- 5 Haziran 2019
- 25
- 1
- 1
- 30
- Konu Sahibi Pembelimor123
Burnum da eğrilik var ve yüzüm asimetrik bu durumu yaşayan var mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne oldu kuzum senin iyiydi sisliklermi var ? Odem vs
Yok kuzu ben ameliyat olmamış, olacak daha sandım , öncesini söylüyorum :)Ne oldu kuzum senin iyiydi sisliklermi var ? Odem vs
Kime oldunuz ve en azından burnunuzdaki eğrilik giyti miBende de var. Estetik ameliyat olduk ama doktorum düzeltmedi maalesef.
Canım moralim alt üst oldu hep eğrilik giderse güzelleşirim sanıyordum nolucak şimdi benimde asimetrim fazla değil ama eğrilik fazla bir nebze daha iyi olmaz mı burunu düzelttirsemYüzümde hafif asimetri var burnumda da vardı. Doktorum ameliyat oncesinde bunu bana belirtti ki zaten farkindaydim. Ameliyat sonrasinda gozumuze daha cok batiyor yüzümüz. Ama tek rinoplastiyle çözülebilecek bir şey değil.
Canım moralim alt üst oldu hep eğrilik giderse güzelleşirim sanıyordum nolucak şimdi benimde asimetrim fazla değil ama eğrilik fazla bir nebze daha iyi olmaz mı burunu düzelttirsem
Burun eğriliğin geçer de yüzdeki eğrilik vs. kalıyor. Daha iyi olursun tabi ki:)Canım moralim alt üst oldu hep eğrilik giderse güzelleşirim sanıyordum nolucak şimdi benimde asimetrim fazla değil ama eğrilik fazla bir nebze daha iyi olmaz mı burunu düzelttirsem
Aman aman pixie dikkat kuzum bizim burunlar ozel yahu :))Yok kuzu ben ameliyat olmamış, olacak daha sandım , öncesini söylüyorum :)
Ameliyat oldunuz mu