• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri Yüz bakimi

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

busrraa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2016
49
10
38
27
Arkadaslar yuzum bu aralar baya kötu durumda siyah nokta sivilce vs.... Bildiginiz evde yapilan dogal kür yada bakim varmi aciiiil

sivilceleriniz eğer akne halinde ise evde yapılan bakım kürü ile filan olmaz o iş. kistleşen akneler doktor kontrolünde tedavi edilmeli.

ben genel bakım olarak hergün temizlemenizi öneririm. bu gerçekten çok önemli. gülsuyu deneyebilirsiniz mesela.
onun dışında sivilceler için ben arada bi bepanten maskesi yapıyorum. belki çok saçma gelebilir kimisine ama işe yrıyor; gece yatmadan sürüyorum biraz kalın bi tabaka. sabaha sivilcelerim yok.
siyah noktalar için avondan bi ürün kullanıyprum. onun dışında yumurta akı deneyebilirsiniz. google'a bi yazın isterseniz

Kizlar çıktı tonunuzu bi:tık acmak için kür onerebilir misiniz bildiğiniz var mi

roacutan kullan baby face olursun.siyah noktaları dehşet dercede dışarı fırlatıyo.sivilcedende eser kalmıyo.fondötenli yüz gibi oluyor.

Kizlar çıktı tonunuzu bi:tık acmak için kür onerebilir misiniz bildiğiniz var mi
Pirinç suyuyla yıkamak.
Yoğurt, bal, limon maskesi
Pirinç unu, su maskesi
Yaş maya, süt maskesi

Bunlar hep renk açıcı maskeler. Kuruyana kadar bekletip yıkıyorsunuz. Ben gün aşırı birini yapar sürerim, özellikle sivilce lekelerinde iyi sonuçlar aldım.

roacutan kullan baby face olursun.siyah noktaları dehşet dercede dışarı fırlatıyo.sivilcedende eser kalmıyo.fondötenli yüz gibi oluyor.

Önerdiğiniz yöntem çok ciddi yan etkileri olan reçeteyle satılan bir ilaç. Karaciğer enzimlerini ciddi derecede düşürüyor.
Konu sahibinin sivilce sorununu bilmiyorsunuz bu kadar rahat ilaç tavsiyesi yapmayın lütfen.

Siyah noktalar için yumurta akı maskesini okumuştum.
Bir de ağaç tutkalını deniyorlar. Siyah noktalı bölgeye sürüp kuruyana kadar bekleyip sonra soyuyorsun.

Sivilce için bir şey diyemiyorum çünkü sivilcem tel tük çıkar.

Önerdiğiniz yöntem çok ciddi yan etkileri olan reçeteyle satılan bir ilaç. Karaciğer enzimlerini ciddi derecede düşürüyor.
Konu sahibinin sivilce sorununu bilmiyorsunuz bu kadar rahat ilaç tavsiyesi yapmayın lütfen.
eczaneye gittiğinde ilacı alamayacağınıda biliyorsundur o zaman.önermemle ilacı alamazda içemezde.o yüzden rahatça önerebildim.

Pirinç suyuyla yıkamak.
Pirinç unu, su maskesi
Yaş maya, süt maskesi

Bunlar hep renk açıcı maskeler. Kuruyana kadar bekletip yıkıyorsunuz. Ben gün aşırı birini yapar sürerim, özellikle sivilce lekelerinde iyi sonuçlar aldım.
Sagolasin canim en çok hangisinden memnun kaldin hangisini daha:çok tavsiye edersin princ suyu derken pirinci suda mi bekletcem suyu nu surcem

gül suyu deneyebilirsiniz..pirinç unu maskesi de gerçekten etkili bu arada.

