hafta içi bir olaya şahit oldum ,şirketten bir arkadaş evli bir adamla berabermiş meğer ,
arkadaş boşanmış bu arada 2 yıl evvel ama adam evli ,
tabi sorunlarım var boşanıcam diye bizim arkadaşı kandırıyor ,
arkadaş ta alttan alttan meğer araştırmış ,gerçekten boşanacakmı ,mutlu mu değilmi diye ,
bir şekilde karısı ile irtibata geçiyor ,sosyal paylaşım sitesi üzerinden.
aynı okulda okuduk ayağına karısını ekliyor ,sohbet muhabbet bir kaç ay sürüyor ve bakıyorki bu çift gayet mutlu ,bu arada kendini adama çok kaptırmadan ,çok fazla görüşmeyerek iz sürüyor ,ama adam hergün arıyor soruyor ,güller çiçek böcek tatlı sözler hediyeler filan ,neyse bizim bundan haberimiz yok tabi geçen gün anlattı herşeyi bize de ,karısı sosyal sitede baya aktif kocası ile sarmaş dolaş pozlar ,tatiller ,piknikler ,kocasının aldığı hediyelerin resmini koymalar ,romantik yemekler mutlu aile tablosu ,çocukları ile beraber fotolar filan gayet mutlu görüntüler ..
ve sonuç bizim yanımızda aradı adamı ,hoparlörü açtı ben ve diğer arkadaşım da dinledik ,bak koray ben seninle beraberken aynı zamanda bişey yaptım ,senin karınla tanıştım ,yaklaşık 1 aydır sizi internet üzerinden takip ediyorum ,ne kadar mutlu bir aile tablonuz var ,çocuklarınız aileniz anne babanız ,çok geniş mutlu bir ailesiniz ,ben senin karını tanıdıktan sonra iki cihan bir araya gelse seninle olmam ,sen böyle bir kadını -anneyi böyle fedakar bir eşi ,böyle pırlanta çocukları nasıl olurda aldatırsın ,sana yazıklar olsun kendi adıma değil ama o muhteşem kadın adına çok üzüldüm ,karın çok iyi çok tatlı biri ,onu sakın üzme ,onu üzdüğün anda herşeyi anlatırım dedi ve kapattı ,biz helal olsun dedik ..
yani düzgün bir kadın asla ama asla yuva yıkmaz ,kadın kadına bunu yapmaz ,erkeklerin söylediklerine de inanılmaz ,yok mutsusuzm yok aramızda cinsellik yok ,yok boşanıcaz hepsi hikaye ,kadının hamurunda varsa yapar ,erkeğind eişine gelir ,
evet yuva yıkanın yuvası olmaz net ..