Yuvayı Yıkmak İstemiyorum

sayinabla

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
6
-52
86
Ankara
Arkadaşlar lütfen kimse kırıcı bir uslupla cevap yazmasın yada kınamasın. Bende zamanında yargıladığım şey başıma geldi.
Sorunum şu. Yurtdışına uzun süreli bir göreve geldim..Burada bir beyle duygusal olarak yakınlaştım. Sonra o görevden Türkiye'ye evine döndü. Ancak telefonla ve mesajla irtibatımız devam etti. Ancak eşi bana attığı mesajları yakalamış. Şimdi eşi boşanmak istiyormus. Bende evliyim. Ben dönüşte eşimden zaten boşanma kararı aldım, vicdanen onun yüzüne bskamam diye. Ama duygusal yakınlık yaşadığım beyefendinin boşanma planı yoktu. Mesaj yakalanınca şimdi eşiyle araları bozuldu, adam evinden ayrıldı. Ve eşi boşanmak istiyormus. Kimsenin yuvasını yıkmak ve vebal almak istemiyorum. Ne yapayım? Bir akıl. Benzer şey yaşayanlar tecrübe iletsin. Allah'a yalvarıyorum benim yüzümden yuvaları yıkılmasın diye. Nasıl dua edeyim? Ne tavsiye edersiniz?

Böyle şeyler okuduğumda yakalayan eşe inanılmaz üzülüyorum.. o an nasıl dünyası başına yıkıldı kim bilir.
Size söyleyecek bir şey bulamıyorum, çoluğum çocuğum var, ihtimalinden bile korkarım. Birazcık kendinize saygınız kaldıysa bir daha yapmazsınız böyle bir şey.
Kendiniz için dua edin bence. Ben neden böyle bir insan oldum, doğru yola girmek istiyorum diye dua edin.

İhale kalmasın, karma oluşmasın diye boşanmasınlar diye dua ediyorsun. Evlilik sırf boşanmayla yıkılmaz.
O kadın aldatıldığını biliyor artık. Belki evli kalmak istemiyordur?
Onu da mı sana soracak? Sen günaha girmeyesin diye sindirip yemek mi pişirsin?
Trip yapma kocamın yüzüne bakamam falan diye ya..
Yapacağını yapmışsın ondan sonra vicdan pozu.
Şurda bile bencilsin. Kendine gelince yüzüne bakamam boşayayım kocamı ki zaten yer arıyormuşsun, masum kadına gelince kendisini aldatan adamla evli kalsın da sen günaha girme.
Var mı başka isteğin?
Üç gün banlanmayı göze alsam edeceğim küfür çok net. Benim inandığım Allah bu niyetteki duayı kabul etmez. Bedelini öde.

Hanım hanımcık üniversiteye gidip türlü türlü haltlar yiyip tekrar eve döndüğünde hanım hanımcık olan kızlar geldi aklıma. Yurtdışına çıkınca herşeyi mübah görüp tekrar buraya döndüğünüzde minnoş minnoş evinizde oturacak mıydınız. Keşke hal ve tavırlarımız durumuşumuz konuma göre değişmese. :olamaz:
hanım hanımcık üniversiteye gidip çılgınlar gibi dağıtmak bekar sisterlarımızın en büyük hakkı kesinlikle. bu ahlak yoksunu kadın ile karşılaştırmayın lütfen:işsiz:

Arkadaşlar lütfen kimse kırıcı bir uslupla cevap yazmasın yada kınamasın. Bende zamanında yargıladığım şey başıma geldi.
Sorunum şu. Yurtdışına uzun süreli bir göreve geldim..Burada bir beyle duygusal olarak yakınlaştım. Sonra o görevden Türkiye'ye evine döndü. Ancak telefonla ve mesajla irtibatımız devam etti. Ancak eşi bana attığı mesajları yakalamış. Şimdi eşi boşanmak istiyormus. Bende evliyim. Ben dönüşte eşimden zaten boşanma kararı aldım, vicdanen onun yüzüne bskamam diye. Ama duygusal yakınlık yaşadığım beyefendinin boşanma planı yoktu. Mesaj yakalanınca şimdi eşiyle araları bozuldu, adam evinden ayrıldı. Ve eşi boşanmak istiyormus. Kimsenin yuvasını yıkmak ve vebal almak istemiyorum. Ne yapayım? Bir akıl. Benzer şey yaşayanlar tecrübe iletsin. Allah'a yalvarıyorum benim yüzümden yuvaları yıkılmasın diye. Nasıl dua edeyim? Ne tavsiye edersiniz?
Niye kırıcı yorum yapamıyoruz? Sanki siz ve adamın yaptıkları hiç kırıcı değil eşleriniz için? Siz yaparken bir şey yok biz iki laf edince yargılıyor oluyoruz.
Vebali çoktan almışsınız hem o taraftan hem kendi eşinizden.
Kadının aklı varsa boşanır zaten. Buna nasıl müdahale edebilirsiniz?

