oo linkini verdiğim yere gittim, süreyya güzellik merkezi. hayatımda bu kadar kötü muamele görmedim. durumu anlattım lazer yaptırdım, yüzümdeki tüyler dağıldı dedim. ağda, iple aldırdım ama köklü sonuç istiyorum dedim.. İğneli de bir kaç yerde denedim, ama çok acıtıyor, sizi de internette gördüm, acısız iğneli epilasyon yazıyordu dedim. süreyya hanım dicem, artık ne diyeyeim bilemiyorum, yüzünüze bi bakayım, küçük bölgelerle çalışmıyorum ben dedi, neyse baktı, siz iğneli başka yerde çalışmışsınız, yüzünüzde lekeler kalmış. ben lekeli yüzle çalışıp da kendi adımı lekeleyemem dedi. ilk onunla başlamam gerekiyormuş, gidip daha önce nerede yaptırdıysam orada yaptıracakmışım.. neye uğradığımı şaşırdım...içimden hiç iyi dilekler geçmiyor, allaha havaşe ediyorum. tamam prensibi öyle olabilir ama bu kadar çirkin ifade etmesine çok şaşırdım. güzellikle anlatacağına, sizden kazanacağım para önemli değil benim için, ben adımı lekeleyemem diyor. kendimi sokak kadını gibi hissettim. daha önce de yazmısımdır belki, bizim ailenin kadınlarında cilt lekeleri genetik, güneş leke yapar cildimizde. annemde teyzelerimde de öyle. teyzem annem baş örtülü baş örtünün kapattığı yer bembeyaz diğer yerler ise lekeli. ben de korumaya çalışıyorum kremlerle. önlemeye çalışıyorum, belki bir iki tane iğneli epilasyon lekesi de olabilir..neyse çok kötü hissettim kendimi. müşterilerine böyle davrannıyorsa o dükkanın nasıl bereketi olur..neyseee...
ben de topikte bahsedilen dilek yasin e gittim. dilek hanımın eli hafif ve çok çabuk. regli bitsin randevu alacağım. allah süreyya gibilerine muhtac etmesin. dilek yasinin dakikası 90 kuruşş..bugünlük de maceram da böyle..