Yuva sandım değilmiş.

bence eğer şiddet vs yoksa takıl kendi halinde okulu hallet öyle boşan aynı şehirde başıma bela olurlar diyorsan.yatay geçiş yapabilecek misin?bu durum okulunuzu aksatıyor mu?yatay geçiş imkanı yoksa kaç yıl kaldı bitmesine?bunları iyice düşün kendin için iyi olana karar ver.buarada ne diyorlarsa he de geç altınlar vs hariç.kredi işine hiç girme,tabiki çocukta yapma.işi gücü olmayanlar nasıl para biriktirip sessiz sedasız ayrılmaya zemin hazırlıyor sende öyle yap.

korkmuycaksın ve dogru bıldıgını yapacaksın dık duracaksın guclu olacaksın ben gıbı ve bızler gıbı bır suru kısı gıbı dogru yerde dogru kararı verıp bosanacaksın aılen ne olursa olsun arkanda durur ben onlar uzulmesın dıye 10 ay hergun agladım duyarlarsa uzulurler dıye ve duydular bana 10 ay nıe evlı kaldın dıye kızdılar.Okulunla ılgılı sana bı fıkır soylemeye geldım farabı degısım programı var erasmusun turkıye ıcın de olanı bence farabıyı bı arastır aılenın yanındakı uıversıte ıcın donemlık oluyor ıkıncı doneme yetısebılırsın hocalarından durumunla ılgılı yardım ıste ama guvendık olanlardan lutfen allah yar yardımcın olsun vazgecme pes etme guclu ol ben bosandıgımda bana o kadar sey yapan mahkeme kapısında aglıyordu allaha havale et sen onune bak
Çok ah ettim hem ailesine hem kendisine. Bugün hocayı yakalayabilirsem soracağım sabah 9 da geldim hala bekliyorum.

bence eğer şiddet vs yoksa takıl kendi halinde okulu hallet öyle boşan aynı şehirde başıma bela olurlar diyorsan.yatay geçiş yapabilecek misin?bu durum okulunuzu aksatıyor mu?yatay geçiş imkanı yoksa kaç yıl kaldı bitmesine?bunları iyice düşün kendin için iyi olana karar ver.buarada ne diyorlarsa he de geç altınlar vs hariç.kredi işine hiç girme,tabiki çocukta yapma.işi gücü olmayanlar nasıl para biriktirip sessiz sedasız ayrılmaya zemin hazırlıyor sende öyle yap.
1,5 sene var bitmesine. Aynı bölüme geçeceğim için sıkıntı olmuyor sanırım. Araştırıyorum.
Kendi halime bıraksalar zaten boşanmaya kalkmam ki. Herşeyime müdahale ediyorlar sürdüğüm ojeye kadar bi bahaneleri var.

1,5 sene var bitmesine. Aynı bölüme geçeceğim için sıkıntı olmuyor sanırım. Araştırıyorum.
Kendi halime bıraksalar zaten boşanmaya kalkmam ki. Herşeyime müdahale ediyorlar sürdüğüm ojeye kadar bi bahaneleri var.
işte konuşup dursunlar he deyip geç diyorum.1.5 yıl az kalmış,benim geçen arkadaşlarım vardı sınıfta bazı dersler sayılmıyor krediler uyuşmuyor vs o zaman ek dersler almanız gerekiyor alttan alır gibi bu sizi zorlayabilir.yeni okul yeni hocalar yeni sınav sistemi bunlarda sizi zorlayabilir bu nedenle eğer katlanabilirseniz.orada bitirseniz daha kolay olur.yinede araştırın belki yüzde yüz denk gelirse sıkıntı olmaz.

Kyk hakkınız yata geçiş yaptığınızda devam eder yani kesilmez. Geçiş yapmayı beklemeyin çıkın yurda ya da eve geçiş yapana kadar o adamla kalıp temizliğini yemeğini mi yapacaksınız? Altinlariniz sizdeyse hemen güvence altına alın. Siz yokken alamasinlar

Çok mutsuzum arkadaşlar, artık eşim demek bile istemediğim bir şahısla aynı evde durmak beni iğrendiriyor.
Şaka yaptığım anlarda bile bunları biriktirip ailesinin yanında beni ezmesi ve ezdirmesi çok zoruma gidiyor.
İnsan karısına doldurduğu bir bardak çayı dahi bahane eder mi? Edermiş.
Ondan nefret ediyorum, ailesinden de nefret ediyorum. Bir yanda yıllarca okumak istediğim bölümüm, ve bunu bile başıma kalkan karakter yoksunları, diğer tarafta boşanmam durumunda endişelenen ailem.
Ben ne yapacağım?
Boşanmalısın. Evlilik aynı evi paylaşmaktan ibaret değildir. Saygı, sevgi, hoşgörü, anlayış, fedakarlık olmalı, aranızda bir bağ olmalı, tutunabileceğiniz, birbirinizi ezdirmeyeceğiniz aksine el üstünde tutacağınız.. Arkadaşlıklar bitebilir, ilişkiler bitebilir, evlilikler bitebilir. Fakat sana saygısı olmayan insan yarın evlilik birliği içerisinde seni aldatır, daha çok yıpranırsın. Sevmediğin kimseyle aynı ortamda yaşamak zorunda değilsin, inan dünyanın sonu değil kaldı ki 30 yıllık evlilikler biterken, senin de huzura ihtiyacın var...

Çok ah ettim hem ailesine hem kendisine. Bugün hocayı yakalayabilirsem soracağım sabah 9 da geldim hala bekliyorum.
farabı de en fazla bazı derslerıne denklık olmaz ama onun dısında bır sorun olmaz gecersın hatta aılenın sehrınde tanıdık hoca felan varsa yardımcı olsunlar ya da en kotusu cagır annenı gonder o pıslık adamı evden okulun bıtene kadar yasa orda

Back
X