Yuva yıkanın yuvası olur mu?

Ben artık genç kız yerine genç kadın olarak takılan, heryerleri,herşeyleri, arları, namusları, şerefleri çatlamış o tiplerden öyle bıktım ki,
utanmasalar evli adamlarla birlikte olmak için üzerine para verecekler, onlara göre evli erkekleri ayartmak, çok önemli, onurlu ve takdir edilmesi gereken şeyler.
eşimin işyerinde o kadar var ki ,resmen adamların tepesinde geziyolar, öyle bir açıyolar ki, heryerlerini, öyle bir konuşuolar ki erkeklere, adamların kendi karıları öyle konuşmamıştır.
ben hepsini Allah' a havale ediyorum, Allah onları ıslah etsin.
O tiplerle karşı karşıya kalan , onlara ne derse desin laf anlatamayan adamları da ALLAH ŞAŞIRTMASIN...

Haklısınız!

Insanlarin ar damari catlamis durumda..bu sartlarda hayati paylasmanin,saygi,sevgi,dostluk gerektiginde fedakarligin, yani evliliklerin hicbir anlami kalmiyor ne yazik ki...

Ben artık genç kız yerine genç kadın olarak takılan, heryerleri,herşeyleri, arları, namusları, şerefleri çatlamış o tiplerden öyle bıktım ki,
utanmasalar evli adamlarla birlikte olmak için üzerine para verecekler, onlara göre evli erkekleri ayartmak, çok önemli, onurlu ve takdir edilmesi gereken şeyler.
eşimin işyerinde o kadar var ki ,resmen adamların tepesinde geziyolar, öyle bir açıyolar ki, heryerlerini, öyle bir konuşuolar ki erkeklere, adamların kendi karıları öyle konuşmamıştır.
ben hepsini Allah' a havale ediyorum, Allah onları ıslah etsin.
O tiplerle karşı karşıya kalan , onlara ne derse desin laf anlatamayan adamları da ALLAH ŞAŞIRTMASIN...

Al benden de o kadar,
her kelimesine katılıyorum.
bu zamanda kızlar erkek erkeklerde kız oldu maalesef,
Allah ıslah etsin.

Eeeee oluyor işte...gamyoncuiremsu
Anneme de hep Bergüzar'ın örneğini veririm..
Kadının kocası da oldu,bebesi de hatta şimdi yeni bir işi bilem oldu!!!buyrunnnnnnnnn

Eninde sonunda adaletin yerini bulacagini dusunuyorum. Bu dunyada olmasa digerinde kesinlikle cezalarini bulurlar. Allah cok buyuk.
Insallah hepimiz iyi insanlarla karsilasiriz.

Bunu yapanların şunu çok iyi bilmesi gerekir ki,
bir erkek eğer evini ve çocuklarını ve çocuklarının annesini,sebebi ne olursa olsun ona tercih ediyorsa,
yarın bir başkasını da yine ona tercih edecektir..

Bir üsteki bayan arkadaşım, Evet haklısın. Ama yuva yıkanın yuvası olmaz derler ama bence sadece kendini kandırmadır. Ailesi mutlu olupta bir kadın hayatına zorla girerse belki bir durum geçerlidir.

Bir erkeğin neden gözü dışarda olur ki? Hiç mi ALLAH korsu yok bu insanların. Kadınlarımıza kızlarımıza aileleri yeteri kadar aile olma kavramını anlatamıyorlar mı acaba. Gayri meşru ilişkiler neden aşk-sevgi için ikilemesine zevk ve eğlenceye teslim oldu?

Her erkek babayı anneyi örnek alarak büyür ve çevresinden öğrenir iyiyide kötüyüde o yüzden ben kendi halime her zaman çok şükrederim.

ben ne demek istediğini defalarca okumama rağmen anlayamadım arkadaşım,
sadece şunu söyleyeyim,bu işi yapan herkesin anne-babası mı kötü,onlardan mı öğrenmiş oluyor yani?

oluyo daha önce de dediğim gibi olmaz falan lafları züğürt tesellisinden öteye gidemiyor,maalesef bizim başımıza gelenlerden biliyorum ,ama annem yinede bana öğüt verir,adam evliyse hiç işin olmasın ah alma der ,ama adam evliyse onun sorunu beni ilgilendirmez derim bende,tabii evli erkekler konu olunca dikkatli olunmsı gerek,aşık olmak gibi bi şey yapmayın derim ,aşık etmek önemli olan bu konuda

Back
X