kadın öyle bi yüzsüzki eger bisey yapsam dahada yapıscak biliyorum. elimiz kolumuz baglı sanki. tek yapabildiğimiz dua etmek.
Aslina bakarsan siz hicbir zaman sandigin o mutlu aile degildiniz güzelim...malesef
Baban dünden bugüne aldatmamistir Anneni, cok öncesi vardi mutlaka....görüntüde iyi es iyi baba rölünü oynuyordu iste...firsatini buldugu an degerlendirdi...
Simdi tabiki o kadini yerden yere vurmak cok kolay, adi kadin pislik kadin demek cok basit....hak ediyorda, evli barkli erkekle ne isin var öyle degilmi?
Ama bu is hep iki tarafli olur güzelim....baban o kadindan daha sucludur benim gözümde...Sorumluluklarini bilmesi gereken, esini cocuklarini düsünmesi gereken odur!! Kimbilir o kadin neye dayanarak ailesini terk etti? Kimbilir nasil vaadlerde bulundu kadina?
Yanlis anlasilmasin, kesinlikle o kadini savunmak gibi bir niyetim yok, fakat zavalli babaciginin basina silah dayayip zorla beraber olmamistir öyle degilmi?
Annenle konus, ayilip bayilmaya sinir krizleri gecirmeye gerek yok, kendini mahf etmekten baska birsey eline gecmez.....iyi bir avukata gidip bosanma davasi acsin....cünkü bu olaydan sonra hicbir zaman hicbirsey eskisi gibi olmicak.....
Allah yardimciniz olsun:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?