Ama duygusal yakınlık yaşadığım beyefendinin boşanma planı yoktu demişsiniz, evli olduğunu biliyormuşsunuz belli. Bile bile yapmışsınız, sizi hangi cümle rahatlatır kiArkadaşlar lütfen kimse kırıcı bir uslupla cevap yazmasın yada kınamasın. Bende zamanında yargıladığım şey başıma geldi.
Sorunum şu. Yurtdışına uzun süreli bir göreve geldim..Burada bir beyle duygusal olarak yakınlaştım. Sonra o görevden Türkiye'ye evine döndü. Ancak telefonla ve mesajla irtibatımız devam etti. Ancak eşi bana attığı mesajları yakalamış. Şimdi eşi boşanmak istiyormus. Bende evliyim. Ben dönüşte eşimden zaten boşanma kararı aldım, vicdanen onun yüzüne bskamam diye. Ama duygusal yakınlık yaşadığım beyefendinin boşanma planı yoktu. Mesaj yakalanınca şimdi eşiyle araları bozuldu, adam evinden ayrıldı. Ve eşi boşanmak istiyormus. Kimsenin yuvasını yıkmak ve vebal almak istemiyorum. Ne yapayım? Bir akıl. Benzer şey yaşayanlar tecrübe iletsin. Allah'a yalvarıyorum benim yüzümden yuvaları yıkılmasın diye. Nasıl dua edeyim? Ne tavsiye edersiniz?
Çok zor bi durum o kadın için aldatılmak inanın.Yaşamayan bilemez Allah sizi islah etsin ne diyeyim.Arkadaşlar lütfen kimse kırıcı bir uslupla cevap yazmasın yada kınamasın. Bende zamanında yargıladığım şey başıma geldi.
Sorunum şu. Yurtdışına uzun süreli bir göreve geldim..Burada bir beyle duygusal olarak yakınlaştım. Sonra o görevden Türkiye'ye evine döndü. Ancak telefonla ve mesajla irtibatımız devam etti. Ancak eşi bana attığı mesajları yakalamış. Şimdi eşi boşanmak istiyormus. Bende evliyim. Ben dönüşte eşimden zaten boşanma kararı aldım, vicdanen onun yüzüne bskamam diye. Ama duygusal yakınlık yaşadığım beyefendinin boşanma planı yoktu. Mesaj yakalanınca şimdi eşiyle araları bozuldu, adam evinden ayrıldı. Ve eşi boşanmak istiyormus. Kimsenin yuvasını yıkmak ve vebal almak istemiyorum. Ne yapayım? Bir akıl. Benzer şey yaşayanlar tecrübe iletsin. Allah'a yalvarıyorum benim yüzümden yuvaları yıkılmasın diye. Nasıl dua edeyim? Ne tavsiye edersiniz?
Offf yanlıslıkla kınadım simdi 48 yasımda kucaktan kucaga hoplayıp yuva yıkcam. Yakışmadı neyapsamkisimdi….Aşkın yaşı yoktur
Anın tadını çıkar zevk almaya bakOfff yanlıslıkla kınadım simdi 48 yasımda kucaktan kucaga hoplayıp yuva yıkcam. Yakışmadı neyapsamkisimdi….
Sizin yapıcağınız bişey yok siz kendi evliliğinizden sorumlusunuz,birlikte olduğunuz insan kendi evliliğinden sorumlu. Siz kendi yuvanızı yıktınız, o kendi yuvasını. Durum bu kadar basit aslında.Arkadaşlar lütfen kimse kırıcı bir uslupla cevap yazmasın yada kınamasın. Bende zamanında yargıladığım şey başıma geldi.
Konu sahibi evli olmasada tepki görmeyecek miydi?Alakasi yok, burda bu kadın naneyi bile bile yemis, gelmis vebal mebal diyo, evde ki aldatilan kadinin hesap soracagi adres gene kendi kocasidir, bu kpnu sahibi degil, bu kadin bile bile yaptigi isin günahına girdim napayim diyor, e napican artik gecmis olsun, onun da sorumlulugu kocasina cocuguna karsi, dedigin gibi degil beybisi, bu adam karisini sevseydi, sadik bi adam olsaydi kim ne yaparsa yapsin bos gelirdi, ama olmadi.kimin sucu bu sence?
Bilerek boyle biseye girdigi icin tepki gorurdu tabii, bi guzel lincini yerdi. Ama bu su durumu degistirmiyo, diger kadina karsi sorumlu olan,evlilik birligini bozan, hesap verecek olan kocadir. Kocada iş olsa krali gelse saglam durur.Konu sahibi evli olmasada tepki görmeyecek miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?