- Katılım
- 16 Ağustos 2017
- Mesajlar
- 36
- Emoji Skoru
- 13
- Puanlar
- 88
- Konu Sahibi Angelsonly
-
- #1
Derin planmiydi yoksa sadece deriyimi gerdilerMerhaba Kızlar, acil cevaplara ihtiyacım var. Yıllardır estetik yaptırmayı hiç düşünmüyordum ama eşim kanıma girdi. Aaa beni beğenmiyor mu acaba diye gıcık oldum ama haklıydı aslında. Aynaya bakarken gözümün altındaki şişlikler beni sinir ediyordu. Kapatıcı kullanıyordum ama maalesef yine de bekli oluyordu. Kozmetikler, dermokozmetikler, yüz yogaları herşeyi denedim ama geçmedi. Ameliyat lafı beni çok korkutuyordu ama sonunda evet dedim. Ameliyatımı oldum. Doktorum çok ilgili ve çok doğal sonuçlar alıyordu. Şimdi beni gören ne kadar da doğal olmuş diyor ve çok beğeniyorlar. Hatta beni tanıyan herkes çok harika, çok güzel olmuş, çok doğal olmuş diyorlar. Bu beni aşırı mutlu ediyor. Çok çok memnunum ve daha da memnun olacağıma eminim. Benim içinde emli olan doğallık. Öyle ameliyat olup tek tip dolaşan kadınları sevmiyorum. Hele de ben ameliyat oldum diye bağıran yüzler daha da kötü. Allah’tan benim ameliyatımın sonuçları tam istediğim gibi. Komplikasyon vs de olmadı. İyileşme sürecim çok hızlı ilerlediğini söylüyor doktorum. Yalnız bir sorum var. Yüzümdeki gerginlik hissi ne zaman geçecek acaba? Bu ameliyatı daha önce yaptıran var mı? Yarım endoskopik yüz germe diye geçiyor. Ne kadar zaman sonra geçiyor?
Yarım endoscopic hiç duymamıştım..kime yaptırdınız,hangi il?Merhaba Kızlar, acil cevaplara ihtiyacım var. Yıllardır estetik yaptırmayı hiç düşünmüyordum ama eşim kanıma girdi. Aaa beni beğenmiyor mu acaba diye gıcık oldum ama haklıydı aslında. Aynaya bakarken gözümün altındaki şişlikler beni sinir ediyordu. Kapatıcı kullanıyordum ama maalesef yine de bekli oluyordu. Kozmetikler, dermokozmetikler, yüz yogaları herşeyi denedim ama geçmedi. Ameliyat lafı beni çok korkutuyordu ama sonunda evet dedim. Ameliyatımı oldum. Doktorum çok ilgili ve çok doğal sonuçlar alıyordu. Şimdi beni gören ne kadar da doğal olmuş diyor ve çok beğeniyorlar. Hatta beni tanıyan herkes çok harika, çok güzel olmuş, çok doğal olmuş diyorlar. Bu beni aşırı mutlu ediyor. Çok çok memnunum ve daha da memnun olacağıma eminim. Benim içinde emli olan doğallık. Öyle ameliyat olup tek tip dolaşan kadınları sevmiyorum. Hele de ben ameliyat oldum diye bağıran yüzler daha da kötü. Allah’tan benim ameliyatımın sonuçları tam istediğim gibi. Komplikasyon vs de olmadı. İyileşme sürecim çok hızlı ilerlediğini söylüyor doktorum. Yalnız bir sorum var. Yüzümdeki gerginlik hissi ne zaman geçecek acaba? Bu ameliyatı daha önce yaptıran var mı? Yarım endoskopik yüz germe diye geçiyor. Ne kadar zaman sonra geçiyor?
Yarım endoskopik benimki derin değilDerin planmiydi yoksa sadece deriyimi gerdiler
Merhaba çok teşekkür ederim. Dr Alper Tuncel doktorum. Şu an 5. Haftam tamamlandı henüz gerginlik hissiyatı geçmedi.Merhabalar nasıl oldunuz ? Doktorunuz kimdi ?
Eğer boyun ve yüzün alt tarafında sorun yoksa sadece üst kısım yapıyorlar. Dr. Alper Tuncel yaptı. Ameliyatı sonuçları çok iyi yalnızca hala yüzümde gerginlik var.Yarım endoscopic hiç duymamıştım..kime yaptırdınız,hangi il?
Çok rahatladım çok teşekkür ederim canım yaaaCanım çok Çok geçmiş olsunYarım endoskopik yüz germe yaptıranlardan duyduğum kadarıyla o gerginlik hissi genelde 4-6 hafta içinde yavaş yavaş azalıyor sonra da bitiyor. İlk 2-3 ayda da iyice doğal hissedilmeye başlıyorsun.
Üstüne bir de Doktorun hızlı iyileştiğini söylediyse ♥ sıkıntı yoktur, tamamen normale dönmesi zaman istiyor sadece. Geçmiş olsun arkadaşım.
Yarım endoskopik hastanede mi yapılıyorYarım endoskopik benimki derin değil
Evet 1 gece yattım ben ertesi gün çıktımYarım endoskopik hastanede mi yapılıyor
Evet çok doğal ve uzun yıllar kalıcı ameliyat sonuçları var gördüm ben de. Hayırlısı olsun sizin için de sevgilerBen de 2019 yılında endoskopik face lift oldum Alper Bey’e,bu yıla kadar çok da memnundum,sadece bu sene boyun bölgemde bir gevşeklik var beni rahatsız eden ama yüzümün üst bölgesi hala 20’li yaşlarımdan bile daha iyi,şu anda 45 yaşındayım,sigarayı bırakabilirsem boyun germe yaptırmak istiyorum Alper Bey’e:/
Ah sormayın benimki endoskopik değil orta alt yüz boyun germe derin plan 3.ayım ama gerginlik korkunç sanki boynumda bir ip sıkıyor yüzüm desen hala. Çok gergin yani fena olmadı ama tadını çıkarmak ne mümkün fena durumda çok mutsuzum ne zaman geçer yada geçermi ki deneyimleyen varsa lğtfen yazarmıMerhaba çok teşekkür ederim. Dr Alper Tuncel doktorum. Şu an 5. Haftam tamamlandı henüz gerginlik hissiyatı geçmedi.