• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri Yüz bakimi

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Pilav yapmak için sıcak suda bekletiriz nişastası çıkar ya, o su soguyunca bi şişeye koyuyorum. Sabah akşam aklıma geldikçe pamukla siliyorum, fazla varsa direk yıkıyorum falan. Valla en çok hangisi yaradi bilemem o gün evde hangi malzeme varsa onla maske yaparım, ama pirinçin beyazlatici etkisi olduğu bilimsel bi gerçek. Asyalı kadınlar bembeyaz porselen gibidir bilirsiniz. Pirinç yetiştirdikleri yerlerde yüzlerini hep pirinç suyuyla yikarlarmis, tonik olarak da kullanıyorlar.
Canim ya cansin sen sagolasin ❤

Aylarca karisik malzemeli hicbir sey yemedim. Urunlerin pakedindeki bilgileri okumayi aliskanlik edindim. Salam, sosis, sucuk, cikolata, cips, biskuvi agzima surmedim. Kacamak yapmadim. Bazi gunleri sadece salata, bazi gunleri sadece meyve yiyerek gecirdim. Kavrulmus kuruyemis yemedim. Onun yerine kabugunu kendim kirdigim badem, ceviz yedim. Cok islemli ya da uzun pisirmeli gidalardan kacindim. Margarin asla sokmuyorum eve. Yilda bir iki defa da "cupping therapy" ve suluk uyguluyorum. Derimin altindaki aci veren kirmizi sislikler komple kayboldu. Herkes yuzune ne suruyorsun diye cok sormustu o donem. Disaridan hicbir sey uygulamiyorum uzun suredir. Sadece su ile yikiyorum.
Evet yediğimiz besinlerin etkilediğini inanıyorum.Nasıl bi detox uyguladınız siz?

Düzenli temizlenen ciltte eğer bir sağlık sorunu yoksa akne de olmaz siyah nokta da. Düzenli yüz temizliğinizi yapın. Temizleme jeli, tonik ve nemlendirici üçlüsünü günde iki kez mutlaka kullanın. Ne küre ne maskeye ihtiyacınız kalmaz.
Cok saol peki bunlar icin onerebilecegin marka varmi

Merhaba, benimde uzun süreli siyah nokta problemim var burnumun üstünde ve çenemde derimi gerince belli olan kapalı komedon deniyor sanırım onlardan var. Siyah nokta bantları, jeller, tonikler, peelingler, yüz yıkama fırçası hiç biri 100% etki sağlamadı, pekte belli olmadıkları için umursamadım açıkçası. Geçen aydan beride deri altı sivilceler belirip geçiyordu, en son bayramdan 2 gün önce sol tarafımda 10 tane birden çıktı. Bayram üstü doktor bulamadım haliyle o tatil geçmek bilmedi. Sabah ve akşam jel+tonik, gece uyurken fucidin (antibiyotik krem) le idare ettim ama bir gün ufalıp ertesi gün dahada büyüdüler. Bayram tatili biter bitmez gittim cildiyeye, alerji kaynaklı olduğunu söyleyip acnemix verdi ( daha önce benzamcyn, clindoxycn vs kullanmıştım) daha önce kullandıklarım işe yaramayınca pek inancım yoktu doğrusu.. Neyse cildim aşırı hassas olduğu için gece 1 saat sür beklet yıka, kızarma yapmazsa süreyi uzatır, en son sabaha kadar bekletirsin dedi. Aldığım günden beri düzenli kullanıyorum, yanında sadece tonik olarak maden suyu yada gül suyu, günlük kullandığım nemlendiricim ve ufak tefek kızarma, yanmalarda hametan krem kullanıyorum. Bugün 6. günüm yıllardır inatla gitmeyen burnumun üstündeki siyah noktaların 95%'i gitti, inatçı sivilcelerim sönük kırmızı lekeler haline döndü. Leke oluşmaması için su bazlı güneş kremi olmadan dışarı çıkmıyorum, ayrıca alerjiye sebep olan bb kremimi attım gitti, zaten ayda 1 falan kullanıyordum. Yani tavsiyem bir cilt doktoruyla görüşüp, verdiği kremden memnun kalmayınca boşvermek yerine tekrar tekrar gitmek, maalesef deneme yanılma işi bu tür şeyler.. Kozmetik ürünlerle cildi yormadan doktor tavsiyesiyle hareket etmek en makulu, şimdiden geçmiş olsun

Düzenli temizlenen ciltte eğer bir sağlık sorunu yoksa akne de olmaz siyah nokta da. Düzenli yüz temizliğinizi yapın. Temizleme jeli, tonik ve nemlendirici üçlüsünü günde iki kez mutlaka kullanın. Ne küre ne maskeye ihtiyacınız kalmaz.
Nemlendirici markasi onerrmisiniz gratisten alabilirm ancak gratiste satilan?

Arkdaşlar merhaba aranıza yeni katıldım.

Ben de bakım konusunda çok özenli olmaya çalışıyorum ve birçok marka ve ürün deniyorum.

Size gönül rahatlığıyla tavsiye edeceğim markalardan biri http://www.dermokozmetika.com.tr/bioderma dır. Her cilt tipi ve sorununa uygun ürünleri var çok da pahalı değil ürünleri. Denemek isterseniz tavsiye ederirim :)

Son düzenleme:
Sivilcelere karşı salatalık maskesi

En büyük cilt sorunlarından biri olan sivilcelerle salatalık maskesi ile başa çıkın! Salatalığı rondoda püre haline getirin. Sonra yulaf ezmesini havanda döverek toz haline getirin. Daha sonra tüm malzemeleri bir kaba alın ve iyice karıştırın. Karışımı yüzünüze sürüp 15 dakika bekletin ve temizlemek için soğuk su kullanın. Bu maskeyi sivilceler geçene kadar haftada 2, sivilcelerin oluşmasını önlemek için haftada 1 kez kullanabilirsiniz Cilt gözeneklerini derinlemesine temizleyen yulaf sivilceye yol açan bakteri birikimi önleyen doğal bir üründür. Bal ise cildi yumuşatır ve sivilce nedeniyle kızaran cildi yatıştırır.

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri, sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz. Kadın dayanışmasına ne dersiniz? :) İstediğiniz videoları belirttin, o tarz videolara yer verelim. Önerilerinizi bekliyoruz.Diğer videolarımız için: https://www.kadinlarkulubu.tv/guzellik-moda

Back
X