- 14 Eylül 2012
- 237
- 57
- 53
Tuylerim diken diken oldu okurken hala daha oyle.. Ne cok sey yasamissiniz nasilsiniz ki simdi? Kardesinize mi uzulelim annenize mi ssize mi? Oyle insanlar var ki su hayatta biz de ask acisiyla dert yakiniyoruz.. Sukretmeyi bilmiyoruz tesekkur etmek istiyorum ama dilim varmiyo hikaye degilki anlattiklariniz.. Kim bilir neler yasadiniz farketmeden psikolojiniz nasil bozuldu.. Bunlara ragmen uni.yi bitirip guzel bi yerde mesleginizi yapiyorsunuz anneniz oyle.. Helal olsun size gercekten sizin gibi guclu insanlar cok az bu dunyada ben dahil.. Bu hayatinizin kesitini okuduktan sonra dert edindigim seylerden utandim. Toparlanmissiniz ama gecmisinizdeki bu olaylar toparlanmayla silinse keske kim bilir neler hatirliyordur bu olayi size.. Kardesinize gecmis olsun tabiki size de.. Keske babaniz gec olmadan farketseydi hatasini o kadina da diyecek sozum yok gercekten.. Allah evlatlarinizi korusun.. Cok uzuldum ve cok takdir ettim sizi gercekten helal olsun size umarim bundan sonra ki hayatinizda hep guler yuzunuz mutlu olursunuz..
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
gulum aksam seninde bu yazini esime okudum aglaya aglaya bogazim tikana tikana aksam hepinizin yazisini ayri ayri okudum aglamaktan nefesim tikandi... inan bana ask acisida zordur ama gercekten gulum hasta kardesinle ortada kalmak gelenin gidenin vurmasi babanin bi pavyon kadinini yuvasindan ustun tutmasi onun bunun yaninda siginti olmak com zor bak kardesimin hastaligi bizim sokaga atilmamizdan annemin kafasinda babamin odunlar kirmasindan daha zor.... acilar gecmiyo zaman alismayi ogretiyo bi arkadasa anlattim gece bi simsek caktiginda aglama krizlerim hasta bi i sani engelli bi insani gorunce kahroluslarmla acim buyuyo icimde .... bizim bi yanimiz hep eksik ama ne yapalim degistiremiyoruz gecmisi.. inan bana ben dua ile ayakta kaldim nolur snde uzme kendini eger olmadiysa vardir bundada bi hayir annemde babami cok sevmis ama bak sonuna... yavrulari dagildi uzulme gulum Allah de baska bisey deme