yürüyemiyorum

sevgicik_38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2010
68
0
86
Kayseri
kızlar ben 39haftalık hamıleyım.bu hafta yururken sag bacagımın kasıgına sankı bıcak saplanıyor gıbı agrı gırıyor yurutmuyor oldugum yerde kalıyorum yuruyemıyorum.arada bır böyle oluyor cok sık olmuyor duzenlı degıl yanı.bırde pacamı acamıyorum acarken cok kotu agrı gırıyor dogumda nasıl bacak aramı acacagım bılmıyorum bu ılk dogumum oyuzden sızce bunlar normal mi?

canım doktorunu arayıp bir danış istersen yada gittiğin klinik yakınsa bir nst ye gir ne olur ne olmaz allah sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip eylesin

cnm bu haftalarda normal bebek kanala gırmeye calısıyor ama agrılar gunluk hayatını cok etkılıyorsa doktoruna sor.bende de aynısı oluyor ozellıkle uzun sure yurudugumde. ama dınlenınce gecıyor. dıger turlu oturmaktan bacaklarım agrıyor zaten.

canım doktoruma gıttıgımde bu sıkayetlerımı anlattım normal dedı pek ılgılenmedıkı en son gıttıgımde artık doguma gelırsın dedı:44:

canım benimde geçen haftadan beri kalçamın sol tarafında kötü bi ağrı var üzerine basamıyorum ayağımın o yüzden bende bıraktım yürümeyi ve aynı şekilde iç kısmındada sanki damar çekiliyo bazen malesef doktor noral yükün ağırlaştı dedi kalsiyum ve magnezyuma devam ettiğim halde süt ürünlerinide bol tükettiğim halde malesef geçmiyor bende 38+4 haftalığım

allah yardımcımız olsun canım.benım dogumum aralıgın 10nunda 40.haftam doluyor.sızce hala dogumum gerceklesmezse bunun ıcın doktoruma gıdıyımmı kızlar yoksa bekleyımmı evde?kararsız kaldım

cnm dayanılmayacak gıbıyse gıt tabıkı ama buyuk ıhtımalle doktor aynı seyı soyler. yatmadan once yarım saat veya daha fazla yukarı dık ben bıraz faydasını goruyorum hala.gecmıs olsun cnm Allah hepımıze hayırlı dogumlar versın :D

dayanılmayacak kadar degıl son bı kac gundur agrım yok cunku dısarı cıkmıyorum 3aydır annem yanımda annem bakıyor herseyımle ılgılenıyor yemegımı bıle annem getırıyor corabımı bıle annem gıydırıyor ınanın yan gelıp yattıgım halde bır lavaboya gıdıp gelme benı nasıl yoruyor karnıma adet sancısı gıbı sancılar gırıyor.doktoruma sordugumda son gunler normal dedı cıktı ozele gıdıyorum ama ılgılenmıyor nedense.bu saatten sonrada doktorumu degıstırmeyı duusnmuyorum dogum yakın zatn.bazı anne adayları var hem evın ısıyle ugrasıp hemde calısanlar var ben cok rahatım ama bebegım cok yaramaz durmuyor.aralıgın 10nunda 40.haftam doluyor sızce doktoruma gıdıyımmı?yoksa dogumu mu bekleyım evde?ne yapmalıyım sızce?

cnm yorgunlukların agrıların normal bence. herkes aynı agrı sıddetını ya da agrıyı bıle gormuyor. dayanamayacak gıbıysen doktora gıt ama dayanabılıyorum dersen bıraz bekle derım ben. doktor yıne aynı cevabı verebılır.

kızlar ben 39haftalık hamıleyım.bu hafta yururken sag bacagımın kasıgına sankı bıcak saplanıyor gıbı agrı gırıyor yurutmuyor oldugum yerde kalıyorum yuruyemıyorum.arada bır böyle oluyor cok sık olmuyor duzenlı degıl yanı.bırde pacamı acamıyorum acarken cok kotu agrı gırıyor dogumda nasıl bacak aramı acacagım bılmıyorum bu ılk dogumum oyuzden sızce bunlar normal mi?

öncelikle geçmiş olsun canım.acaba ters bir hareket yada kendini zorlayacağın bir durumda kaldınmı diye düşündüm çünkü çocuk kasıklara düştüğünde bu tarz sorunlar yaşanıyor doğuma kadar kasıkta taşıyorsun çocuğu bence doktora bunu sor çocuk kasığına inmiş olabilir hayırlı doğumlar dilerim...

Back
X