Yurtdışında kimse görmez etmez demişsiniz ama elinize yüzünüze bulaştırmışsınız. Çoook var malesef yurt dışına çalışmaya giden insanlar orda da kendilerine bir aile kurup geri dönüyorlar. Dünya değiştirmiyorsunuz. Şurdan şuraya gittiniz hepi topu. :KK12:

Hanım hanımcık üniversiteye gidip türlü türlü haltlar yiyip tekrar eve döndüğünde hanım hanımcık olan kızlar geldi aklıma. Yurtdışına çıkınca herşeyi mübah görüp tekrar buraya döndüğünüzde minnoş minnoş evinizde oturacak mıydınız. Keşke hal ve tavırlarımız durumuşumuz konuma göre değişmese. :olamaz:
hanim hanimcik kizlar bekar yalniz evli mutlu cocuklu degiller, bayanda bosansin baska bir bekar erkekle ne istiyorsa yasasin.
ama milletin bekar kizlarina turlu haltlar yiyor demeyin bence ayni kefede degiller cunku.

Yok canım ne kırıcı yorum yapması.
Altı üstü hainlik yapıp aldarmışsınız. Bir de sanki çok haktan / adaletten korkar gibi vebal almakk istemiyom yazmışsınız.
Araba aynası da kırarsın sen. Kimseye böyle bir şey yazmam ama sen hak ediyorsun. Umarım çok mutsuz olursun.

Nasıl Dua edeyim diye sormak için mi açtınız konuyu ??
Bir akıl almak için mi ?
Benzer şeyler yaşayanlar demişsin ???
Tecrübelerini iletsinler ??
Üstüne de tavsiye verelim ??
aaa üstüne bi de kınamayalım ? Kırıcı uslupla mesaj yazmayalım ???

Yürek mi yedin sen ??

Eşi öğrenmeseydi gelip açar mıydın bu konuyu burda ?? Evlilik öyle diz yaması değil ! Atı almış Üsküdarı geçmişsin gelip bide burda "Kimsenin yuvasını yıkmak ve vebal almak istemiyorum. " diyosun !
Sorarlar insana Baştan aklın nerdeydi ? diye !!!

Neyse demicem bişey mübarek günlerde !

Sen şimdi kalk o vicdanını naparsan yap bu saatten sonra !

Benzer şey yaşayanlar tecrübe iletsin mi? Bu biraz "kek yaptım ama kabarmadı, tecrübesi olan var mı "gibi olmuş. Siz mi cahilsiniz yoksa bizi mi öyle görüyorsunuz? Ne duası ne Allah'a yalvarması. Öyle olsaydı "ya biz bir halt yiyoruz ama ortaya çıkmasın, kimse boynuzlandığını farketmesin" diye önceden dua eder yalvarırdınız. Umarım adamın eşinin yaktığı ateş size de sıçrar. Sizin eşiniz de aldatılmanın hesabını sorar.

