• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yuva yıkanın yuvası olurmu?

Yuva yıkanın yuvası olur...

Olur olmasına da mutsuz huzursuz olumsuzluklarla dolu olur.

Alınan ah bırakmaz o yuvanın peşini.

Bir süre sonra o yuva dediğimiz şey çatır çatır çatırdar ve yerle yeksan olur.:ssz:

Adliyeye gittiğimde bir kadın vardı kocası aldatmış, çok öfkeliydi.
Dedim abla neden uğraşıyorsun boşan gitsin.. Yok dedi öyle kolay değil "donuna kadar alıcam onun benim sayemde adam oldu o" dedi.. peki dedim alıp ne yapacaksın, mutlu mu olacaksın? sırf keyfine balkona asıp sallayacağım dedi :) Çok gülmüştüm, onların anladığı dil bu kızım, o bana huzur vermedi ben de vermem bu saatten sonra bu kadar senenin hesabı öyle bir anlaşmalı boşanmayla bitmez, hiç değilse öfkemi atayım bu şekilde demişti hak vermiştim..

Uğraşın sonuna kadar, kıvransın dursunlar :)

Insan normal sartlarda karsilikli anlasarak ayrildigi zaman bile cocugunu düsünür. Anne ya da baba eksikligi hissetmesin, bizim yüzümüzden mutsuz olmasin, psikolojisi zarar görmesin der. Esiniz gibi bir insanimsiyi Allah düsman basina vermesin. Iki namussuz haysiyetsiz birbirini bulmus. Kimse kusura bakmasin evli erkekle düsüp kalkan, evlilik birligine zarar veren kadin namussuzdur benim gözümde. Kanunen de suclu durumundalar artik bu asalaklar. Erkegin de bu kadindan 1 gr eksigi yok tabii. 7 aydir evladini aramayacak sormayacak kadar ne askmis bu böyle! Ikisinin de mi aklina gelmiyor bu cocuk. Insan olan, vicdani olan der ki tamam bosaniyorsun ama kizini ihmal etme ara sor. Utanmadan babayim diye geciniyor.

Ya cok sinirlendim gaza geldim sizi de daha cok üzmek istemem. Zamaninda babamin cok güvenerek alin teriyle biriktirdigi parayi ev karsiligi verdigi bir tanidigimiz vardi. Yani evler yapilacak bitince de atiyorum 5 se fiyati bize 3 e verecekti. Para gittigi gibi ev mev de yok ortada. Annem onu Allah'a havale etti ve ey güzel Allahim bir ekmege muhtac olsun dedi. Yemin ediyorum yillardir kötü durumda bu kisi. Bizim olaydan 2 sene sonra kalp krizi gecirdi. Isleri bozuldu, vergi dairesi maliye tepesine bindi. Bütün malvarligina el koydular. Yanarim yanarim o adamin yaptiginin bedelini cocugu ödüyor simdi. Yazik günah cok kücüktü o zamanlar. Insan 1 ekmege muhtac oluyormus gercekten de.

Üzülmeyin sinirlenmeyin desem de zor farkindayim. Hazmedemiyor insan. Kiziniz icin cok ama cok üzüldüm :(

zaten ciddi tazminat davası açtım.delillerimde var.en çok istediğim şey pişmanlıklar içinde kavrulsun.

yine para!!!

yani anlıyorum, sevdiğiniz kocanız başkasını sevmiş, sizi bırakmış elbette üzgünsünüz, öfkelisiniz ama sonunda yine size yazık olacak, yıpranan siz olacaksınız.

bir de şunu merak ediyorum, kocanız karşınıza geçse, X, çok üzgünüm ama ben artık bir başkasını seviyorum. seni kandırmam istemem. aşık oldum, sevdim.. bunu bile bile seninle evli kalmak istemiyorum daha fazla. boşanmak istiyorum anlaşmalı olarak.

deseydi ne olurdu? o zaman anlaşmalı boşanırmıydınız? iyi düşünün bunu.. evet çoook üzücü, berbat bir durum ama sevmiş işte, aşık olmuş. bana aradan çekilmek düşer deyip anlaşmalı olarak ayrılırmıydınız? bunun cevabını merak ediyorum çook..

