Yuvayı Yıkmak İstemiyorum

sayinabla

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
6
-52
86
Ankara
Arkadaşlar lütfen kimse kırıcı bir uslupla cevap yazmasın yada kınamasın. Bende zamanında yargıladığım şey başıma geldi.
Sorunum şu. Yurtdışına uzun süreli bir göreve geldim..Burada bir beyle duygusal olarak yakınlaştım. Sonra o görevden Türkiye'ye evine döndü. Ancak telefonla ve mesajla irtibatımız devam etti. Ancak eşi bana attığı mesajları yakalamış. Şimdi eşi boşanmak istiyormus. Bende evliyim. Ben dönüşte eşimden zaten boşanma kararı aldım, vicdanen onun yüzüne bskamam diye. Ama duygusal yakınlık yaşadığım beyefendinin boşanma planı yoktu. Mesaj yakalanınca şimdi eşiyle araları bozuldu, adam evinden ayrıldı. Ve eşi boşanmak istiyormus. Kimsenin yuvasını yıkmak ve vebal almak istemiyorum. Ne yapayım? Bir akıl. Benzer şey yaşayanlar tecrübe iletsin. Allah'a yalvarıyorum benim yüzümden yuvaları yıkılmasın diye. Nasıl dua edeyim? Ne tavsiye edersiniz?

Adamla flört edip aynı yatağa girmeseydin yuva falan yikilmayacakti. Malesef geç kalmışsın dua için. O lavuk baska bir kadına o gözle bakmaya başladığı gibi yıkılmış zaten yuvaları.
İyi de olmuş. Umarım adam Euro kazanıyordur da kadın tazminat ve maaşının 3te1ini nafaka diye alır, paşalar gibi erkek donu yıkamadan hayatını yaşar

Arkadaşlar lütfen kimse kırıcı bir uslupla cevap yazmasın yada kınamasın. Bende zamanında yargıladığım şey başıma geldi.
Sorunum şu. Yurtdışına uzun süreli bir göreve geldim..Burada bir beyle duygusal olarak yakınlaştım. Sonra o görevden Türkiye'ye evine döndü. Ancak telefonla ve mesajla irtibatımız devam etti. Ancak eşi bana attığı mesajları yakalamış. Şimdi eşi boşanmak istiyormus. Bende evliyim. Ben dönüşte eşimden zaten boşanma kararı aldım, vicdanen onun yüzüne bskamam diye. Ama duygusal yakınlık yaşadığım beyefendinin boşanma planı yoktu. Mesaj yakalanınca şimdi eşiyle araları bozuldu, adam evinden ayrıldı. Ve eşi boşanmak istiyormus. Kimsenin yuvasını yıkmak ve vebal almak istemiyorum. Ne yapayım? Bir akıl. Benzer şey yaşayanlar tecrübe iletsin. Allah'a yalvarıyorum benim yüzümden yuvaları yıkılmasın diye. Nasıl dua edeyim? Ne tavsiye edersiniz?
Siparisle yorum yapmiyoruz, aba altindan gosterdiginiz sopayi da goruyoruz.

Kimsenin yuvasini yikmak istemiyorum demissiniz. Kendi yuvaniz yuva degil miydi? Cocugunuz da varmis ustelik. Yaziklar olsun sizin gibi kadinlara.

Siz güzel yargılayamamışsınız ondan başınıza gelmiş.

Bende Bi kaç sene önce eşimin beni başka kadınla aldattığını öğrenince boşanmak istemiştim o kadını anlayabiliyorum ölsem unutmam o duyguyu çok kötü bisey yaptığınız evli olduğunu bilerekmi ilişkinize başladınız maalesef insan nefsine hakim olamiyo olan çocuğa ve kadına oluyor sizin yapacağınız bisey yok bence gidip özür de dilerseniz kadın daha çok yıpranır eşi pismansa ayaklarina kapansın ama kadinunutabilirmi bilemem Allah yardımcısı olsun kadının.

Konu sahibi sana ne desem bilemiyorum,yuvayı yıkmışsın yıkacağın kadar zaten.
Şimdi gelip günah çıkarıyorsun.Yalandan yere ağlama,ne olacağını sanıyordun?
Ama ben başka bir şey demek istiyorum.
Kesinlikle konu sahibini savunduğumdan falan değil asla yanlış anlaşılmasın.

Geçenlerde bir konu vardı hamile bir üye eşinin,arkadaşı ve onun karısıyla görüşmesini istemiyordu.Üçü bel altı muhabbet yapıyorlarmış falan.
Orda herkes kocayı suçladı,ben iki tarafta suçludur dediğimde beni linçleyenler oldu.
Koca,arkadaşının karısıyla birlikte bile olsa suçlu olan kocadır.Kadının,konu sahibine karşı sorumluluğu yok denildi.
Belki evli adam fantezileri vardır,olabilir bu durumda suçlu yine onlara katılan kocadır diyen oldu :KK70:

Hatta ben o zaman o konuda da demiştim.O zaman buraya evli adamlarla beraber olan kadınlar konu açınca linç etmeyin diye.
Madem öyle neden şimdi bu üye linçleniyor merak ettim?

Sadece o konuda da değil genel olarak bu forumda aldatma konularında suç sadece kocada bulunuyor,2.kadına asla laf söylenmiyor.

Öyle bir dünya yok işte
Dediğim yaşanıyor şu an aynen :KK70:
Demek ki neymiş her iki tarafta suçluymuş.

Back
X