Ama ben yine de duamı edeyim. Allahım konu sahibi gibi cahil cühela, eli işte gözü oynaşta tayfası yerine bu kadar işsiz atama bekleyen genç donanımlı insanlara iş güç mevki ver.

hanim hanimcik kizlar bekar yalniz evli mutlu cocuklu degiller, bayanda bosansin baska bir bekar erkekle ne istiyorsa yasasin.
ama milletin bekar kizlarina turlu haltlar yiyor demeyin bence ayni kefede degiller cunku.
hanım hanımcık üniversiteye gidip çılgınlar gibi dağıtmak bekar sisterlarımızın en büyük hakkı kesinlikle. bu ahlak yoksunu kadın ile karşılaştırmayın lütfen:işsiz:
El insaf ama ya...üniversitede okuyan bekar genç kadınlarla BU kadını nasıl bir tutarsınız? Üniversite medrese farketmez, bekar olduğu sürece isteyen istediğini yaşar, hatta sonuna kadar da yaşasınlar zaten...Asıl en deli çağlarında serbestçe flört edemeyen, sevisemeyen, karşı cinsi tanıyamayanlar sonradan böyle sapıtıyor çünkü. Ayrıca ennnnnn marjinal üniversiteli bile ahlaksizlikta konu sahibinin eline su dokemez. Lekelemeyin burda böyle yorumlarla okuyan kızlarımizi rica ediyorum sizden

Sevgilisi elbette olabilir. Bununla ilgili de birşey yazmamışım. Benim kasttettiğim şu iki farklı hayat olayı. Siz benim neyi kastettiğimi anlıyorsunuz. Kızlar gitsinler doya doya yaşasınlar ama biraz da cesur olsunlar. İki kimlik yaratmasınlar. Bir öyle bir böyle ben bunu sevmiyorum. Benzetmeyi bu noktada yaptım. Asla ama asla aynı kefeye koyamam.

Konu sahibinde de yurt dışına çıkmış. Kendine yeni bir ortam kurmuş. 💃🏻🕺🏻Buraya dönünce de evli mutlu çocuklu. 👨‍👩‍👧 Uzağa gidince bu rahatlık niye. Sadakati içinde taşıması gerekmiyor muydu.

sizin yüzünüzden yuva yıkılmadı adamın karaktersizliği yüzünden yuva yıkıldı siz yada başkası adamın içindeki sadakatsizlik yuva yıktı.(Bu adam için geçerli), Siz kendi yuvanızı yıktınız o da sizin sadakatsizliğiniz.

Konu sahibi sana ne desem bilemiyorum,yuvayı yıkmışsın yıkacağın kadar zaten.
Şimdi gelip günah çıkarıyorsun.Yalandan yere ağlama,ne olacağını sanıyordun?
Ama ben başka bir şey demek istiyorum.
Kesinlikle konu sahibini savunduğumdan falan değil asla yanlış anlaşılmasın.

Geçenlerde bir konu vardı hamile bir üye eşinin,arkadaşı ve onun karısıyla görüşmesini istemiyordu.Üçü bel altı muhabbet yapıyorlarmış falan.
Orda herkes kocayı suçladı,ben iki tarafta suçludur dediğimde beni linçleyenler oldu.
Koca,arkadaşının karısıyla birlikte bile olsa suçlu olan kocadır.Kadının,konu sahibine karşı sorumluluğu yok denildi.
Belki evli adam fantezileri vardır,olabilir bu durumda suçlu yine onlara katılan kocadır diyen oldu :KK70:

Hatta ben o zaman o konuda da demiştim.O zaman buraya evli adamlarla beraber olan kadınlar konu açınca linç etmeyin diye.
Madem öyle neden şimdi bu üye linçleniyor merak ettim?

Sadece o konuda da değil genel olarak bu forumda aldatma konularında suç sadece kocada bulunuyor,2.kadına asla laf söylenmiyor.

Öyle bir dünya yok işte
Dediğim yaşanıyor şu an aynen :KK70:
Demek ki neymiş her iki tarafta suçluymuş.
Alakasi yok, burda bu kadın naneyi bile bile yemis, gelmis vebal mebal diyo, evde ki aldatilan kadinin hesap soracagi adres gene kendi kocasidir, bu kpnu sahibi degil, bu kadin bile bile yaptigi isin günahına girdim napayim diyor, e napican artik gecmis olsun, onun da sorumlulugu kocasina cocuguna karsi, dedigin gibi degil beybisi, bu adam karisini sevseydi, sadik bi adam olsaydi kim ne yaparsa yapsin bos gelirdi, ama olmadi.kimin sucu bu sence?

Allah benim belami versin diye dua edebilirsin

Back
X