Yüz estetiği

Angelsonly

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2017
6
1
86
Merhaba Kızlar, acil cevaplara ihtiyacım var. Yıllardır estetik yaptırmayı hiç düşünmüyordum ama eşim kanıma girdi. Aaa beni beğenmiyor mu acaba diye gıcık oldum ama haklıydı aslında. Aynaya bakarken gözümün altındaki şişlikler beni sinir ediyordu. Kapatıcı kullanıyordum ama maalesef yine de bekli oluyordu. Kozmetikler, dermokozmetikler, yüz yogaları herşeyi denedim ama geçmedi. Ameliyat lafı beni çok korkutuyordu ama sonunda evet dedim. Ameliyatımı oldum. Doktorum çok ilgili ve çok doğal sonuçlar alıyordu. Şimdi beni gören ne kadar da doğal olmuş diyor ve çok beğeniyorlar. Hatta beni tanıyan herkes çok harika, çok güzel olmuş, çok doğal olmuş diyorlar. Bu beni aşırı mutlu ediyor. Çok çok memnunum ve daha da memnun olacağıma eminim. Benim içinde emli olan doğallık. Öyle ameliyat olup tek tip dolaşan kadınları sevmiyorum. Hele de ben ameliyat oldum diye bağıran yüzler daha da kötü. Allah’tan benim ameliyatımın sonuçları tam istediğim gibi. Komplikasyon vs de olmadı. İyileşme sürecim çok hızlı ilerlediğini söylüyor doktorum. Yalnız bir sorum var. Yüzümdeki gerginlik hissi ne zaman geçecek acaba? Bu ameliyatı daha önce yaptıran var mı? Yarım endoskopik yüz germe diye geçiyor. Ne kadar zaman sonra geçiyor?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…