Yuvamı dağıtmalımıyım çok kötüyüm

sevgililerinizin veya eslerinizin baslari asiri onunde hicbir kadina bakmadan yurudugunu falan saniyorsaniz farkli bir hayal aleminde yasiyorsunuz demektir. biz bile yakisikli biri gectimi bakmiyor muyuz?? abartmamak kaydi ile gayriihtiyari yapilan normal bir eylemden bahsediyorum ben.
Başka kadın/erkek ile mesajlaşıp, sinemaya gitmek gayriihtiyari yapılan normal bi eylem ise buyrun siz de yapın diyeceğim ama, bi köşe başında bilmem kaç yerinden bıçaklanarak ölmenize sebep olur, adına da "namus cinayeti" denir de, bi katili daha aklarız diye korkuyorum. Malum erkek değiliz ya, NORMAL karşılanamayabilir.

O sinema mevzusunun anlattigi gibi bittigine nasil emin olabiliyorsunuz?
Evli oldugu hoslandigini soyleyince aklina gelmis ve kalkmis gitmis oyle mi?
O is öyle degildir bacim ama anladigim kadariyla inanmis ve kabullenmissiniz.
Burda kimse kolay kolay "Esiniz masum bir sans daha verin" demez.Cunku o kafalar kolay iflah olmuyor.
Her tartismanizda tanistigi kadinlarla sinemaya gidecekse vay halinize.

Canım Allah kolaylık versin:( Eşin aldatmış seni hadi boşa gitsin demek kolay ama boşanmak o kadar kolay değil çok iyi amlıyorum seni:( Maddi özgürlüğün var mı çalışıyor musun? Ailen boşanırsan maddi manevi yanında olur mu? Eşinle zorlu evliliğimiz var demişsin ama ne tür zorluklar yaşadığını bilmiyoruz:( Evliliğin çekilmeyecek bir halde üstüne bir de aldatma eklendiyse boşanmayı düşün bencede. Bu arada akdatıldığını nasıl öğrendin sen mi yakaladın eşin mi itiraf etti bu da çoook önemli

Bence bosanmayacaksin,o yuzden yapacagin sey bu olayi surekli hatirlatip tartisma cikarma sen de unut yoksa hayat zindan olur sana da.aldatmayi affedenin tek yapabilecegi sey bu.yoksa cikmaz olur ya ayrilik ya da olmamis gibi yapmak 2 ihtimal var

Back
X