Yuva arayan 8 minik şekerlememize buradan yuva çıkar mı ki? -izmir/merkez-

cherrybl0ss0m

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2009
3.318
0
0
Düzce
Merhaba arkadaşlar...
Okulumuzun bahçesine bir sokak köpeği yavruladı 11 taneydiler eksile eksile 8 tane kaldılar.:14:
Yaklaşık 1 ay oluyor bebişler doğalı nasıl tatlılar fotoğraflarını ekleyeceğim..
Okullar kapanacak onları tek başlarına bırakmak istemiyorum sokaklar tehlikeli,anneyi ve bebekleri beslemeye çalışıyorum kendimce bir de enazından bir kaçına yuva bulursam inanın çok sevineceğim..:31:
Kendi köpeğim olmasa sahipleneceğim bende 1 tanesini ama evimiz müsait değil 2 köpüşe.:50:
Avcı cinsi köpek kırması büyük ihtimalle düşük kulaklılar orta boy ırk olacak sanırım büyünce yada golden boyutunda.
Fotoğraflarını ekleyeceğim, siz yuvanızı açamayacak dahi olsanız paylaşırsanız çok sevinirim.Okullar kapanmadan yuvalandıralım bu şekerleri...
Umarım aradığımız yuva buradadır.
Şimdiden çok teşekkür ederim.:kkk:

$220520121977.webp $210520121970.webp
$150520121900.webp $150520121898.webp $150520121904.webp

Off ne yapsak ki bu miniklere
Okul nasıl bir yerde merkezde mi?
Etrafta ilgilenecek birileri bulunur mu?
İşiniz çok zor,kedi yavrusunu bile istemiyor insanlar
Hayvansever facebook sayfalarına ilan verdiniz mi?
İlan vermediyseniz özelden yardımcı olurum nerelere verebileceğinizi
Pek de güzeller

Off ne yapsak ki bu miniklere
Okul nasıl bir yerde merkezde mi?
Etrafta ilgilenecek birileri bulunur mu?
İşiniz çok zor,kedi yavrusunu bile istemiyor insanlar
Hayvansever facebook sayfalarına ilan verdiniz mi?
İlan vermediyseniz özelden yardımcı olurum nerelere verebileceğinizi
Pek de güzeller

Evet merkezde fakat çok fazla hatta hiç evcil hayvan beslemeyen bir merkezde diyebilirim.:37:
Çocukların bazıları seviyorken bazıları zarar veriyor ki anne nin fotoğrafını koymadım hali içler acısı kemikten ibaret.:14:
Onu besliyorum her gün vitamin hapı ezip koyuyorum yiyeceğinin içine ama toparlanmadı hiç.:50:
Barınağı arayım dedim face de gruba mesaj attım barınaklar sokaklardan daha beter durumda diye cevap aldım malesef..E böyle de kimse yuvasını açmıyor ne olacak bu 8 yavru bilmiyorum inanın aklım onlarda hep okula gidip gelirken uğruyorum.Sütte içmeye başladı tombikler kendilerini kurtardılar bir de yuvaları olsa...
İlan verdim face de bu arada.Bir kaç kişi sordu bakalım iletişime geçip yuvalandırabilecek miyiz.

Umarım yuvaları olur hepsine bulamasak da bir kaçı kendini kurtarır inşallah..
Kediciğinize mutlu sağlıklı ömürler, yuvaları olan karınları tok olan miniklerimiz o kadar şanslılar ki..

Evet keşke tüm canlılar bu kadar şanslı olsa.Benimde eski iş yerime giderken boş bir arazi vardı oradada bunlara benzer yavrular vardı.Biz eşimle işten gelirken artan yemeklere ekmek doğrayıp poşete koyup hergün oradan geçerken bırakıyorduk.Bir tek bizde değil oradan geçen işe giden herkes bişeyler bırakıyordu.Bazen bakıyorduk önünde başka yemeklerde oluyordu.Kimisi suyunu dolduruyordu kimi işten gelirken bişeyler getiriyordu.Kimi işe giderken simitinin yarısını doğruyordu.

Artık yavrular bir zaman sonra bizi uzaktan görür görmez tanıyorlardı.Bir kıvırta kıvırta koşuşları vardı görmelisin.Herggün sabah onlarla oylaanıp işe geç klıyorduk.Çok sevimlilerdi.Öyle gel zaman git zaman büyüdüler.Hepsi dağıldı gitti.Ama hala kıvrtarak koşmaları gözümün önünde hiç öyle köpek görmemiştim bir şımarmaları vardı göreceksin.

mesaj tekrarı.....................

Bilmez miyim....
Benimde köpeğim var minnacıktı evimize geldiğinde.
Bende elimden geleni yapıyorum çevremizdeki evsiz hayvanlarımız için mamalarımızı paylaşıyoruz suyumuzu koyuyoruz ama insanlar o kadar duyarsız ki...Sabah koyduğum su kabını öğlen bulamıyorum kapının önünde,kaptan ne istiyorlar anlamıyorum.Böyle insanlarla aynı dünyada yaşamak:37:

İnşallah yuvalanırlar..
:16:Çok tatlılar..

Konunuzu 'ücretsiz hayvan sahiplendirme' bölümüne taşıyorum,bilginize..

Back
X