Yuvayı dişi kuşmu yapar?

walla eski kadınlar çok fedakarmış ondan böle bi laf war herhalde...bence erkek kuşla dişi kuş birlikte yapmalı-tatlicadiarzu- günümüzde de yawaş yawaş dediime dönüyoruz zaten...yani benim çewremde öle en azından...

Elbette iki kişi de çok önemli bir evi yuva yapmakta...
Ama yine de kadın ağır basıyor bence.
En azından aile ilişkilerini düzenlemekte, bir evin ihtiyacını saptayıp nelere öncelik verilmesi gerektiğini belirlemekte ya da arkadaş çevresi ile ilişkilerin devamlılığının sağlanmasında bile erkekler çoğu zaman biraz daha tembel olabiliyor..
Ama genel olarak bayanlar her detayı düşünür yeter ki kendilerine destek olan uyumlu bir eşleri olsun.

yuvayı yapan her iki cins bence.iki kişiden biri istemezse ne olursa olsun mutlaka o evlilikte bir çatırdama olur.iki kişi isterse o evlilik yürür.iki kişi mücadele ederse olur.

walla eski kadınlar çok fedakarmış ondan böle bi laf war herhalde...bence erkek kuşla dişi kuş birlikte yapmalı-tatlicadiarzu- günümüzde de yawaş yawaş dediime dönüyoruz zaten...yani benim çewremde öle en azından...

Evet eski kadınlar için söylenmiş bu söz sanırım.Artık her
alanda eşitlik sözkonusu..............

Hep derim , yuvayı dişi kuş yapar, evin reisi de erkektir diye, böyle düşünmeye de devam edicem ...

Ama reis olmak mı, yoksa yuva kurucu olmak mı daha önemli; bence yuvayı yapmak...

Bir kadın çok güçlüdür, her türlü sancıyı çeken biziz , adet sancısı, doğum sancısı... Dahası aslında çok kırılgan ve savunmasız görünse de tam tersi çok güçlüdür bir kadın... Yuvayı da yapar , korur da .. : dişi kuş üye smili:

Hep derim , yuvayı dişi kuş yapar, evin reisi de erkektir diye, böyle düşünmeye de devam edicem ...

Ama reis olmak mı, yoksa yuva kurucu olmak mı daha önemli; bence yuvayı yapmak...

Bir kadın çok güçlüdür, her türlü sancıyı çeken biziz , adet sancısı, doğum sancısı... Dahası aslında çok kırılgan ve savunmasız görünse de tam tersi çok güçlüdür bir kadın... Yuvayı da yapar , korur da .. : dişi kuş üye smili:

Bencede yuvayı da dişi kuş yapar,hemde korur vede sonsuza
kadar yaşatmak için de çabalar.................................

Keşke erkek kuş yapsa ama ben daha o kadar becerikli erkek kuş görmedim. :roflol: Hepsi çocuk, denetlemek gerekiyor... Ne kadar büyüseler, akıllansalar, olgun olsalar bile. Mesela ev ekonomisini her zaman kadın daha iyi düşünür. Erkek kalkıp düşünse bu sefer de cimri gibi algılanıyor. Tutmak hiç erkeğe yakışmıyor. Korumak, hesaplamak kadına daha yakışıyor sanki. Yada etrafımda böyle gördüğümden ben buna alıştım galiba :1rolleyes:

elbette dişi ve erkek kuş yapar ama erkekler biraz gamsız arkadaşlar kabul edinn o yüzden her zamanki gbii eskii kadınlar gibii fadkarlık yapıp yuvası için en çok çaba harcayan dişi kuştur bencee..haksızmıyım kıslar

Back
X