkü adamların hayatı şov insanları etkilemekten ayrı bi haz alıyolar üstünlük ve aşağılık kompekslerinden dolayı. İçten içe kendilerini ezik aşağılık görüyolar bu duyguyu bastırmak için de başkalarına üstünlük taslama ihtiyacı hissediyolar.. Nerden baksan bozuk bi kişilik işte tamiri zor...

1 seans aldık
Kavga etmiyoruz işte gerek yok dedi
Açıkçaası ben de istemiyorum artık
Dediği şey annem babam da çok büyük aşık pldukları için evli değiller sadece evliler.
E öyleyse ben de sadece evli olurum dedim ona bu kadar
Gülüyoruz eğleniyoruz ama
Birisi sorsa yine aynı hiçbşr şey hissetmiyoruz diyorum
Tek bir seansla neyi,nasıl çözeceksiniz?
Karı-koca biz sevgisiz de birlikte oluruz diyorsanız elbette kimseye laf düşmez.
Ben sevgisiz yaşayamam.
Eşim benim 25 yıldır hayat arkadaşım, sevdiğim,güvendiğim,sırtımı yasladığım adam.
Bu duygularım zedelenirse,tamir ederim.
Kendi başıma onaramıyorsam,profesyonel destek alırım.
Duygularım sönüp,tamamen biterse,
evliliğimi de bitiririm.
Hayat mutsuz olmak için çok kısa ve tekrarı yok.

ben terapist degilim ama bildigim tek dogru- ya afedip asla arkana bakmadan yeni bir sayfa acarsin yada gercekden kesip atarsin.
kocanin suanda iyi bir es olmasi önemli degil. önemli olan senin icindeki yaranin derinligi. bunu en iyi sen bilirsin. eger diyorsanki- yok ben bu yasadiklarimi kaldiririm, iyi olurum tabiki terapi alin ve evliliginizi kurtarmaya calisin ama eger diyorsanki yok bu yara cok cok derin asla olmaz artik ozaman kesin.
böylesi size zarar. evet kocanada zarar ama en cok sana pesindende cocuguna.
İşte sorunum bu
Ne geçmişi unutuyorum ne geleceği görebiliyorum
Sıkıştım kaldım arada
Mutsuzum
Bana en ufak bişey dense karşılığını daha ağır veriyorum
Eşim gerçekten çok değişti
Hala aynı adam olsaydı şimdiye zaten evli kalmazdım ama ben değişemiyorum
Yaram çok derin
Bana söylediği bir keelime yüzünden hayattan soğudum evladım bile ilerde benden utanır diye çok korkuyorum..

Tek bir seansla neyi,nasıl çözeceksiniz?
Karı-koca biz sevgisiz de birlikte oluruz diyorsanız elbette kimseye laf düşmez.
Ben sevgisiz yaşayamam.
Eşim benim 25 yıldır hayat arkadaşım, sevdiğim,güvendiğim,sırtımı yasladığım adam.
Bu duygularım zedelenirse,tamir ederim.
Kendi başıma onaramıyorsam,profesyonel destek alırım.
Duygularım sönüp,tamamen biterse,
evliliğimi de bitiririm.
Hayat mutsuz olmak için çok kısa ve tekrarı yok.
Ne ben ona ne o bana dokunuyoruz.
İstemiyoruz da zaten
Kavga etmeyişimizden dolayı sorun yokmuş gibi davranıyoruz malesef
Nereye kadar gider bilmiyorum

İşte sorunum bu
Sıkıştım kaldım arada
Mutsuzum
Yaram çok derin
Bana söylediği bir keelime yüzünden hayattan soğudum evladım bile ilerde benden utanır diye çok korkuyorum..
Sürekli kanayan bir yarayla niye yaşıyorsunuz?
Yarayı temizleyip,krem sürerseniz bir süre sonra kapanır.
Sadece hafif izi kalır.
O iz de size 'aynı yarayı tekrar açma,açtırma' diyen tecrübedir.
Lütfen yardım alın,bunu önce kendiniz,
sonra evladınız son olarak da evliliğiniz ve yaşam kaliteniz için yapın.

Sürekli kanayan bir yarayla niye yaşıyorsunuz?
Yarayı temizleyip,krem sürerseniz bir süre sonra kapanır.
Sadece hafif izi kalır.
O iz de size 'aynı yarayı tekrar açma,açtırma' diyen tecrübedir.
Lütfen yardım alın,bunu önce kendiniz,
sonra evladınız son olarak da evliliğiniz ve yaşam kaliteniz için yapın.
Kendimden ve evliliğimden bi beklentim yok ama evladım için olmazı oldururum

İşte sorunum bu
Sıkıştım kaldım arada
Mutsuzum
Yaram çok derin

canim böyle olmaz ama. gercekden olmaz. senin sorumlu oldugun bir melegin var ve daha önemlisi kendinden sorumlusun.
tabiki yaralarini saracaksin, yardim alacaksin. bunlar en dogal haklarin.
evladin niye senden utansin? eski konularini bilmiyorum ama daha annesinden utanan bir kadin görmedim ben.
amacim gercekden kirmak degil ama yardim almazsan ve bu mutsuzluk ve hüzün yillarca devam ederse yavrun senden utanmaz ama uzaklasir. hakli olarak.
o yavrunun saglikli ve mutlu bir anneye ihtiyaci var.

Kendimden ve evliliğimden bi beklentim yok ama evladım için olmazı oldururum
Kendinden vazgeçmiş ve beklentisi olmayan biri sağlıklı ebeveynlik yapamaz,
bunu hatırınızda tutun lütfen.
Kızınızın rol modeli sizsiniz.
Kendinden vazgeçmeyi mi öğretmek istersiniz ona?

Back
X