ben vücudumun hre yerine yaptırdım lazeri.yapan kişi eline neresi geldiyse makinayı doğrıltuyordu .ben böyle tüylenme yaptığını bilmeden bile kalın olmayan yerlere dokunma diyordum sağlık açısından ne kadar ısın az alırsam o kadara kardır mantığıyla. sonuçtada kollarımın üst kısmı sırtıma yayılır tarzda,belimde, yanaklarım çenem ki çenede kıl nasıl olur ben bilmezdim sayesinde hepsini tatmış oldum. belimde resmen tüyler saç gibi uzuyor. delireceğim nerdeyse. zaten ben bu olayda bir tuhaflık var diyerek bıraktım farklı bir şehrde yaşıyordum o ara. tek lazer merkeziydi ve özel bir hastaneydi. bunların başıma gelebileceğini düşünmemiştim.
şimdi denize düşen yılana sarılır modunda iğneli epilasyon merkezi arıyoum. illa da uzmanına gitmek lazım ama kim biliyor ki kim uzman. buarda doğru şeyler bulabileceğimi sanıyordum ama sanırım buraya da reklam kokan mesajlar atılıyor. çevrem de de bilen giden yok.:))) ayyy çıkmaz sokaklardayımmm.
Sevgili rsvainc
neredeyse "iğneliye gittiğimde sende benle gel kendin gözlemle korkunu at "diyecek kadar endişelerini paylaşmaya çalışıyorum aklındaki tüm soru işaretleri gitsin diye şirket mail adresimi veriyorum tamam seçimler senin elbette ama sen her topikte fake mail muamelesi yaparsan burda sana bişeyler anlatmaya çalışanları incitmiş olursun
ve yazmaya heyecanımız kalmamaya başlar
birçoğumuzun kıllardan yana sıkıntılı hikayeleri var onun için burda paylaşım yapıyoruz
ama emın olmadığımız konulardan dolayıda birbirimizi kırmayalım