olmuş bnce hem öle koca koca halıllar hiç hoş durmuyo cnm sinsin içine bnce gzl...
bencede cok sık olmus iyi günlerde kullan ne kadara aldın?
tesekkur ederim canm.. pek yatak ortusunasil duruyo onuda yen aldm geri verip vermeme konusunda kararsizm.. lutfen yorum ve yardim ....kremmi aliym yatak ortusunu cok duz olmazmi ??bence hoş olmuş heryer halıyla kaplanınca pek sevmiyorum ben tabi ki siz bilirsiniz içinize sinmiyosa ya da diğeri daha güzelse değiştirebilirsiniz
tesekkur ederim canm.. pek yatak ortusunasil duruyo onuda yen aldm geri verip vermeme konusunda kararsizm.. lutfen yorum ve yardim ....kremmi aliym yatak ortusunu cok duz olmazmi ??
istanbulda beylkduzunde beylik pazari var.. orada br yer ecobellanin tek kalms ve seri sonu yada defolu urunlerini satyor...110 ytl ye aldm az defosu var...ama hic belli degil... szce kremm alsam.. cogu yorumlarda krem yada krk beyaz demslerdi.. ayni saticda krem vardi ama duzdu...gayet hoş olmuş.merak ettm yatak örtunuzu nerden aldınız ve kaça aldınız.bnde yatak örtüsü bakıyrm.siizinkini beğendm
aslinda yatak ortusunun puanl ksm pullu :)bende beğendim gayet güzel ve spor durmuş.bıktık zaten klasik kesimli halı görmekten bence çok güzel...
tesekkur ederim cansed... senin fikrindi krem hali .. sen bu isi daha iyi biliyorsun bence...thanks...daha önce de yazdıydım buraya da yazayım, örtün harika, halın da harika olmuş bence değiştirme derim. ayrıca sen bu işi biliyorsun arkadaşım :))
halın çok güzel olmuş zaten klasik yatak odası takımı alsan kenarda çok boş yer kalırdı pek hoş durmazdı daha büyük bi halı alsan o da hantal dururdu bunu iyi düşünmüşsün bence canım çok yakışmış güle güle kullan..ama abajurların biraz ufak kalmış bence..sonuçta tek aksesuar o biraz daha büyük olsa daha güzel gösterir bence...bugun koctasa gttm..bu haliyi gordum tek kalms bide uzunu vardi, maalesef buyugu yoktu, geri verldg icin aldim.. sizce bu ufak mi gelms.. alym mi uzununu dolabn onune .. bu yuvaralak burda iyi olmusmu... yatak ortusundeki kremle ayni renk.. yatak ortusunu pazar degstireblrim maalesef... krem halyla nasil olmus .. szce degstreyimmi hala . kalsinmi yoksa... krem alinca yatak ortusu cok cansiz kalmazm oda.???i
cok karaszm...
Eki Görüntüle 355651 Eki Görüntüle 355650 Eki Görüntüle 355652
tesekkurler....halın çok güzel olmuş zaten klasik yatak odası takımı alsan kenarda çok boş yer kalırdı pek hoş durmazdı daha büyük bi halı alsan o da hantal dururdu bunu iyi düşünmüşsün bence canım çok yakışmış güle güle kullan..ama abajurların biraz ufak kalmış bence..sonuçta tek aksesuar o biraz daha büyük olsa daha güzel gösterir bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?