Merhaba öncelikle. Ben de iğneli epilasyon yaptırıyorum artık son seanslarına gideceğim. Benim cilt tipim oldukça hassas. Her şeye alerji olabiliyorum. Epilasyona başlamadan önce ağda denemiştim, arttı tabiki işe yaramadı. Sonra alexander lazere gittim, yüzümdeki beyaz tüyleri bile simsiyah yaptı. En son çareyi iğneli epilasyonda buldum. İğneli epilasyona gitmeden önce gideceğiniz yerin güvenilirliğini mutlaka araştırın. O kısmı hallettikten sonra, artık dikkat edeceksiniz epilsyondan sonra. Ben ilk yaptırdığımda çok feci kaşınmalar olmuştu ve şişmelerde ama şişikler 2-3 güne geçior. Kaşıntılara ise dikkat edin, sakın kaşımayın. Zaten ilk 3 gün su değmesin deniliyor, suya ve terlemeye dikkat edin. 3 gün sonra hala kaşıntınız devam ediyorsa nemlendirici krem sürün ben öyle yaptım. Kabuklanmaya başladıktan sonra daha bir özen göstermeniz lazım, kabuklar kesinlikle sizin yaptığınız bir etki sonucunda düşmemeli, kendiliğinden düşecek. Buna dikkat ederseniz iz falan kalmıyor. Benim cilt tipim hassas olduğundan çok hafif lekelenme kaldı ama onu gerekli ilaçlarla ve yağlarla epey açtım. Ama dediğim gibi benim cildimde böyle oldu, sizde öyle olmayabilir, dikkat ederseniz tamemen iz kalmadan kurtulabilirsiniz. Yaptırdığınız zaman evet iltihaplı sivilcemsi bir şey oluşuyor ama sabrederseniz kendiliğinden sönüyor ve kabuk düşüyor. Kolay gelsin.
Çook çok çok teşekkür ederim yazınız için gerçekten. Çok olmazsam bir kaç şey daha sormak istiyorum. Siz kaç seans gittiniz ve bitti mi? Şimdiden tşk ederim