Yuvamı dağıtmalımıyım çok kötüyüm

YesiliElma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2017
72
73
83
33
4yıllık evliyim zorlu geçen bir evliliğim var ama eşim bana sadıktı ondan hiç beklemediğim bişey yaptı bir kızla tanışıp onu evine bırakmış kız numarasını istemiş vermiş 1haffa konuşmuşlar 2kez buluşup çay kahve içmişler bir kez de sinemaya gitmişler ama sinemanın başında eşim kalkmış ben eve gidiyorum evliyim bir çocuğum var demiş kızla da konuştum oda aynı şeyi söyledi aralarında hiçbişey geçmedi diyorlar ben napmalıyım 2 gündür ağlıyorum eşim özür diledi yeminler etti elini dahi tutmadım ben seninle kavga edince o kızla kafamı dağıtmak istedim ama kız bana senden hoşlanıyorum deyince sinemayı terk ettim kızı engelledim her yerden dedi ben çok kötüyüm ne yapacağımı bilmiyorum

4yıllık evliyim zorlu geçen bir evliliğim var ama eşim bana sadıktı ondan hiç beklemediğim bişey yaptı bir kızla tanışıp onu evine bırakmış kız numarasını istemiş vermiş 1haffa konuşmuşlar 2kez buluşup çay kahve içmişler bir kez de sinemaya gitmişler ama sinemanın başında eşim kalkmış ben eve gidiyorum evliyim bir çocuğum var demiş kızla da konuştum oda aynı şeyi söyledi aralarında hiçbişey geçmedi diyorlar ben napmalıyım 2 gündür ağlıyorum eşim özür diledi yeminler etti elini dahi tutmadım ben seninle kavga edince o kızla kafamı dağıtmak istedim ama kız bana senden hoşlanıyorum deyince sinemayı terk ettim kızı engelledim her yerden dedi ben çok kötüyüm ne yapacağımı bilmiyorum

Numarasini vermis, kizi eve birakmis,mis mis mis sinemaya gidince evli oldugunu hatirlamis. Darilmayin ama esiniz baya zekiymis ne diyim. Allahtan hatirlamis evli oldugunu ya hatirlamasa mazallah.

Numarasini vermis, kizi eve birakmis,mis mis mis sinemaya gidince evli oldugunu hatirlamis. Darilmayin ama esiniz baya zekiymis ne diyim.
Ben napıcağımı bilmiyorum kıza dünyayı saydırdım eşimede tokat bile attım ama içimdeki öfke geçmiyor kızda aralarında bişey olmadığını ama başta evli olduğunu söylemedi diyor kız hislerini söyleyince ben yapamam evliyim çocuğum var demiş

Ben napıcağımı bilmiyorum kıza dünyayı saydırdım eşimede tokat bile attım ama içimdeki öfke geçmiyor kızda aralarında bişey olmadığını ama başta evli olduğunu söylemedi diyor kız hislerini söyleyince ben yapamam evliyim çocuğum var demiş

Haa esiniz kizla tanisirken evli oldugunun farkinda degilmis hey Allahim ya bisi demiycem neyse.
Bacim aldatilmissin farkinda misin? Pisman diyecek tabi ne diyecek yine olsa yine yaparim mi diyecek.

Farkındayım dün gece sinir krizi geçirdim geldi hastaneye götürdü lütfetti

Kız ona hoşlandığını söyleyene kadar herşey normal yani. Eşin de hoşlanmasa kızla vakit geçirmez yani aldatmış evet ama sizin kararınız.
Boşanmayı düşündüm hep çocuğum arada kalır onu düşünüyorum

Tokat bile derken sağlam dayağı hak etmiş kıza saydırmanın önemi yok eşin seni aldatmış.
Çocuğunuz kaç yaşında? Maddi imkanınız var mı?
Belli ki boşanmayacaksınız en azından çok uzun bi süre iletişimi kesin tamamen. Bilemiyorum ömür boyu şüpheyle yaşamak zor olur. Allah yardımcın olsun.

