Burda bu konuyla ilgili yorumlar var ve hepsi lazer yaptırdığına pişman... İyice araştırmalısın bu konuyu bide diyosunki iple ağdayla azalttım üstüne iğnelide yaptırdım eminim seyrek ve acık renklidir iğneliye devam et derim ben. Lazer yaptıranların boğazına kadar erkek sakalı tipinde çıkıyormuş ki bunu kaç kişi söylemiş kaç kişi bundan muzdarip... Bide her geçen gün yeni cihazlar çıkarıyorlar belki bunların ince tüylere etkisi vardır ama sende denenmiş gibi bi şey olur bu konustugun yerin yüzüne uygulayacakları cihazı sor alex,nd yag,ıpl bunları kesinlikle yaptırmamalısın diğer cihazlarla ilgili bilgim yok, bu bilgilerimde ya burdan ya da etrafımdaki kişilerden bende bu dertten muzdaribim baya araştırdım :)
bencede dikkat et ne olur ne olmaz doktorla görüşmeni tavsiye ederim
http://www.kadinlarkulubu.com/lazer-epilasyon/475708-yuze-lazer-uygulamasi-yaptiranlar.html burdan okuyabilirsin yorumları :) görürsün zaten memnun olan 20 kişide 2 kişi... Yüzündekileri merak ettim benimkilerde beyaz ten grimsi siyaha yakın tüy ama kıl değil bende bi yerle görüştüm asla yapmam dedi mahvolur yüzün dedi eğer başka bi yer yapmayı kabul ederse yaptırırsan sonra karşılaştığın manzarayla beni hatırlarsın falan dedi yani doktor diyosun yinede araştır iyice sonra linkteki arkadaşlar gibi pişman olma daha fazla sıkıntı çekme... Ayrıca ağda ip diyosun yüzünü hiç bi şeyle almadan önceki tüylerin nasıldı aynı şekil miydi?
ben alexandrate ıle 3 ya da 4 seans yaptırdım sanırım, ama malesef boyun kısmımda artış oldu , boynumun aşagısı daha kötü olduben de iğneliyi araştıracagım. hatta bu hafta iğnelıye gıdeyım dıyordum randevu alıp da.
bende hormonal sorun da var. yıllar once lazeri 2 yıla yakın yaptırmış ama sonuc alamamıştım, o zamanlar lazer hakkında pek bilgim olmadığından hıc sormamıştım hangi lazer oldugunu. acıkcası ondan sonuc alamayınca 1 yıl kadar da iğnelı epılasyon yaptırmıstım ama yıne fayda gorememiştim ve cımbıza başlamıştım:)
lazer ıcın jılet vuruyorlar, yüzüm daha kötu oldu yayıldı. vücut ıcın lazerden de pek fayda göremedım, alexandrate 8 seans,akımı düşük çalıştılar,ondan belkı.
şimdi yıne de tekrar ıgnelıye gecmek istıyorum, başka çarem kalmadı.
anladım acaba tüyleriniz çok kalın değiller miydi. yani memnun kalmamışlar artış olmuş ama benim daha ne kadar artabilir ki diyorum. zaten sakal
ağda ve iple almadan önce biraz daha cılızdı yani gri diyebiliriz.yine de rahatsız ediciydi tabi. ama şimdi bildiğiniz kıl olmuş durumdalar. zaten doktor alexandrite vücut için yüze uygulamıyoruz dedi. sizde msjınızda aynı şeyden bahsetmişsiniz.bu durum biraz umutlandırdı beni.(doktorla aynı şeyden bahsetmeniz). iğneliyle bitmesi mümkün değil gibi. internetten de gideceğim doktoru araştırdım biraz. ayva tüylere lazer uygulanmaz o tüyleri uyarır diyor. iyide bende karışık var yani favori çene ve bıyık bölgem koyu renkte ama yanaklarıma doğru geldikçe 1 aylık tatil sonucu gri tüylerimde sapsarı olmuş durumdalar. onu nasıl çözücem bilemiyorum. ten rengim açıldı ama o bölgedeki tüylerim sapsarı. bir de şu lazerciler kampanya diye fiyatları aşağı çekiyorlar falan ama benim gideceğim yerde hiç böyle bi durum yok, kampanya yok, fiyat sabit, vücut çok pahalı. bu iyi bir yer anlamına gelmiyor tabi ama bir şeyler yakalamaya çalışıyorum kendi çapımda =) bir arkadaşım koltuk altını yaptırdı orda çok memnun. ama zaten sorun yüz bölgesi. vücutta tekrar çıkanı duymadım zaten ama yüz farklı diyor herkes...
bu arada adını unuttuğunuz diğer makina nd yag
sizin yüzünüz ne durumda? iğneliye başladınız mı?
canım kalını da var sakal gibi, ama cogunlukla göze batan uzun, koyu renk kıllar var, ama sakal gibi sert degıl. bugday tenlıyım.
beterın beterı var, artıyor canımbende kıl olmayan yerdekı tuyler de koyulaşıp uzadı, yayıldı boynumun altına dogru, çene altını aldırıyordum daha zıyade, ama boynuma yayıldı, dıyorlardı da ınanmıyordum... bu hafta aldırmam lazım, dıkkat cekıyor, kötu görunuyor.
iğnelıye dayanacagım, en azından şu koyulaşanlar ıncelır belkı ve jılet olmayacak,sadece olan kıla mudahale edılecek,artış olmaz en azından dıye dusunuyorum...
Kızlar yüz bölgesine bir süre sonra alex. etki etmiyor diode lazer tavsiye ediliyor özellikle ince tüylerde...
Yok ben yer araştırıyorum şuan bu kış başlicam lazer yerleriylede, iğneli yapan yerlerle de görüşücem. Benim yüzümdekiler çok yoktu hafif genellikle beyaz ten kara kaş kara saç olanlarda olur ya yanaklarında onlar gibiydi bi gün salaklık edip derdim neyse ağdaya vurdum sivilce mi çıkmadı,kıllar mı artmadı nolduysa ondan sonra oldu. Şuan favori bölgem enseme doğru siyah uzun tüy ama tüy lanet olsun iştesert değil yani ama gerçi bu yüzüne lazer vuramam diyen bayan favori bölgene vurabilirim istiyosan burda gerçekten var dedi. Yüzümdekilerde burnuma doğru incelip sararıyo ama var işte özellikle göz altından aşağıya doğru nerdeyse gözümde çıkıcak hayret bi şey... Hormonlarıma baktırdım hormonların normal dedi kıllanman genetik dedi. Bide kadın doğuma gidip kist var mı diye baktırıcam ondan sonra başlicam artk hangisine başlarsam...Bide yakın bi akrabam var oda yüzünü ağdayla aldırmış çoğalmış falan lazere gitti onla konuşucam sonuç neymiş diye...Ha bide hormonlarıma baktırdıgım doktor cildiye doktoruydu devlet hastanesinde oda diode lazer görür dedi bakalım umarım öyledir yoksa iğneliyede razıyım azalsın bitmesin onada razıyım ilk zamanlar psikolojim çok kötüydü sürekli ağlıyodum şuan öyle değilimde kendimi harab etmiyorum en azından
bende istiyorum yüz bölgeme canım aldıkca cogaldı benimkilerdeama gözeneklerim büyür dye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?