- Konu Sahibi benoctobus
Kız pek beğenilecek bir yüz değil , pis pis bakıyorum zati xD .tesekkurler yasemın sende koyda bende senınkını begeneyım![]()
Aynen edit olsa bende koyar kaldırırdım büyük halini , ama işte.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız pek beğenilecek bir yüz değil , pis pis bakıyorum zati xD .tesekkurler yasemın sende koyda bende senınkını begeneyım![]()
Yok kız ilksin xDyasmın senı azra akına benzettım :)benzeten oluomu
Meryemcim ben senin saç renginide çok beğendim opuyorumnanaktan
Yüzünde gayet hoşyerimseniben
Bende koymak istiyorum ama edit butonu niye yok yaaaaaa:umursamaz:
Yok kız ilksin xDNeremi benzettin kaydirigubbakcemile3 onun gözleri minicik minicik değil miydi xD
![]()
ben de çok beğenirim yüz hatlarımı burnum göz yapım güzeldir oval bi yüze sahibim, çevremdeki insanlarda beğendiklerini söylrler yerimsenibenedit olsa koyardım valla hemen![]()
Buda ilginç xDbende cansu dereye benzeettm:)
Çok tatl bi yüz daha , gözler ışıl ışıl bakıyorben de çok beğenirim yüz hatlarımı burnum göz yapım güzeldir oval bi yüze sahibim, çevremdeki insanlarda beğendiklerini söylrler yerimsenibenedit olsa koyardım valla hemen![]()
ben de koydum avatarımayerimseniben
Çok tatl bi yüz daha , gözler ışıl ışıl bakıyorbi öyle bakamıyorum ben ya
![]()
Ayy canım çok tatlısın![]()
yasmın sende kendını yerden yere vurdun senın bakıslarında ne var gayet hos bence:))
Teşekkür ederim canıım birileri öyle düşünüyorsa ne mutlu ama pis bakarım hep,sinirli sinirlikaydirigubbakcemile3Yinede çook sağol yorum yapıp rahatlatmaya çalıştığın için.
bende:)))
ama çevremde de çok begenılıo.
aslan burçları zaten kendını begenmiş olu:)))
şaka bı yana zaten bı yuzum var begendıım((
kılolarla başım dertte
Buda ilginç xDTeşekkür ederim yinede . Sizin de çenenizi çok beğendim ben ayıptır söylemesi
bendede gamze var çenede ama o kadar belirgin değil xD
canm çok güzelsn bergüzar korele benzettim seni:)
Teşekkürler canııımcanm rahatlatmaya çalışmıorum gerçekten güzel ya ablama benziosun oa böle ser sert bakar farklı bi hava oluyor ya:)