• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yuvamı kurmak istiyorum, ne yapacağım ben?

istannbull

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
9
Puanlar
1
Merhaba ben 28 yaşında bir kadınım, 7 aydır evlilik niyeti ile konuştuğum bir kişi vardı ailelerimize durumu söyledik ve ailesi bize tanışmaya geldi. Ailesi ailemle aynı neredeyse. Tek sorun farklı şehirlerde oldukları için annem olmaz diyor. Bırakıp gidecek misin bizi diyor ve istediğimi söylediğim için benimle küstü.çok bunaldım nereye yazacağımı bilemedim ve buraya üye oldum. Aynı durumu yaşayanlar bana yardım edin lütfen. Çok iyi anlaştığım ailesinin de iyi olduğu bir insan ve yaşım da küçük değil yuvamı kurmak istiyorum ne yapacağım ben

Arkadaşlar yorumlamanıza gerek kalmadı. Teyzem annen ölürse katılı sensin dedi, annemde tasdik etti. Neyi yorumlayacaksınız zaten. Dümdüz bir evlilikten bile anne katilliğine geliyorsa olay daha kim ne diyebilir!

Arkadaşlar bin tane şey demişsiniz de "bizi de ikna etmeye çalışıyor" Cümlesi de dahil. Kimseyi iknaya çalışmıyorum. Ailesi bu kadar sıkı ve sorun yaşayan bir aile olup aynı şeyleri yaşayan varsa tavsiye almak istedim. Yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkür ederim, dalga geçenleri de kendi haline bırakıyorum. Buraya üye olma sebebim de zaten bu soruydu ama ortamı daha sağlıklı bir hale getirecek tavsiye gelmedi. Hepinize iyi günler

Son düzenleme:
Merhaba ben 28 yaşında bir kadınım, 7 aydır evlilik niyeti ile konuştuğum bir kişi vardı ailelerimize durumu söyledik ve ailesi bize tanışmaya geldi. Ailesi ailemle aynı neredeyse. Tek sorun farklı şehirlerde oldukları için annem olmaz diyor. Bırakıp gidecek misin bizi diyor ve istediğimi söylediğim için benimle küstü.çok bunaldım nereye yazacağımı bilemedim ve buraya üye oldum. Aynı durumu yaşayanlar bana yardım edin lütfen. Çok iyi anlaştığım ailesinin de iyi olduğu bir insan ve yaşım da küçük değil yuvamı kurmak istiyorum ne yapacağım ben

FArklı şehir derken? Ne kadar uzak, hiç yaşadınız mı orada? Belki haklıdır, uzak şehirse kimseyi tanımıyorsanız çok zorlanırsınız.

Sonra burada gurbetteyim kimsem yok diye konu açıyorlar.

Yani tek sorun uzaklıksaanneni ikna etmeye çalış bence, uzakta mutlu olacaksan daha iyi. Damat adayı konuşsun mesela anne seni sık sık ziyaret ederiz flan desin

8.5 yıldır gurbette evliyim gerçekten çok zor ailenden uzakta hiç kalmadıysan daha da zor oluyor.tabi herkes için aynı olmaz ama gurbet genel olarak zor

FArklı şehir derken? Ne kadar uzak, hiç yaşadınız mı orada? Belki haklıdır, uzak şehirse kimseyi tanımıyorsanız çok zorlanırsınız.

Sonra burada gurbetteyim kimsem yok diye konu açıyorlar.
Ben istanbuldayım o diyarbakırda

Yani tek sorun uzaklıksaanneni ikna etmeye çalış bence, uzakta mutlu olacaksan daha iyi. Damat adayı konuşsun mesela anne seni sık sık ziyaret ederiz flan desin
Hiçbir şey fayda etmiyor ailesini de gördü aslında aileden de çok çok memnun kaldırlar ama uzağa gidemezsin diyorlar. Genel olarak ilçe dahi değiştirecek olsak kıyamet kopuyor oralarda ne yapacak diye. Hani eyüpten gaziosmanpaşaya evlenip gitmek sorun oluyor. Genel olarak teyzemler dayımlar yengemler hep aynı ve bunu kırmak çok zor ama ben biraz daha uzakta olmak istiyorum

8.5 yıldır gurbette evliyim gerçekten çok zor ailenden uzakta hiç kalmadıysan daha da zor oluyor.tabi herkes için aynı olmaz ama gurbet genel olarak zor
Elbette zordur lakin ben artık biraz uzakta kalmak istiyorum

Yanına mı gideceksiniz. İş güç var mı sizin. Kültür nasıl. Aynı memleketli misiniz?

Şahsen çok uzakta ben yapamam.
Aileler hemen hemen aynı farklı bir şey yok denecek kadar az. Ben çocuk gelişimi mezunuyum ve aynı memlekette değiliz

Kültür farkınız varsa çok zorlanırsınız. İstanbul gibi bir yerden Diyarbakır'a hemde aileden uzağa gitmek biraz cesaret işi. Adamı daha 7 aydır tanıyormuşsunuz keza. O kadar sürede insan tanınmıyor. Ailenize ve dahi kendinize biraz zaman tanıyın.

Yaşayabileceğime inanıyorum. Genel anlamda aileme bağımlı hisseden biri değilim. Arkadaşım yok

20 milyonluk şehirde erkek mi yoktu taaaaaa ordan buldun. :/ çok uzak nasıl ailene gidip geleceksin. Nasıl yaşayacaksın orada. Memleketin değilse akraban vs yoksa imkansız.

Annenin dediğini yap
Annesini dinleyip pişman olanı görmedim ama ailesini dinlemeyip pişman olanı çok gördüm
Dinlemek isterim ama İstanbul'da görüştüğüm kişiler içinde hep bir şey dedi ailem. En mükemmeli olsun istiyorlar ama kendi kafalarında ki en mükemmel olsun istiyorlar Eee öyle biri de yok. Kimle görüşürsem görüşeyim hep hayır denildi. Aynı şehirde olsam başka bir şeyine hayır denildi. Ne yapacağım bilmiyorum

Dinlemek isterim ama İstanbul'da görüştüğüm kişiler içinde hep bir şey dedi ailem. En mükemmeli olsun istiyorlar ama kendi kafalarında ki en mükemmel olsun istiyorlar Eee öyle biri de yok. Kimle görüşürsem görüşeyim hep hayır denildi. Aynı şehirde olsam başka bir şeyine hayır denildi. Ne yapacağım bilmiyorum
Aynı şehirde neye hayır demislerdi

Back
X