- 29 Mayıs 2016
- 545
- 491
- 103
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar okadar halsizimki yorgunum tamam çalışıyorum bebeğim var ama bu 1 ay öncede böyleydi ve ben ne gezmekten ne giyinip süslenmekten eksik kalmazdım.
şuan çok yorgun halsiz, bitkinim ve sinirliyim,mutsuzum canım hiç bir şey yapmak istemiyorr.
3 kilo verdim kahvaltı edemiyorum benim acilen silkelenip kendime gelmem lazım. kilomu toparlamam lazım. ama bnun için yemek yiyebilcek iştahım olması lazım vucudumun direncini nasıl kazanabilirim eski halime nasıl dönebilirim.
canım bebeğim 7 aylık o sendromdan çıkalı çok oldu beni doğumkontrol hapı yapmış böyleCanım lohusa sendromu geçiriyor olabilir misin?
bize yaramıyo demekki benimde öylehayatımda 1 kez 1 ay yani doğum kontrol hapı kullandım ve hayatımın en iğrenç 1 ayıydı kesinlikle
Acil kan tahlili yaptır ve vitaminleri al ile yarayacaklarkızlar okadar halsizimki yorgunum tamam çalışıyorum bebeğim var ama bu 1 ay öncede böyleydi ve ben ne gezmekten ne giyinip süslenmekten eksik kalmazdım.
şuan çok yorgun halsiz, bitkinim ve sinirliyim,mutsuzum canım hiç bir şey yapmak istemiyorr.
3 kilo verdim kahvaltı edemiyorum benim acilen silkelenip kendime gelmem lazım. kilomu toparlamam lazım. ama bnun için yemek yiyebilcek iştahım olması lazım vucudumun direncini nasıl kazanabilirim eski halime nasıl dönebilirim.
canım üstte bolca yazdım yaptrırdm bi sorun yok suprdyn all day verdi doktor. başladım abkalım ama bnce kesin doğumkontrol hapı yuzundne cnku ondna sonra böyle olduAcil kan tahlili yaptır
Evet yeni gördüm ama bende de vardı aynı durum kan ilacı ve demir damlası işe yaradı hala kullanmayınca aynı durumdayımcanım üstte bolca yazdım yaptrırdm bi sorun yok suprdyn all day verdi doktor. başladım abkalım ama bnce kesin doğumkontrol hapı yuzundne cnku ondna sonra böyle oldu
haklısın tabikı yorgunluk dyınce zaten aklıma dırek kansızlık gelir canım gittim doktora tahlillerim oldu fakat iyiymiş. 1 aydır böyleyim sonra bi yerde denk geldim doğumkontrol hapının zayıflattığını halszilk bulantı yaptığını gördüm düşündüm evet bende 1 aydır bu hapı kullanıyodum 1 aydır bu şekildeyim tek sebep bu bence bakalım bitti çok şşükür düzelince buraya yazarım.Evet yeni gördüm ama bende de vardı aynı durum kan ilacı ve demir damlası işe yaradı hala kullanmayınca aynı durumdayım