Yüz için hangisi

sezgisell

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
6
0
Merhabalar hanımlar
benim yüz bölgesinde basima dert olan tuyler var. sadece favori bölümünden rahatsız oluyorum. diğerleri kas bıyık zaten kuaför ile hallediliyor. Sizce favori bölümüne lazer mi yaptırmalı yoksa iğneli mi? Bi de izmirde bu işi iyi yapan fiyat performans açısından en iyi yeri tavsiye ederseniz çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

Peki ortalama ne kadar fiyat cikarttilar size? Ben biraz da ona göre gitmeyi düşünüyorum şu an. Yani sadece favori için seans başına ortalama ne kadar olur ? Yani biliyorum bu biraz da kıl tipine bağlı ama tahmin olarak?

Ben favori ve boyun yaptırıyorum , hastanede. Boyun azaldı ama favorim büyük oranda bitiyor. Favori bölgemde baya verim aldık. Buarada Dermatolog olmayan saçma sapan güzellik merkezlerine gitme. En iyisi hastane. Ben alex yaptırıyorum ama sana uygun olanı doktor seçer.

Peki ortalama ne kadar fiyat cikarttilar size? Ben biraz da ona göre gitmeyi düşünüyorum şu an. Yani sadece favori için seans başına ortalama ne kadar olur ? Yani biliyorum bu biraz da kıl tipine bağlı ama tahmin olarak?
ben tüm yüz için 60 lira veriyorum. favori için en fazla 40 lira alırlar herhalde sormanız lazım.

Merhabalar hanımlar
benim yüz bölgesinde basima dert olan tuyler var. sadece favori bölümünden rahatsız oluyorum. diğerleri kas bıyık zaten kuaför ile hallediliyor. Sizce favori bölümüne lazer mi yaptırmalı yoksa iğneli mi? Bi de izmirde bu işi iyi yapan fiyat performans açısından en iyi yeri tavsiye ederseniz çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
benim doktorumda benim için nd yag önermişti ince kıllar için. sanırım alex ince tüyleri arttırabiliyor.özellikle yüz bölgesi için iyi araştırma yapmak gerekli.

ipl ve iğneli kullanan biri olarak, lazer yüze yaptırınca çevresindeki kıl köklerinin büyümesinin destekleyici etkisi var ve kılları artırıyor. 1. elden gördüm bunu. aynı hataya düşmeyin sonra çok uğreşıyorsunuz.
yüz için en iyisi iğneli. acılı, hatta çok acılı ama ,iyi biryer bulduğunuz takdirde ve iyi baktığınız takdirde, en iyi çözüm.

X