Yusuf acara ameliyat olan varmı karın germe liposuction veya baska doktor önerisi olanlar

Esmayilmazlar1

Guru
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2014
74
8
286
35
Eskişehir
Uzun zamandır doktor arayışındayım resimdeki şekilde vücudum var dümdüz bir bel göbeğe sahip olmak istiyorum alınan yağlarlada bbl yaptırmak istiyorum. Karın germeye ihtiyacım var fakat dikiş izleri en önemli konu incecik dikiş atan dümdüz karın yapan liposuctionla birlikte bir doktor arıyorum hala bulamadım.

Listemde op. Dr. Yusuf acar , Aydın tekgöz , ulaş bali var bu doktorlara ameliyat olan arkadaslar varsa yardımcı olabilir mi .( fotolu şekilde yardımcı olursanız çok çok iyi olur) Elimde ameliyat düşünüyorum ve sürecide burada paylaşacağım yeterki bir doktor bulabileyim . Birbirimize paylaşarak destek olabilirsek ne mutlu bana
IMG_6783.webp

Eklentiler

• IMG_6782.webp
    IMG_6782.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Dr arayısındayım karın germe ve bel sırt lipo için. Çok zormuş Dr bulmak. Ameliyatı ve sonrasını düşünmüyor bile insan

bir forumda baver acaban diye bir doktora olmuş bir arkadaş vardı ,bende deneyimini sormak için foruma girdim bu sayfa cıktı.

ilker manavbaşını gördüm,bende onu araştırdım.olumlu yorumlar var google da.
Yusuf acara hiç ameliyat olan olmadığı için vazgeçtim ve aşırı pahalı ayrıca bir mayclimik diye bir kliniğinde çalışıyor sayfadaki ameliyatları kimin yaptığı belli değil çok güven sağlayamadım geçmişini okuduğumda cv olarak beni çok tatmin etmedi fakat yinede kararsızım ulaş bali yada aydın tekgöz olabilir

Yusuf acara hiç ameliyat olan olmadığı için vazgeçtim ve aşırı pahalı ayrıca bir mayclimik diye bir kliniğinde çalışıyor sayfadaki ameliyatları kimin yaptığı belli değil çok güven sağlayamadım geçmişini okuduğumda cv olarak beni çok tatmin etmedi fakat yinede kararsızım ulaş bali yada aydın tekgöz olabilir
Hangi sehir.Ben de izmir icin doktor arayışindayim

merhaba
karın germe olmadan sadece liposuction yaptırsanız
nasıl olur ki
doktorunuz mu dedi karın germe olmalısınız diye
çok kilolu durmuyorsunuz
kilo fazlalığınız ne kadar

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de yarin bir doktor randevum var liposuction yaptirmak istiyorum ama gorustugum bir doktor karin germeden olmaz dedi.Bakalim yarinki ne diyecek.Karin germe zor bir ameliyat korkuyorum sonrasindan acikcasi

Benim de yarin bir doktor randevum var liposuction yaptirmak istiyorum ama gorustugum bir doktor karin germeden olmaz dedi.Bakalim yarinki ne diyecek.Karin germe zor bir ameliyat korkuyorum sonrasindan acikcasi
Her doktor ayri konuşuyor, bende şimdi bazı doktorlar uyluk germe kesinlikle olmalısın diyorlar bazilari gerek yok. Şimdi ben ne yapayım, vaser yapılacak ama germeye gerek yok diyorlar.

Back
X