Eşim beni 4 yıldır aldatmış.ben bunu çok geç öğrendim.bana işlerinde sıkıntı olduğunu ve biran evvel anlaşmalı olarak boşanmamız gerektiğini söyleyip anlaşmalı olarak dava açtırdı.ve mahkemeye dava açmaya gittiğimizde o da varmış.ve benim ağladığımı görmüş.mahkeme gününden kısa süre önce kadın bana kendi ağzı ile itirafta bulundu.eşim ile 4 yıldır birlikte olduğunu.ve bütün herşeyi itiraf etti.bunun üzerine eşimde açıkladı.ve onunla olmak istediğini söyledi.onu tercih etti beni ve 8 yaşındaki kız çocuğumuzu terk edip gitti.onun üzerine bende anlaşmalı boşanmayı çekişmeliye çevirdim.mahkeme hala devam ediyor.bu arada çok yıprandım.ailem çok destek oldu.onların birlikte olduklarını düşündükçe çıldırıyorum.yedi aydır çocuğunu bile aramıyor.biz eşimle ilk görüşte aşık olup evlenmiştik.nasıl bu hale geldi.anlam veremiyorum.hala onu unutamıyorum.çok ızdırap çekiyorum.biliyorumki boşandığımız anda evlenecekler.ve ben bunu hazmedemiyorum.evlenseler bile bir kadın ve bir çocuğun ahını aldıkları için sizce mutlu olabilirlermi.çevresinde bunun gibi olay yaşayanlar yazabilirmi.

Benim anlamadığım, o kadın nasıl bir mantıkla, nasıl bir vicdanla size eşinizle ilişki yaşadığını söyledi....

Sabret ALLAH yanlarına bırakmaz.öyle bir gün gelirki yaptıklarının bedelini fazlasıyla öderler..Boşanmazsan eşini sende içinde bitiremezsin.Hergün içinde büyütür kendini yıpratırsın.emin ol onlar yasak ilişkilen daha mutlular evlendilermi bütün büyüsü bozulur.Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste..boşuna dememişler.. /COLOR]

Son düzenleme:
Benim anlamadığım, o kadın nasıl bir mantıkla, nasıl bir vicdanla size eşinizle ilişki yaşadığını söyledi....

İntikam alıyordur aklınca. Adam buna karım beni boşamıyo falan dediyse cık aramızdan mantığıyla anlatmıştır :)

Boşanmamakla onlara iyilik yaptığınızın farkında değilsiniz.. Bir evlensinlerde görsünler dünya kaç bucak! Erkekler sevgiliyken başka, evlenince bambaşka oluyor.. yalan dünya dizisinde Selahaddin karakteri gibi.. :ssz:

o zaman görecekler yuva yıkanın neden yuvası olmadığını :47:

benim içinde elbetteki paranın önemi yok.ama bende çocuğumu düşünmek zorundayım.ona gelecek hazırlamak zorundayım.şimdi bir işim var.evimin borcunuda bana bıraktı.evimi eşyalarımla kiraya verip annemlerde kalmak zorunda kaldım.elime geçen paralarımı birikltirip evin borcunu ödemeye çalışıyorum.daha evin üç yıl borcu var.birde evden hak almaya çalışıyor.ben anlaşmalı boşanmadığım için aklısıra beni cezalandırıyo.kullandığım arabayıda aldı.o sessizce çekip gitmek istedi.ama ben gururuma yedirip bunu kabul edemedim.çok ağladım bırakma bizi diye ama o kafasına koymuştu.bu arada kadının çocuğu varmış ilk evliliğinden.benim çocuğum babasının gömleğine sarılıp ağlarken o başkasının çocuğunu avutmuş.birde kendisi şirket sahibi.birkaç tane arabası vardı.onlarıda onun üzerine yapmış.siz olsanız ne yapardınız?benim çocuğum başkabir baba ve çocuğu birarada gördüğünde neler hissediyo bunu sadece ben fark edebiliyorum.onun için çok üzülüyorum.

benim içinde elbetteki paranın önemi yok.ama bende çocuğumu düşünmek zorundayım.ona gelecek hazırlamak zorundayım.şimdi bir işim var.evimin borcunuda bana bıraktı.evimi eşyalarımla kiraya verip annemlerde kalmak zorunda kaldım.elime geçen paralarımı birikltirip evin borcunu ödemeye çalışıyorum.daha evin üç yıl borcu var.birde evden hak almaya çalışıyor.ben anlaşmalı boşanmadığım için aklısıra beni cezalandırıyo.kullandığım arabayıda aldı.o sessizce çekip gitmek istedi.ama ben gururuma yedirip bunu kabul edemedim.çok ağladım bırakma bizi diye ama o kafasına koymuştu.bu arada kadının çocuğu varmış ilk evliliğinden.benim çocuğum babasının gömleğine sarılıp ağlarken o başkasının çocuğunu avutmuş.birde kendisi şirket sahibi.birkaç tane arabası vardı.onlarıda onun üzerine yapmış.siz olsanız ne yapardınız?benim çocuğum başkabir baba ve çocuğu birarada gördüğünde neler hissediyo bunu sadece ben fark edebiliyorum.onun için çok üzülüyorum.

böyle şeylerin cezası öbür tarafa kalmaz ben buna inanıyorum, öğretmenler odasındayım bu mesajı okurken gözlerim doldu dayanamadım cevap yazıyorum. sizin için dua edicem dilerim ki bu kötü günleriniz bir an önce geçer.

hakkınızı bırakmayın derim ben de maddi olarak sizi geçtim çocuğunuzun hakkı var her şeyden önce o evde arabada. layıklarını bulacaklardır, dilerim tez zamanda olur.

