Yuvayı Yıkmak İstemiyorum

sayinabla

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
6
-52
86
Ankara
Arkadaşlar lütfen kimse kırıcı bir uslupla cevap yazmasın yada kınamasın. Bende zamanında yargıladığım şey başıma geldi.
Sorunum şu. Yurtdışına uzun süreli bir göreve geldim..Burada bir beyle duygusal olarak yakınlaştım. Sonra o görevden Türkiye'ye evine döndü. Ancak telefonla ve mesajla irtibatımız devam etti. Ancak eşi bana attığı mesajları yakalamış. Şimdi eşi boşanmak istiyormus. Bende evliyim. Ben dönüşte eşimden zaten boşanma kararı aldım, vicdanen onun yüzüne bskamam diye. Ama duygusal yakınlık yaşadığım beyefendinin boşanma planı yoktu. Mesaj yakalanınca şimdi eşiyle araları bozuldu, adam evinden ayrıldı. Ve eşi boşanmak istiyormus. Kimsenin yuvasını yıkmak ve vebal almak istemiyorum. Ne yapayım? Bir akıl. Benzer şey yaşayanlar tecrübe iletsin. Allah'a yalvarıyorum benim yüzümden yuvaları yıkılmasın diye. Nasıl dua edeyim? Ne tavsiye edersiniz?

Yakalanmasa sorun yoktu yani. Hiç ben ztn eşime karşı vicdan azabı duyuyordum bosanacaktim ayaklarına yatmayın. Öyle olsa döndükten sonra da yazılmaya devam etmezsiniz.simdi asıl korkunuz kadının eşinize ulaşması değil mi ? Hak ettiğinizi yaşarsınız umarim

Arkadaşlar lütfen kimse kırıcı bir uslupla cevap yazmasın yada kınamasın. Bende zamanında yargıladığım şey başıma geldi.
Sorunum şu. Yurtdışına uzun süreli bir göreve geldim..Burada bir beyle duygusal olarak yakınlaştım. Sonra o görevden Türkiye'ye evine döndü. Ancak telefonla ve mesajla irtibatımız devam etti. Ancak eşi bana attığı mesajları yakalamış. Şimdi eşi boşanmak istiyormus. Bende evliyim. Ben dönüşte eşimden zaten boşanma kararı aldım, vicdanen onun yüzüne bskamam diye. Ama duygusal yakınlık yaşadığım beyefendinin boşanma planı yoktu. Mesaj yakalanınca şimdi eşiyle araları bozuldu, adam evinden ayrıldı. Ve eşi boşanmak istiyormus. Kimsenin yuvasını yıkmak ve vebal almak istemiyorum. Ne yapayım? Bir akıl. Benzer şey yaşayanlar tecrübe iletsin. Allah'a yalvarıyorum benim yüzümden yuvaları yıkılmasın diye. Nasıl dua edeyim? Ne tavsiye edersiniz?
Ama duygusal yakınlık yaşadığım beyefendinin boşanma planı yoktu demişsiniz, evli olduğunu biliyormuşsunuz belli. Bile bile yapmışsınız, sizi hangi cümle rahatlatır ki

Her haltı yiyin ondan sonra yuvayı yıkmak istemiyordum.
Biraz empati ya.
O kadının yerinde sende olabilirdin, olmak ister miydin?
Dua et bana denk gelmedin yoksa neler olurdu tahmin edemezdin.

Sana vicdan, merhamet diliyorum.

İki evli insan birlikte olup iki tane habersiz insanı aldatmıssınız. Yuva kurmak sadakat yemini vermek, bunu hem resmi hem duygusal hem Allah katında yapıyorsunuz. O tren geçmiş, siz hem eşinize verdiğiniz Allah'a verdiğiniz sözü yıkmıssınız. Geçmiş olsun.

ben bu konu sahibinin bunları yaşadığına inanmamakla birlikte yaşamış olsa bile iki türlü durumda da psikolojik olarak iyi veya kötü fark etmez ilgi görmek için buraya yazdığını düşünüyorum..
burda veya başka mecrada aynı haltları yese dahi hangi insan olumlu bir yorum yazar ki zaten..
konu sahibi ya dönem dönem hortlayan psikolojik deneye tabi tutuyor bizi ya da canı sıkılmış eğleniyor bizle..
konu gerçek bile olsa açıkçası ben yaşasam paçamın arasında yaşardım.. no name bile olsa böyle mecralarda olumlu bir fikir alınacak konu değil zira..

belki tek başınıza değil, ama birilerinin ve kendi yuvanızı yıkmışsınız şu saatden sonra vebal almak istemiyorum filan saçmalıklarını bırakın çok da güzel vebal almışsınız

Çok zor bi durum o kadın için aldatılmak inanın.Yaşamayan bilemez Allah sizi islah etsin ne diyeyim.

Pardon oradan biraz saf olarak görünüyoruz galiba.

İki sorum var.

Bir: Adamın eşi mesajları yakalmasaydı yine kocanızı boşayacak mıydınız? Yoksa güzel güzel aldatmaya devam mı edecektiniz?

İki: Eşinize aldattığınızı söyleyecek misiniz yoksa “artık devam edemeyiz sevgim bitti, hadi anlaşmalı boşanalım” mı diyeceksiniz?

Şu anki boşanma çabasını aldatma nedeniyle tazminat ödemekten kaçınma çabası olarak yorumluyorum. Haksız olmayı çok isterim, inanın, ama iyi niyetli düşünmenin de bir sınırı var.

Sizin yapıcağınız bişey yok siz kendi evliliğinizden sorumlusunuz,birlikte olduğunuz insan kendi evliliğinden sorumlu. Siz kendi yuvanızı yıktınız, o kendi yuvasını. Durum bu kadar basit aslında.

Benim de ex kocanın bir konuştuğu kadın vardı kadın bana mesaj yazmış aramızda duygusal bişey yok lütfen benim için yuvanı yıkma kendimi suçlarım konuştuk tamam ama kötü bişey olmadı aramızda seni seviyor yuvanı yıkma diye yalvarmıştı seninkide o misal her b.ku yiyin sonra ben vebal almayayım oldu canım başka :)

Alakasi yok, burda bu kadın naneyi bile bile yemis, gelmis vebal mebal diyo, evde ki aldatilan kadinin hesap soracagi adres gene kendi kocasidir, bu kpnu sahibi degil, bu kadin bile bile yaptigi isin günahına girdim napayim diyor, e napican artik gecmis olsun, onun da sorumlulugu kocasina cocuguna karsi, dedigin gibi degil beybisi, bu adam karisini sevseydi, sadik bi adam olsaydi kim ne yaparsa yapsin bos gelirdi, ama olmadi.kimin sucu bu sence?
Konu sahibi evli olmasada tepki görmeyecek miydi?

Back
X