Tokat bile derken sağlam dayağı hak etmiş kıza saydırmanın önemi yok eşin seni aldatmış.
Çocuğunuz kaç yaşında? Maddi imkanınız var mı?
Belli ki boşanmayacaksınız en azından çok uzun bi süre iletişimi kesin tamamen. Bilemiyorum ömür boyu şüpheyle yaşamak zor olur. Allah yardımcın olsun.
Maddi durumum var ailem hep destekçim ama onların üzülmesini istemiyorum ama yüzüne baktıkça hep aklıma geliyor onu zehirlemeye düşündüm nasıl olsa kimsenin haberi yok zehirlesem mi diye ama Allah'tan korkuyorum

Olayin henuz yeni icine sindiremeyeceksen yutmaya çalış. Ama yok olmaz diyorsan bosan burnu surtsun. Kendini yipratma birak o cekecek cezasini hem bu dunyada hemde diger dunyada onlarin yeri hazir.
Degmez onlar icin uzulme. Karaktersizler.

Bosanip bosanmamak senin bilecegin is hayat senin hayatin senin kararin zor bir durum kolay olmasa gerek ama yapan yine yapar bunu da unutma.
Zaten çok takıntılı bir insanım uyuyamıyorum ben böyle şeyleri hep ya burada okurdum ya TV de görürdüm başıma geleceği aklımın ucıncan geçmezdi

İyiki aklı başına sinemada gelmiş,yatak odasında falan gelseydi ne yapacaktı?
Evet sizi aldatmış şimdi siz onu affederseniz gözünde gurursuz bir kadın olacaksınız ve değeriniz düşecek dolayısıyla yine aldatma eylemi içerine girecek. Bir kere aldatan bir daha aldatır affetmek sadece 2.sinin önünü açmaktır.

Olayin henuz yeni icine sindiremeyeceksen yutmaya çalış. Ama yok olmaz diyorsan bosan burnu surtsun. Kendini yipratma birak o cekecek cezasini hem bu dunyada hemde diger dunyada onlarin yeri hazir.
Degmez onlar icin uzulme. Karaktersizler.
Çok yıprattım iki günde kimseye de anlatmıyorum üzülmesinler diye ailem çok düşkün bana gebertirler onu

Maddi durumum var ailem hep destekçim ama onların üzülmesini istemiyorum ama yüzüne baktıkça hep aklıma geliyor onu zehirlemeye düşündüm nasıl olsa kimsenin haberi yok zehirlesem mi diye ama Allah'tan korkuyorum

Tovbe tovbe iyimisiniz gece gece ben mi anlamadim ne zehirlemesi saka mi bu. Bosanabilirsiniz mecbur degilsiniz ayrilin kimse sizi zorlamiyor herhalde evli kalmaniz icin. Aileniz icinde bulundugunuz durumdan daha fazla uzulmez gecer gider ilk ve son bosanan siz degilsiniz olmayacaksiniz da.

İyiki aklı başına sinemada gelmiş,yatak odasında falan gelseydi ne yapacaktı?
Evet sizi aldatmış şimdi siz onu affederseniz gözünde gurursuz bir kadın olacaksınız ve değeriniz düşecek dolayısıyla yine aldatma eylemi içerine girecek. Bir kere aldatan bir daha aldatır affetmek sadece 2.sinin önünü açmaktır.
Zaten kendini savunması da o ben elini bile tutmadım arkadaş gibi konuştuk diyor kızda öyle diyor ama sadece ilişki yaşamak aldatmak değil

Tovbe tovbe iyimisiniz gece gece ben mi anlamadim ne zehirlemesi saka mi bu. Bosanabilirsiniz mecbur degilsiniz ayrilin kimse sizi zorlamiyor herhalde evli kalmaniz icin. Aileniz icinde bulundugunuz durumdan daha fazla uzulmez gecer gider ilk ve son bosanan siz degilsiniz olmayacaksiniz da.
Şu an pskolojim o kadar bozukki oda üzülsün istiyorum

Seni bu duruma düşürdüğü için ne yapsan az,kimse bu duyguyu yaşamayı hak etmiyor.
Çocuk nerde bu kavga ortamında?
Diyecek bişey bulamıyorum sindirmesi çok zor bi durum.

Zaten kendini savunması da o ben elini bile tutmadım arkadaş gibi konuştuk diyor kızda öyle diyor ama sadece ilişki yaşamak aldatmak değil
Sen iyi misin?
Bence iyi değilsin.
Kocan kendisini çok zeki zannediyor herhalde seni böyle kandırmaya çalışmış.
Hoşlanmışlar işte birbirlerinden,kız da arkadaş gibi konuşmuş ama bak kocandan hoşlanmış,kocan hoşlanmasa gidip kızı sinemaya oraya buraya götürür mü? Boşan şu gereksizden bu kadar saçma bir bahane sunması bile başlı başına boşanma sebebi insan biraz karakterli olup yaptığının/niyetinin arkasında olur.

Back
X