Haklısın... İyi bir avukatın vardır umarım.. donuna kadar alırsın..
kızına üzüldüm ama öyle k...siz bir babadan kurtulduğu için de sevindim ne yalan söyleyeyim..

Gerçekten zor ve can sıkıcı bir durum yaşıyorsunuz .Nasıl anlamadınız 4 yıl boyunca aldatılmış olduğunuzu ?

8 yaşında bir kız çocuğu ve yıpranan bir anne elbet cezasını bulur merak etmeyin

son iki senedir anladım ama konduramadım.birde inkara gidiyordu.işi gereği seyahatlerdeydi.birbuçuk sene evvel yaptıkları dayanılmaz hal almıştı.ve ben boşanmak istemiştim.ama ikinci şahısı bilmiyordum.çok ağladı sızladı beni bırakma ben sensiz yapamam diye.bana bir yıl müddet ver işimi ve kendimi toparlıycam herşey güzel olacak dedi.bende sevdiğim vede çocuğumu düşündüğüm için kabul ettim.ama bir yıl dolamadan kendisi bıraktı.

böyle şeylerin cezası öbür tarafa kalmaz ben buna inanıyorum, öğretmenler odasındayım bu mesajı okurken gözlerim doldu dayanamadım cevap yazıyorum. sizin için dua edicem dilerim ki bu kötü günleriniz bir an önce geçer.

hakkınızı bırakmayın derim ben de maddi olarak sizi geçtim çocuğunuzun hakkı var her şeyden önce o evde arabada. layıklarını bulacaklardır, dilerim tez zamanda olur.

şu anda siz bunları yazarken benimde aynı şekilde gözlerim dolu dolu.çokkkk zorrrr.sanırım öğretmensiniz.benim kızımın öğretmenide bu konuda bize çok destek oldu.kızımla çok ilgilendi.Allah razı olsun.

bu dünyada kimsenin ahı kimsede kalmaz asla mutlu olmazlar canım :50:sen onları Allaha havale et gerisini zamana bırak ve izle
bu arada çocuğunun rızkını o adamda bırakma hakkınız neyse al asla haklarından vazgeçme
Allah yardımcın olsun

Sen hiç merak etme yuva yıkanın yuvası olmuyor bunu bizzat gözlerimle gördüm. Bizim binada bir adam vardı 3 çocuklu bir kadınla dost hayatı yaşamış evdeki karısını yani çocuğunun annesine sürekli şiddet uyguluyordu kadının kafasını duvarlara vuruyormuş kadın söylemişti en sonunda da kadın akıl hastası oldu ailesi alıp götürdü. Sonra bu kadın geldi 3 çocuğuyla kocasından boşanıp ilk başlarda her şey güzeldi onun için ama sonradan ilk karısına uyguladığı şiddetin aynısını bu kadına da uygulamaya başladı bunun üzerine de dost tuttu sonra bu kadınla kurduğu yuvada yıkıldı. Şimdi adam tek başına sersefil yaşıyor. Duyduğuma göre ilk karısına çok yalvarmış gidip ayaklarına kapanmış ama nafile kadın zaten artık kendinde değil. Ama bir oğlu var ilk eşinden adamın o çocuk üniversitede okuyor anneannesi, dedesi ve dayıları okutuyor geçenlerde geldi binaya ve babasına senin yüzüne ilk ben türükeceğim ve en büyük darbeyi benden alacaksın bu daha iyi günlerin ne beni ne de annemi arama bizi rahat bırak diye bağırdı.

ne hayatlar var
seni aldatan onu da aldatır
ve yalnız ölür içini ferah tut
o sefil adamdan kurtulduğuna şükret

bence de donuna kadar al
al ki biraz için soğusun

Allah yardımcın olsun yolunu bahtını açık etsin

o adamı para azdırmış anlaşılan!! rahat batmış!
Rabbim kimseyi değiştirecek kadar para vermesin..:26:

anlayamıyorum bu erkekler neden aldatıyo madem evlilik bu tarz adamlara göre diil niçin sizinde günahınıza giriyo. öteki kadın peki yazık günah Allah şaşırtmasın bu durumda olan sizede yardımcı olsun inş... :(

cok üzüldüm anlatmam ne çocuğunun hakkını nede kendi hakkını o adama bırakma elinden geleni ardına koymaki dünya kaç bucak görsün

Back
X