meraba arkadaşlar malesef bende yüzümdeki tüyler için iğneli epilasyon yaptırdım ama hiç bi sonuç alamadım ve üstelik çenemde sivilceye benzer ufak ufak izler kaldı belkide işinin uzmanı değildi yaptırdığım kişi tabi bana öyle demedi ama ... hala tüylerimle beraberiz inş şu çocuk işini halledince lazere geçicem umarum bundan sonuç alırım
Bundan 3 yıl önce, bıyık,çene bölgesi,yanaklar, kol altı bölgelerindeki tüyleri iğneli epilasyonla bitirdim. İyi ki de yaptırmışım. Müthiş bir rahatlık...
İğneli epilasyon sonrası bi süre yara/kabuklanma gibi tepkiler verebilir vücut.İz kalıyorsa eğer kesinlikle yanlış uygulama yapılmıştır. Bazen o izler 1-2 haftada geçer. Ama geçmezse üzülmeyin çünkü 6 ayda cilt tamamen kendini yeniler ve çok büyük ihtimalle yüzünüzde izden eser bile kalmaz.
Ayrıca Whisper34 arkadaşımızın dediği de doğru.İğneliyle sonuç alamadığınız bir merkezden, lazerle sonuç almanız çok zor. Heleki yüz bölgesiyse işiniz daha zor. Bence gittiğiniz yeri değiştirip,iğneli epilasyonla devam edin. kaydirigubbakcemile5