Yüz dolguları hakkında

ege sengun

Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2022
10
5
16
37
Merhabalar ben birsey sormak istiyorum 3 ay önce elmacık ve nazobinial bölgeme dolgu yaptırdım ama hic beğenmedim yüzüm sisti resmen . Elmacık erittim ama digeride gözüme batıyor onuda mı eritsem . Hic bu işlemlere bulaşmamak lazım doğallığımı seviyorum . Simdi 3 ay önceki resimlerime bakıp üzülüyorum sanki yüzüm hic eski haline donmeyevek gibi geliyor. Bu konuda deneyiminiz nedir . Dolgu ne kadar sürede tamamen etkisini kaybediyor . Eski halimize tamamen dönüyor muyuz ? Dolgu hyronolik asit bu arada

Ewet erıyor kendı bosuna erıtıp para harcamayın zaten cok mımık kullanıldgı ıcın nazobıalda 3 aya gder

Bazı dolguların içinde erimesini engelleyici malzeme oluyor , öyle ise erimez maalesef

Topaklanma varsa masaj yapmak gerekır sanırım nazobıalde mı var o markayı hıc duymadm yaptrdgnz yere sordnzmu belkı onlar erıteblrşer

Merhabalar ben birsey sormak istiyorum 3 ay önce elmacık ve nazobinial bölgeme dolgu yaptırdım ama hic beğenmedim yüzüm sisti resmen . Elmacık erittim ama digeride gözüme batıyor onuda mı eritsem . Hic bu işlemlere bulaşmamak lazım doğallığımı seviyorum . Simdi 3 ay önceki resimlerime bakıp üzülüyorum sanki yüzüm hic eski haline donmeyevek gibi geliyor. Bu konuda deneyiminiz nedir . Dolgu ne kadar sürede tamamen etkisini kaybediyor . Eski halimize tamamen dönüyor muyuz ? Dolgu hyronolik asit bu arada
Bende yaptırmayı düşünüyorum yaa. Cok mu kötü oldu.hangi marka kullandılar ve kac ml? İnsallah cabuk erir.

Topaklanma falan olmadı bende ben yüzümde ki etkisinden hoşlanmadım aslında doktorun yanlış yönlendirmesi yüzünden oldu . Belki gençlik asısı yapsa yeterdi . Ben yüzümde bir değişiklik istemedim sadece zayıfladıgım için çöktüğünü düşündüğüm yüzüme canlılık istedim . Dolgu konusunda cahildim birde tamamen yok olmuyor vs yorumları beni cok yıprattı.

Elmacık ve nazobinial toplam 2 cc yaptı . Elmacık erittim diğerinize eritmek istiyorum . Ama tamamen eridi mi gerçekten anlayamıyorum . Yüzümü daha önce bu kadar incelememiştim . Ama kesinlikle dolgu yaptırmak hic mantıklı degil . Benim merak ettiğim deneyiminiz nedir etkisini kaybedince nasıl oluyor

Back
X