Sagolasin canim en çok hangisinden memnun kaldin hangisini daha:çok tavsiye edersin princ suyu derken pirinci suda mi bekletcem suyu nu surcem

Pilav yapmak için sıcak suda bekletiriz nişastası çıkar ya, o su soguyunca bi şişeye koyuyorum. Sabah akşam aklıma geldikçe pamukla siliyorum, fazla varsa direk yıkıyorum falan. Valla en çok hangisi yaradi bilemem o gün evde hangi malzeme varsa onla maske yaparım, ama pirinçin beyazlatici etkisi olduğu bilimsel bi gerçek. Asyalı kadınlar bembeyaz porselen gibidir bilirsiniz. Pirinç yetiştirdikleri yerlerde yüzlerini hep pirinç suyuyla yikarlarmis, tonik olarak da kullanıyorlar.

eczaneye gittiğinde ilacı alamayacağınıda biliyorsundur o zaman.önermemle ilacı alamazda içemezde.o yüzden rahatça önerebildim.

Alamayacağı ilacı niye tavsiye ediyorsunuz o zaman? Ben ciddi bir konu olduğunu ve reçeteyle satıldığını biliyorum ama konu sahibi bir şekilde temin edebilirse veya daha önce kullanan başka birinden alırsa ne olacak? Yaptığınız yanlışın üstüne bir de tüy dikiyorsunuz.
O ilacı kullanırken uzak durması gereken durumlar var. Mesela kesinlikle hamile kalmamak, ağda veya epilasyon yaptırmamak gibi.
Siz yine de forumda ilaç önerirken bir kaç kere düşünün. Zaten bu forum kurallarına aykırı.

Arkadaslar yuzum bu aralar baya kötu durumda siyah nokta sivilce vs.... Bildiginiz evde yapilan dogal kür yada bakim varmi aciiiil

Düzenli temizlenen ciltte eğer bir sağlık sorunu yoksa akne de olmaz siyah nokta da. Düzenli yüz temizliğinizi yapın. Temizleme jeli, tonik ve nemlendirici üçlüsünü günde iki kez mutlaka kullanın. Ne küre ne maskeye ihtiyacınız kalmaz.

Eldiven şeklinde olan keseyi, sıcak suyla yıkıyorum sebamet sabunla köpürtüp hergün yüzümü yıkarım.Faydasını gördüm ben.

Pirinç suyuyla yıkamak.
Pirinç unu, su maskesi
Yaş maya, süt maskesi

Senın yorumunı okuyunca bende heycanlandmm

Benim, derimin altinda cok buyuk sivilceler vardi, disariya bas da vermiyordu ve hatta dokununca aciyordu. Tabi evde uygulanan normal yontemlerin hicbiri fayda etmemisti. Dermatologa gittim hem agizdan alinan hem de yuze surulen ilaclar verdi. Ama felaket kokuyorlardi organlarima veya cildime zarar vermelerinden endise ettim. Biraktim. Bir arkadasin tavsiyesi ile uzun sure detoksu hayat bicimi haline getirdim. Arkadaslarim inanamadi degisime. 10 sene oldu su an tek tuk nadiren sivilcem cikar. Yedigimiz gidalar ciddi anlamda etkiliyor cildimizi.

Benim, derimin altinda cok buyuk sivilceler vardi, disariya bas da vermiyordu ve hatta dokununca aciyordu. Tabi evde uygulanan normal yontemlerin hicbiri fayda etmemisti. Dermatologa gittim hem agizdan alinan hem de yuze surulen ilaclar verdi. Ama felaket kokuyorlardi organlarima veya cildime zarar vermelerinden endise ettim. Biraktim. Bir arkadasin tavsiyesi ile uzun sure detoksu hayat bicimi haline getirdim. Arkadaslarim inanamadi degisime. 10 sene oldu su an tek tuk nadiren sivilcem cikar. Yedigimiz gidalar ciddi anlamda etkiliyor cildimizi.

Evet yediğimiz besinlerin etkilediğini inanıyorum.Nasıl bi detox uyguladınız siz?

Back
X