yüz estetiğini kaça yaptırdınız

bursakestanesi

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2018
14
4
6
57
arkadaşlar yüzmüze estteik yaptırmak istiyoruz ama fiyatlar dehşet birde bazı arkadaşlar sonuçlardan çok mem iken bazıları çok pişman. bunları paylaşalım ve birbirimize yardımcı olalım istiyorum. haydi arkadaşlar bekliyoruz.lütfen paylaşın öneleriniz tecrübeleriniz bize yol gösterecek

Korede bir hastane var ida hastanesi yapılan işlemlere bakın bırde bızımkılere bakın

Koredeki ID Hospital ise gerçekten super. Instagram resimleri inanılmaz ama herkesin yüz tipine uygun mu bilmem, yuvarlak yüzlüler için büyük fırsat ve neredeyse görünmez kesilerle yapılıyor tüm ameliyatlar.

Hadi ya ilk defa duydum koredeki estetikleri bi araştıralım bakalım,bende kilo verince yanaklar sarkti

Şimdi de bu hastane hakkında yapılan yorumları okuyunca da 'aman' dedim. Sonuçlardan gerçekte hayatta memnun olmayan çok. En iyisi Türkiye'de aramak galiba, doğru cerrahı ..
Gerçi biz de bildiğim bu teknikleri kullanan doktorlar yok.
Geçenlerde birisi Moskova'dan dr AlexV diye bir doktordan bahsetti. Sayfasına baktım, mucize ötesi. Araştırdım 'trans Amanda' diye biri, geçmişi diş hekimliği olmasına karşın son derece ciddi ameliyatlar yapıyor. Rus forumlarında yeterliliği tartışılıyor. Karar vermek güç, fotoğraflara bakarak.

arkadaşlar biz yurt dışına gidemeceğimize göre memleketimizden işini iyi ve uygun fiyata yapan bir cerrah bulalım. hatta estetik düşünen bayanlar burada organize olup birlikte hareket edersek hem dr hata yapmasını en aza indirmiş olıruz hem fiyatta güzel pazarlık yapma şansımız olur .çünkü insanları hem parasını alıp hem rezil eden bir sürü dr var.ve hasta hiç bir şey yapamıyor ne yazık ki hep dr lar haklı oluyor. grup olursak hem yaptırım gücümüz olur hem birbirimizinşahiti oluruz diye düşünüyorum

Bu kişilerin canlı vıdeolarını izledim bır çok kişinin ama bizim burda yapılanlara bakıyorum gerçekten kötü peki nerde yazıyor idhospitalın kötü olduğu tüm vıdeolarla paylaşılmış yapılanlar süreçler

Eklentiler

• IMG_9253.webp
    IMG_9253.webp
    11 KB · Görüntüleme: 100
  • IMG_9255.webp
    IMG_9255.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 99
Ben alt ve üst gözkapaklarım için doktor kıvanç beye ameliyat oldum. Yurtdışından müşteri alıyor genellikle. İşim gereği iyi görünmek zorunda olduğumu ameliyat sonrası tüm endişelerimi paylaştım. Son derece ikna ediciydi. Operasyon bir gün sürdü. bir gece de hastanede kaldım. Sonuç gerçekten harika

arkadaşlar biz yurt dışına gidemeceğimize göre memleketimizden işini iyi ve uygun fiyata yapan bir cerrah bulalım. hatta estetik düşünen bayanlar burada organize olup birlikte hareket edersek hem dr hata yapmasını en aza indirmiş olıruz hem fiyatta güzel pazarlık yapma şansımız olur .çünkü insanları hem parasını alıp hem rezil eden bir sürü dr var.ve hasta hiç bir şey yapamıyor ne yazık ki hep dr lar haklı oluyor. grup olursak hem yaptırım gücümüz olur hem birbirimizinşahiti oluruz diye düşünüyorum
Evet yurt dışı imkanımız yok maalesef .fakat ülkemizde de çok iyi doktorlar var .Ankara da düşünürseniz ben ozan bitik derim . Kendim bir kaç ameliyat olduğum için söylüyorum . Kesinlikle onunla görüşmeden karar vermeyin derim .

Bu kişilerin canlı vıdeolarını izledim bır çok kişinin ama bizim burda yapılanlara bakıyorum gerçekten kötü peki nerde yazıyor idhospitalın kötü olduğu tüm vıdeolarla paylaşılmış yapılanlar süreçler
Merhaba..Ben de birara araştirdım idhospitalı ve sonuçlar gerçekten şaşırtıcı derecede güzel..toplu ameliyata mı gitsek :) en azından hem yalnız olmayız hem indirim alırız..ben yüz gençleştirme istiyorum..bence burda toplanıp organize olabiliriz

Back
X