Yuvamza bir kala Nianmz

canım benim...
çok güzel geçtiğinden ve içinin huzurlu olduğundan diğer topikte bahsetmiştin.eklediğin gün bekledim bekledim ama sonra iş yerinden çıkmak zorunda kaldım.
herşeyiyle kıyafetin,eşarbın,eşin,kısacası bütün olarak herşey çok güzel gözüküyor.
türban sevmeyen biri olarak eşarbnı yapış şeklini kıyafetini çok beğendim.yanlış hatırlamıyorsam tekbirin bir modeli elbisen.çok sade çok şık çok güzel olmuşsun.
artık sağ elinde alyansın, sol tarafa geçmesine takvime baktımda çok az kalmış
ne diyelim rabbim bundan sonrasınıda nişan gününden bahsettiğin gibi aynı güzellikte kıılsın.
tamamına erdirsin.
tebrik ederim...
mutluluklar

caım benimmm hayırlı olsun nişanlılar kervanına hoşgeldin balımmm:)))))))
yeni gördüm resimleri hemen heycanla baktım vallahiii:)

Hayırlı olsun cnm
Allah tamamına erdirsin
Bana da içime sinen bir nişan nasip etsin inşallah :Saruboceq:

yazmalı biraz bahsetsene nişanından.dualı falan tam benim tercih ettiğim gibi.nasıl oldu resimlerde arka fnda sahnede resimler gözüküyor çok hoş olmuş.
merak ediyorum ama gelde dedikodu yapalım.
...

yorum yazan ,mutluluğumuz için dua eden tüm arkadaşlara çok çok teşekkür ediyorum..
Rabbim bu en önemli günlerimizi hepimiz için hayırlı ve güzel kılsın inşAllah..

yazmalı biraz bahsetsene nişanından.dualı falan tam benim tercih ettiğim gibi.nasıl oldu resimlerde arka fnda sahnede resimler gözüküyor çok hoş olmuş.
merak ediyorum ama gelde dedikodu yapalım.
...

karalahanam anlatayım hemen
evet duaşı oldu nişanımız.
nişan başlamadan önce resimlerimizden oluşan slayt gösterisi başladı salonda.
müzik olarak enstrümantel müzik çaldı..ilahilerinin fon müziği..
iki tane aile dostumuz vardı hoca..onlar okudular duaları..
zaten bebekliğimi bile bilirler baya bir övdüler konuşma yaparken:lepi:
herşey yolunda ilerledi..
nişanın sonunda konuklar dağılınca ablalarım,arkadaşlarım ve gençler kaldık mini bir konser verdi damat bey..Şeniz
dönüp baktığım da aklımda kalan keşke olmasaydı dediğim hiçbişi gelmedi başımıza..
hamdolsun Rabbim hepinize böyle güzel atlatmayı nasip etsin inşAllahh..

Yüzünüzü neden gizliyosunuz anlamış değilim
avatarda yüzünüz gözüküyo oysaki
bence yüzünüzü o şekilde karalayıp resimleri koymanız hoş olmamış

hayırlı olsun allah tamamına erdirsin yeşiller çok yakışmış damat beyle uyumlusunuz maşallah mutlu huzurlu sağlıklı ve birlikte bir ömür nasip etsin darısı bekarların ve benim başıma hayırlısıyla

canım çok sağol.tekrardan hayırlı olsun diyorum bitanem.he böyle özel günlerde bi aksilik bekleriz(malesefkide olur:)) ama demek olmayada biliyormuş.
Resimlerini karalayıp koymanda bana göre mantıklı.mesela örnek olsun diye biri alır resmi nişanlık modeli falan diye sonra gider başka bir forma koyar.yayılırda yayılır allah muhafaza.
Bende çk isterdim yüzünü görmek ama bişiyler oluşturdum
kafamda:)

Öncelikle Allah Tamamına Erdirsin... Mutluluklar Dilerim
Ama Çok yeşil Renk Türbe gibi Olmuşsun :):):)

Şaka Şaka

10 Üzerinden 6....

cnm merhaba çok yakışmışsınz nişanda ellerinizin açık oldgu bı resım var orda nıkahınızmı kıyıldı anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…