Doğuma Hazırlık Yusuf Kağan sizce nasil ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Melekbebekannesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2013
664
1.020
113
35
Sivas
Arkadaslar oğluma yusuf kağan ismini koymayı düşünüyorum ama çevredekiler aman kağan koyma onlar yaramaz oluyor flan diyorlar . Sizin Çevrenizde de öyle mi .yusuf kağan isminde tanıdığınız çocuklar nasıllar yapı olarak . İsim kişiliği etkiliyormuşya kafamı karistiriyorlar

Aynen öyle ailenin yetiştirme şekli de kişiliği etkiler tabi . Ama işte insanlar öyle deyince etkilenme oluyor birazcık . Yoksa benim içime çok sindi
Önemli olan kalbinizden geçen, sevdiğiniz istediğiniz bir ismi vermeniz.İnsanlar ne yazık ki herşeyde olduğu gibi her şeye karışıp aklımıza kurt düşürüyorlar. Gebeliğimiz de aynı haftalardayız Allah sağ salim almayı nasip etsin bebişlerimizi kucağımıza

Amiiin inşallah . 1 gün varmış aramızda inşallah sağlıcakla doğar lar

Ya iki isimde çok güzel bence ama Yusuf isminden midir nedir bilmem hep ayrılık olaylarıyla sınanıyorlar hayatta :( ayrıca çokta yakışıklı güzel çocuk oluyorlar (Yusuf as güzelliği vs yaşadıkları) ben çok inanırım bu tür şeylere

Aynen ben de çok inanıyorum . İsim kişiliği etkiliyor. Mesela fatma isimliler de evlatla sınaniyorlar . Tabi iyi dusunelim iyi olsun da

Ben Koyacağınız ismi sevmedim benim koyacağım ismi de çevremde kimse sevmedi aman aman modunda herkes ama koyacağım demem o ki takmayın böyle şeyleri içinşze sindiyse koyun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…